Info aanvragen

Chandra Nanda Dasi

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Chandra is als Tantra therapeut en masseur werkzaam in haar praktijk in Ede (NL).

“Elke ziel zoekt zijn weg terug naar de bron. Elk mens heeft daarbij zijn eigen weg te gaan, is uniek, maakt keuzes, ervaart, valt en staat weer op. Alleen door zelfonderzoek en introspectie kunnen we groeien naar een leven in vrijheid. Deel te maken van een klein stukje van jou weg naar een verruimder bewustzijn betekent daarbij voor mij een voorrecht en godsgeschenk”.

Individuele massage sessie

Een sessie met Chandra is een lijfelijke beleving die doorwerkt op diepere onbewuste lagen in je Zijn. Zij maakt intuïtief gebruik van diverse Tantrische massage technieken, Lomi Lomi massage, de armouring, stress release oefeningen, breathwork en ander bodywork.
Oud zeer en stress, die in je lijf ergens zijn opgeslagen als spanning, blokkeren de vrije stroom van levensenergie. In haar sessies gebruikt zij lichaamscontact om de hormoonspiegels in evenwicht te brengen en de natuurlijke genezende krachten van het lichaam te ondersteunen. Door liefdevolle aanraking en een diep gevoel van ontspanning en welbevinden worden negatieve imprints overschreven met een nieuwe positieve ervaring.
Naast liefdevolle aanraking zijn beweging, geluid, ademhaling en bewuste aanwezigheid de tools waarmee Chandra je lijf laat spreken, om tot nieuwe inzichten en heling te komen.

“Eigenlijk doe ik niets, behalve volledig, bewust, liefdevol en oordeelloos aanwezig zijn bij jou en meebewegen met wat er is in het moment. Er is geen doel of plan. Het lichaam weet zelf heel goed wat het aankan en wil loslaten. Ik fungeer als spiegel, klankbord en katalysator om dit proces van loslaten en vertrouwen met je in te gaan. Een heilige ruimte waar we intunen op de goddelijke bron die ons verbindt. Om dat wat onbewust in jou aanwezig is naar het bewustzijn te halen. Heling via het lichaam in plaats van via het hoofd. Elke sessie is daarbij weer anders en uniek. Samen kunnen we ons verwonderen over de taal van het lijf, van wat we zolang vastgehouden hebben en ons niet meer dient, en de eenvoud van het loslaten als het eenmaal helemaal gezien en gevoeld is. De intelligentie die in onze cellen ligt opgeslagen en de wijze kennis die in ons allen aanwezig is, als we maar durven te vertrouwen en over te geven.”

Elke sessie is steeds een unieke ervaring, een ontdekkingstocht waarin jouw lijf steeds de richting bepaalt, en je behoeftes in het moment met 100% aandacht worden gevolgd. Allemaal in een veilige setting, bij Chandra’s praktijk aan huis in Ede.

Testimonial
Vanaf het eerste moment dat ik Chandra zag, wist ik dat het juist zat. Voor mij stond een mooie, integere vrouw met een geruststellende glimlach. Haar zachte stem en de wijze waarop ze het verloop van de massage verteld, stelden me onmiddelijk op mijn gemak. Ik heb genoten vanaf het begin tot het einde. Chandra bezit de kunst om je perfect aan te voelen zonder veel woorden. Haar handen glijden over je lichaam en brengen je helemaal in vervoering. Dit was een sensatie die ik nog nooit had ervaren. De beste massage ooit, zonder twijfel. Ik kom terug. Pol, dec. 2022

Ik werk intuitief en gebruik massage om toegang te krijgen tot de taal van het lichaam, ter verruiming van bewustzijn en ten dienste van persoonlijke en spirituele groei en heling. Ik ontmoet je graag in mijn tempelruimte.

Chandra

4 handen massage

Ben jij toe aan een goddelijke liefdesbad? Weet je welkom op de massagetafel bij Chandra samen met haar partner Eugène. Kies voor overvloed en een massage door hen beiden. Laat je even dragen in de bedding van een liefdeskoppel en ervaar de kracht en magie van een 4 handen massage!

 

Wat vonden mensen die jou voorgingen van een 4 handen massage met Eugène en Chandra?

Wat als je wordt aangeraakt door 4 handen van 2 zielen die liefdevol versmolten zijn met elkaar en het veld van Liefde… Dan openen de poorten zich naar een hemelse ervaring. Ik werd gedragen, gekoesterd en werd meegenomen in een kosmische tedere dans. Lomi Lomi zoals het is bedoeld. Een mulitdimensionale reis naar mijn hart, het hart van Eugène en Chandra en gedrieën verbonden met het kosmische hart. Wat een Liefde en stroming, wat een Aloha. Ik heb op diepe lagen mogen helen. Zo doe je dat, zo breng je de hemel op aarde. Dit paar dat zo mooi elk hun Yin en Yang op orde hebben en je met volledige aanwezigheid meenemen op reis naar de sterren en terug. Ik ben als lesgever trots tot de max en kan een Lomi Lomi sessie met dit magische koppel van harte aanbevelen. Een ervaring die je zal bijblijven. 
Ricardo Balkhoven, Lomi Lomi trainer, nov. 2022

Een Lomi Lomi massage ontvangen is een zaligheid, een reis naar de verankering in jezelf. Een 4 handen Lomi Lomi massage ontvangen van Chandra en Eugène is een niveau dieper, een reis naar je kern. Ze slaagden erin een coccon van liefde en verbinding te maken zodat mind, heart en body zich veilig konden laten meevoeren naar dat wat gezien en geheeld wilde worden. Het spiegelend werken (boven-beneden en links-rechts) is alomvattend heerlijk! En het professionalisme bij het aanvoelen wanneer iets loskwam en wat dan nodig was, daar kan ik alleen maar dankbaar voor zijn. Terwijl Chandra zorgde voor het aanwezig zijn op hartsniveau, zorgde Eugène voor het ‘spaceholden’ en gronden aan de voeten. Dankjewel Chandra en Eugène om mij te begeleiden tijdens deze intense reis. Lucie, nov. 2022

Een 4 handen Lomi Lomi massage van Chandra en Eugène is één overweldigende douche van liefdevolle aanraking. De hot stones op je rug vormen een heel fijn en ontspannend begin – en daarna… laat je maar heerlijk meevoeren… (E), dec. 2022

Lomi lomi Massage met Chandra of Eugène

Vergeet alles wat je weet over massages! Deze bijzondere massage komt namelijk niet in de buurt van een traditionele of klassieke massage. Lomi Lomi is veel meer dan dat, het is sacraal, een helende en diep transformerende reis.

Lomi lomi is bovenal een yummie juicy massage. De heerlijke lange strelingen onder het lichaam door en over het gehele lichaam heen voelt als een stromende rivier die al je cellen in je lijf laat vibreren van levensenergie.
De afwisselende intensiteit van aanraking met zowel onderarmen als handen en de vloeiende bewegingen als zachte golven maakt het een ware dans, waarbij je niet anders kan dan je helemaal aan over te geven. Je komt in een andere staat van zijn, ervaart momenten van diep emotioneel geraakt zijn, hartsverbinding, harmonie, eenheid en bliss.

Wat je kan verwachten:
– Ik kan op sommige momenten gedurende de massage neurieën, omdat de trillingen van het geluid de energie versterkt waardoor de blokkades makkelijker oplossen.
– Ik dans rond de tafel gedurende de Lomi Lomi voor de bevordering van de energiestroom in jou en mij wat helpt de energie op een hoog niveau te houden.
– Ik gebruik een diepe verbonden ademhaling. Het delen van de adem, de essentie van de Schepper of universele energie, welke naam je het ook wilt geven, bevordert de energiestroom nog eens extra.
– Je kan een emotionele ontlading ervaren, doordat de massage verschuiving teweeg brengt en loslaten van negatieve emoties, negatieve overtuigingen en andere spanningen en herinneringen die in de cellen van het lichaam zijn opgeslagen, waardoor het helende effect van de massage doorgaat tot lang nadat de massage is afgelopen.

Een van de geheimen van Lomi Lomi is “het vreugdevol delen van levensenergie in het heden” (=Aloha). Dat en het liefhebben en koesteren van het lichaam alsof het dat van jezelf is. De Liefdevolle Aanraking – een verbinding tussen hart, handen en ziel met de Bron van Alle Leven.
Ben jij toe aan dit goddelijke liefdesbad? Weet je welkom!

Chandra’s achtergrond

Na jarenlang het Tantra pad bewandeld en onderzocht te hebben, waarbij de shakti en sensuele vrouw langzaam ontwaakte in haar, besluit zij in 2018 dat het tijd is haar passie en persoonlijke pad krachtig neer te zetten, te gaan delen en actief uit te dragen.
Chandra is opgeleid door de Zweedse Tantra therapeut en Tantra facilitator Lin Holmquist tot Tantra therapeut en als dakini ingewijd in de heilige tempelkunsten. Zij volgde een Tantra massage master opleiding bij House of Tantra in Warschau en een Lomi Lomi massage training bij Ricardo Balkhoven.

Samen met Tantra docent en mede eigenaar van haar retraite centrum in Frankrijk Wim Molinello en Tantra masseur Johan Raaijmakers verzorgde zij tussen 2012 en 2022 de Tantra Kennismakingsweekenden en Tantra Verdiepingsweekenden Prana en verbinding. Met Saarein Bodewes organiseerde zij diep transformerende trainingen voor vrouwen, de Shakti Bliss en Power weekenden.
Meerdere keren per jaar organiseert zij het Shiva-shakti weekend Secret sexuality voor koppels.
Zij faciliteert jaarlijks het Sadhaka Tantra Festival in haar cursuscentrum in Frankrijk. In haar massage praktijk in Ede biedt Chandra individuele sessies.

Aanbod en prijzen

Een sessie inclusief voorgesprek, de sessie zelf en nagesprek duurt 2,5 uur.

Voor vrouwen:

Lomi Lomi massage met Chandra of Eugène € 160,-
4 handen massage 1 ,5 uur € 200,- / 2 uur € 250,-
Snake massage met Chandra € 180,-
Yoni tempel sessie (healing – massage – mapping) met Chandra € 200,-

Voor mannen:

Individuele massage sessie met Chandra € 180,-
Lomi Lomi massage met Chandra € 160,-
4 handen massage 1 ,5 uur € 200,- / 2 uur € 250,-

Maak een afspraak:

Whatsapp Chandra op 0651343572 voor het plannen van een kennismakingsgesprek.
Boek een Lomi Lomi massage met Eugène en Whatsapp hem voor een afspraak: 0651179377

Belangrijk om te weten

 

 • Bij de individuele massage voor mannen en de Lomi Lomi massage is geen gericht genitaal contact. Bij de Lomi Lomi massage wordt het geslacht afgedekt met een doek. De individuele massage kan naakt ondergaan worden als daar consent voor is.
 • De Lomi Lomi massage vindt plaats op een massagetafel. De individuele massage met Chandra vindt plaats op een futon op de grond, er gaat een korte meditatie aan deze massage vooraf.
 • Er wordt niet gericht seksuele energie opgewekt.
 • De masseur is gepast gekleed.

Omdat het belangrijk is om vanuit vertrouwen en respect elkaar te ontmoeten hanteren wij de volgende richtlijnen:

 • Respect voor elkaar
 • Respect voor grenzen
 • Een open houding
 • Niet met seksuele verwachtingen komen
 • Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang wordt 50% van de prijs in rekening gebracht.
 • Kom fris gedouched
 • Breng een sarong mee (dunne omlsagdoek) als je die hebt.
Nieuwsbrief ontvangen?