Info aanvragen

Luc van Esch

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Luc is coach, healer, reader, dreamcatcher en schrijver van de boeken ‘Van intuïtie naar inzicht’ en ‘Leven vanuit flow en intuïtie’. Hij begeleidt vanuit een warme openheid, doortastend en met helderheid al meer dan 17 jaar groepen en individuen naar meer bewustzijn.

Goede vriendin Helmi den Uil over Luc

Luc is coach, dreamcatcher en schrijver van het boek ‘Van intuïtie naar inzicht’. Hij ziet in een paar rake zinnen kans om je wakker te schudden op alle vlakken. Hij pikt binnen een paar seconden je hartsverlangen op en veegt de eventuele blokkades, die je voor jezelf opwerpt, aan de kant. Hij zet je op standje ‘Aan’ en geeft workshops en trainingen door het hele land en daarbuiten.

Mijn pad in het kort

Als tiener en twintiger was ik volledig gericht op de ander. Als een kameleon paste ik me aan aan wat anderen over me dachten of wat ik dacht dat ze van me verwachtten, op zoek naar waardering en erkenning. Ook nam ik continue emoties en gevoelens van anderen over. Ik kreeg last van mezelf als ik bij anderen was.

Het leven is nu een stuk ontspannener en gemakkelijker geworden. Ik heb geleerd mezelf en anderen te laten door vele bewustzijnstrainingen, healing, reading, tantra, tai chi en meditatie. Ik durf mezelf nu te laten zien zoals ik ben met alles wat ik denk en voel. Dat is niet alleen voor mij prettiger, maar ook voor mijn omgeving.

Dit proces leidde ertoe dat ik mijn baan in het bedrijfsleven opzegde en verder ging als trainer en coach. Dat doe ik sinds 2005 full time. Ik ondersteun nu anderen in hun proces. Ik ben nu in staat mijn invoelende vermogens te gebruiken als kracht en kwaliteit. Ik zie en voel waar anderen zich belemmeren om die stappen te zetten die ze diep in hun hart willen zetten.

Spreekt het je aan, om heb je zin om samen een mooie week te beleven. Schrijf je in of neem contact met me op.

Luc

Cursisten vertellen over Luc

Luc voelt intuïtief scherp aan wat iemand bezighoudt en tegenhoudt en speelt daar kundig op in. 
Marnix

Het verraste me dat ik zo snel resultaat kon hebben door meer te luisteren naar mijn gevoel.
C.F.

Het verbaasde me eigenlijk dat ik zo snel tot bepaalde inzichten kwam.
Debbie

Het ‘zware gevoel’ is voor 99% verdwenen, dus ik kan zeggen dat ik me beter voel. Dank daarvoor!’
N.v.L.

De effectiviteit was hoog. Ik ervoer in ongelofelijke korte tijd, voor mijn gevoel, veel ontwikkeling. 

Wilko

 Luc heeft ervoor gezorgd dat ik mij ten eerste weer prettig en relaxt voel, zowel voor mijzelf als naar andere personen toe. Daarnaast vind ik dat ik meer zelfvertrouwen heb gekregen en ook kwetsbaarder op durf te stellen!
Margot

Nieuwsbrief ontvangen?