Info aanvragen

Marta L’Erario

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Marta is een jonge masseuse. Ze woont en werkt in Florence.
Van kinds af aan is ze altijd al dol geweest op masseren en gemasseerd worden, en in 2015 werd ze schoonheidsspecialiste.
Tijdens een solitaire roadtrip door Australië wierp ze een licht op wie ze wilde zijn.
Dit is de reden waarom ze een pad van massagetherapiestudies is gestart.
Ze heeft verschillende massagetechnieken gestudeerd zoals Ontspannende Zweedse massage, Japanse Kobido gezichtsmassage, Deep Tissue,, Lomi Lomi, Thaise Yoga Massage, Lymfedrainage, Sport massage en Maori.

Daarna specialiseerde ze zich in deep tissue / miofasciaal met de integratie van massotherapietechnieken. Dit soort werk is op fysiek niveau en het werkt functioneel op spieren en gewrichtsmobiliteit.

Ze werd ook verliefd op de lomi lomi-massage vanwege de emotionele stroom en zorg die het genereert, waardoor ze liefde kan verspreiden.

Ze voelt zich thuis bij de Thaise yogamassage waar ze verschillende technieken kan mixen zoals energiewerk, emotioneel lichaamswerk, drukpunten, mobilisatie en stretching.

Haar grootste toekomstdroom is een lange reis te maken waarbij ze op zoek gaat naar oude technieken en filosofieën in Thailand, China en India waar ze haar studie wil verdiepen.

ART OF TOUCH-FESTIVAL:
Ik zal vereerd zijn om Thaise yogamassage naar Sadhaka te brengen en mijn passies met jou te delen.

Ik ben ook de hele week beschikbaar voor privésessies.
– Thaise yogamassage
– deep tissue / miofasciaal
– Japanse Kobido gezichtsmassage,
– Lomi Lomi

Marta faciliteert prive sessies in Thaise yogamassage, deep tissue / miofasciaal, Japanse Kobido gezichtsmassage en Lomi Lomi

Nieuwsbrief ontvangen?