Info aanvragen

Chandra Nanda Dasi

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Docent Chandra Patricia Benjamins

Chandra Nanda Dasi is een toegewijde tantrika die haar leven in het teken stelt van haar persoonlijke awakening. Elke ziel zoekt zijn weg terug naar de bron. Elk mens heeft daarbij zijn eigen weg te gaan, is uniek, maakt keuzes, ervaart, valt en staat weer op. Alleen door zelfonderzoek en introspectie kunnen we groeien naar een leven in vrijheid. Deel te maken van een klein stukje van jou weg naar een verruimder bewustzijn betekent daarbij voor haar een voorrecht en godsgeschenk.

Na jarenlang het Tantra pad met haar voormalige partner en Tantra docent Wim Molinello samen bewandeld en onderzocht te hebben, waarbij de shakti en sensuele vrouw langzaam ontwaakte in haar, besluit zij in 2018 dat het tijd is haar passie en persoonlijke pad krachtig neer te zetten, te gaan delen en actief uit te dragen.
Chandra is opgeleid door de Zweedse Tantra therapeut en Tantra facilitator Lin Holmquist tot Tantra therapeut en als dakini ingewijd in de heilige tempelkunsten. Zij volgde een Tantra massage master opleiding bij House of Tantra in Warschau. Chandra geeft nu individuele Tantra sessies in Nederland en Frankrijk. Zij biedt oa Tantra massages als middel voor persoonlijke en spirituele groei en heling, Joni mapping, (de armouring) massage en healing; Lingam healing en massage voor seksuele heling.

Samen met Wim Molinello en Tantra masseur Johan Raaijmakers verzorgt zij sinds jaren de Tantra Kennismakingsweekenden en Verdiepingsweekenden Prana en verbinding in Nederland en nieuw: het Shiva-shakti weekend Secret sexuality. Zij is gastvrouw en faciliteert met Wim het Sadhaka Tantra Festival in haar cursuscentrum Frankrijk.

Initiator van Sadhaka, en toegewijde tantrika die haar leven in het teken stelt van haar persoonlijke awakening.

Individuele Tantra sessie

Een sessie met Chandra is een lijfelijke beleving die doorwerkt op diepere onbewuste lagen in je Zijn. Zij maakt intuïtief gebruik van diverse Tantrische massage technieken, de armouring, stress release oefeningen, breathwork en ander bodywork.
Oud zeer en stress, die in je lijf ergens zijn opgeslagen als spanning, blokkeren de vrije stroom van levensenergie. In haar sessies gebruikt zij lichaamscontact om de hormoonspiegels in evenwicht te brengen en de natuurlijke genezende krachten van het lichaam te ondersteunen. Door liefdevolle aanraking en een diep gevoel van ontspanning en welbevinden worden negatieve imprints overschreven met een nieuwe positieve ervaring.
Naast liefdevolle aanraking zijn beweging, geluid, ademhaling en bewuste aanwezigheid de tools waarmee Chandra je lijf laat spreken, om tot nieuwe inzichten en heling te komen.

“Eigenlijk doe ik niets, behalve volledig, bewust, liefdevol en oordeelloos aanwezig zijn bij jou en meebewegen met wat er is in het moment. Er is geen doel of plan. Het lichaam weet zelf heel goed wat het aankan en wil loslaten. Ik fungeer als spiegel, klankbord en katalysator om dit proces van loslaten en vertrouwen met je in te gaan. Een heilige ruimte waar we intunen op de goddelijke bron die ons verbindt. Om dat wat onbewust in jou aanwezig is naar het bewustzijn te halen. Heling via het lichaam in plaats van via het hoofd. Elke sessie is daarbij weer anders en uniek. Samen kunnen we ons verwonderen over de taal van het lijf, van wat we zolang vastgehouden hebben en ons niet meer dient, en de eenvoud van het loslaten als het eenmaal helemaal gezien en gevoeld is. De intelligentie die in onze cellen ligt opgeslagen en de wijze kennis die in ons allen aanwezig is, als we maar durven te vertrouwen en over te geven.”

Elke sessie is steeds een unieke ervaring, een ontdekkingstocht waarin jouw lijf steeds de richting bepaalt, en je behoeftes in het moment met 100% aandacht worden gevolgd. Allemaal in een veilige setting, bij Chandra aan huis in midden Nederland op 15 minuten rijden van Arnhem, of in de praktijkruimte van Johan Raaijmakers in Sint Oedenrode. Ook (zeer beperkte) ruimte voor sessies op afspraak in Frankrijk tijdens de zomerweken.

Prijzen

Een Tantra massage sessie van 2 uur bedraagt €170,-.

Nieuwsbrief ontvangen?