Info aanvragen

Asim van Ruth en Stine Krage

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Asim van Ruth

Tantrisch lichaamswerker, sjamanistische beoefenaar en energetisch genezer.

Opgeleid in Kaula Tantra, Kernsjamanisme en Loomi Loomi massage. Autodidact in energetische healing en Tarot.

Asim faciliteert sessies, workshops en ceremonies in een mix van tantra, yoga en sjamanisme.
In zijn werk als holistisch lichaamswerker gebruikt hij elementen uit het sjamanisme, tantra, de-armouring, energetische & chakra healing. Door gebruik te maken van zijn kennis en intuïtie channelt hij tijdens het geven van een sessie.
Asim werkt vanuit een basis in Nederland en Kopenhagen en reist regelmatig met zijn camper door Europa. Samen met partner Nina komt hij deze zomer naar het Sadhaka domein, waar zij appart en ook samen workshops zullen aanbieden.

Asims workshops tijdens het Art of Touch festival zijn gericht op je gevoelig maken voor je intuïtie, het energie lichaam en je kracht als natural healer.

Bezoek Asims website: https://sacredfire.nl/

FB Asim AsI’m Jasper SacredFire:   https://www.facebook.com/asim.vanruth
FB Sacred Fire: https://www.facebook.com/AsimSacredFire

Stine Krage

Stine is seksuologisch lichaamstherapeut, verloskundige, facilitator en tantrika. Haar roeping in het leven is om levensveranderende transities voor mensen te ondersteunen. Je begeleiden bij het onder ogen zien van je diepste schaduwen. Je helpen om opnieuw tevoorschijn te komen en je waarheid en kracht te ontdekken.
Ze heeft een passie voor het omarmen van genderfluïditeit, transparantie, tantra, kernintegriteit, intimiteit, plezier en vrije seksuele expressie.
Opgeleid als verloskundige, Integraal Seksuoloog, Kaula Tantra, Rebozo massage, ART/Authentic Relating, Rebirthing Breathwork, Acupunctuur, TRE, Kinbaku, Core Awareness/psoas en Dearmouring.
Prive is ze gevestigd in Denemarken/Nederland.

Samen met haar partner Asim zal zij tijdens het Art of Touch festival ondermeer workshops geven op het gebied van de armouring, prostaat massage, Rebozo massage en Yoni mapping.

Je kan ter plekke een prive sessie boeken bij Stine. Een sessie van 1,5 uur bedraagt rond de 125 €.

Website: www.amosoma.dk
FB: amoSoma https://www.facebook.com/amosomatherapy

De Armouring Is an embodied therapeutic healing process where you cleanse and release tensions, blockages, traumas and beliefs from your body.

Nieuwsbrief ontvangen?