Info aanvragen

Chandra Nanda Dasi – trainingen Nederland

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Chandra faciliteert Tantra trainingen in Nederland en Frankrijk.

“Elke ziel zoekt zijn weg terug naar de bron. Elk mens heeft daarbij zijn eigen weg te gaan, is uniek, maakt keuzes, ervaart, valt en staat weer op. Alleen door zelfonderzoek en introspectie kunnen we groeien naar een leven in vrijheid. Deel te maken van een klein stukje van jou weg naar een verruimder bewustzijn betekent daarbij voor mij een voorrecht en godsgeschenk”.

Na jarenlang het Tantra pad bewandeld en onderzocht te hebben, waarbij de shakti en sensuele vrouw langzaam ontwaakte in haar, besluit zij in 2018 dat het tijd is haar passie en persoonlijke pad krachtig neer te zetten, te gaan delen en actief uit te dragen.

Chandra is opgeleid door de Zweedse Tantra therapeut en Tantra facilitator Lin Holmquist tot Tantra therapeut en als dakini ingewijd in de heilige tempelkunsten. Zij volgde een Tantra massage master opleiding bij House of Tantra in Warschau en een Lomi Lomi massage training bij Ricardo Balkhoven.

Samen met Tantra docent Wim Molinello is zij eigenaar van het retraite centrum Sadhaka in Frankrijk, inmiddels een gevestigde naam op het gebied van Tantra, bewustwording en persoonlijke groei met diep transformerende trainingen en festivals.

Ook in Nederland is ze actief met weekendcursussen en workshopdagen. Tussen 2012 en 2022 verzorgde zij mede de Tantra Kennismakingsweekenden en Tantra Verdiepingsweekenden Prana en verbinding.
Met Saarein Bodewes organiseerde zij diep transformerende trainingen voor vrouwen, de Shakti Bliss en Power weekenden.
Meerdere keren per jaar verzorgd zij het Shiva-shakti weekend Sacred sexuality voor koppels met collega en Tantra masseur Johan Raaijmakers.
In haar massage praktijk in Ede biedt Chandra individuele sessies: Lomi Lomi massages, individuele sessies voor mannen gericht op de beweging van hoofd naar lichaamsbewustzijn naar hart, en Yoni healing en Yoni massages voor vrouwen.
Hier geeft zij ook jaarlijks een exclusief weekend voor vrouwen “Reclaim your Yoniverse”.
Geïntroduceerd door tantra meester Dechen Dörje, van House of Tantra in Polen in het 4 pillars of Tantra system – Alchemy of the inner polarities, geeft zij met veel bevlogenheid dagworkshops bij Centrum voor happiness in Amsterdam.

Ik werk intuitief en in het moment om toegang te krijgen tot de taal van de ziel, ter verruiming van bewustzijn en ten dienste van persoonlijke en spirituele groei en heling. Ik ontmoet je graag in mijn tempelruimte in Ede, bij een workshop in Nederland of in mijn retraitecentrum in Frankrijk!

Chandra

Nieuwsbrief ontvangen?