Info aanvragen

Chris Schindeler & Michelle Tarenskeen

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Terug van weg geweest! Na de ontdekkingsreizen in Azië en Europa landen Michelle en Chris deze zomer weer bij Sadhaka om hun kennis en expertise met jullie te delen.
Chris en Michelle vormen samen PranaKi. Prana en Ki staan voor levensenergie. Vanuit verschillende Oosterse disciplines in bewustzijnswerk zorgen ze ervoor dat die levensenergie weer volop mag stromen en jij terug keert naar de bron. Jouw Kern!
Michelle Tarenskeen is afgestudeerd als uitvoerend danseres en heeft zich daarna verder ontwikkeld op het gebied van pranic healing, yoga, meditatie, tantra en sharing circles. Ze is energetisch therapeut en haar specialisatie is het doceren en geven van Pranic Healing sessies en trainingen.
Chris Schindeler studeerde af aan de ALO als 1e graads sportdocent, maar koos niet voor het reguliere onderwijs. Hij specialiseerde zich in de Oosterse Krijgskunsten (Ninjutsu) , Shiatsu, Yoga en Breathwork. Chris is Shiatsu therapeut, daarnaast faciliteert hij mannencirkels en verdiepingstrainingen.
Samen zijn ze opgeleid in binnen- en buitenland en inmiddels bundelen ze hun krachten wat zorgt voor verdieping, transformatie en groei tijdens hun workshops, trainingen en persoonlijke sessies.

Tijdens het Sadhaka Art of Touch festival brengen zijn verdiepende Shiatsu en Pranic Helaing workshops.

Meer informatie over PranaKi: www.pranaki.com

Healing the Self
Defending the Self
Knowing the Self

Ten Chi Nin

Een cursist vertelt over Chris en Michelle

Chris straalt veel rust uit, waardoor de groep ook rustig wordt. Ik vind het mooi dat je de kennis die je hebt heel gemakkelijk op de groep overbrengt. Het is een duidelijke taal en het is op deze manier goed te volgen. Daarnaast heb je veel ervaring in de Oosterse bewegingsvormen en hier ook veel kennis over, waardoor ik graag naar je luister.
Michelle is erg bekwaam als docent en voelt zich echt betrokken bij de groep. Zo heb ik het ervaren. Je wilde al je kennis en je ervaringen op ons overbrengen en ons ervan mee laten genieten. Je houding is mooi en professioneel. Hier is veel oefening aan vooraf gegaan. Heaven- Leigh

Chris: Ik vind de manier van lesgeven fijn. Je straat een rustige sfeer uit maar wel vol met ervaring. Er is tijd voor een grapje tussendoor maar weet ook rust te brengen om tot ons zelf te kunnen keren.
Michelle: Geeft echt heel goed les. Weet zeker waar het over gaat en weet dat ook duidelijk over te brengen. Ook gaf je mij een mega relaxed gevoel.
Ik wil jullie beide nogmaals bedanken voor de leuke en leerzame week. in deze week heb ik zo’n andere kijk op yoga gekregen. Ontzettend verdiepend. Jullie hebben deze week echt wel iets losgemaakt bij mij. ik hoop dat onze paden in de toekomst nogmaals kruizen. Floris

Nieuwsbrief ontvangen?