Renée en Jessica Jobse werken sinds jaren samen als Tantra facilitators en zijn gespecialiseerd in ademwerk, Tantra massage en yoni en lingam massage.  

Renée

Renée is een bodyworker in hart en ziel. 28 Jaar geleden begon ze als fysiotherapeut, wat haar een mooie solide basis gaf.
Toen ze vond dat ze meer ruimte en tijd nodig had voor haar missie, begon ze aan haar praktijk als masseuse en bodyworker.
Ze reisde veel, vooral naar India, waar ze in de winter vele malen terugkeerde om zich te verdiepen in Vedanta lessen.
Haar tantrische reis bracht haar veel, zowel persoonlijk als in haar werk. Tantrische massage en lichaamswerk voelen als een prachtige toevoeging aan haar praktijk omdat het diep gaat en op veel lagen kan genezen.
Afgezien van tantrische massage en bodyworksessies, geeft Renee Pelvic Release-sessies (release van yoni en lingam).
Ze gelooft in een goede combinatie van diep en serieus werk en het toevoegen van vreugde en speelsheid. Haar energie is zorgzaam en liefdevol. Ze vindt het belangrijk een veilige omgeving te creëren, van waaruit we ons kunnen ontspannen en (opnieuw) verbinden met onszelf en anderen.
Naast privésessies geeft Renée workshops in Mobilizing Awareness®, Ritual Play en geniet ze enorm van het geven van de workshops tantra, yoni en lingam massage samen met Jessica.

Haar website: www.innerflame.info and www.ubuntubodywork.com
Facebook: www.facebook.com/Inner-Flame

Testimonial
Wauw. Wat heerlijk dat dit soort vrouwen bestaan. En wat fijn dat ik deze vrouw ben tegengekomen.
Al langer ben ik me bewust van de link tussen emotie / energy / trauma & bekkenbodemspieren.
Na een zoektocht ben ik aanbeland bij datgene wat ik zocht: yoni wisdom, yoni releases, liefde zonder verwachting, aanraking zonder seksueel doel.
Ik zou iedereen die zichzelf verder wilt ontwikkelen op spiritueel en emotioneel niveau een yoni / lingam release aanraden - en doe het dan alsjeblieft bij Renée. Ze maakt de wereld een stukje mooier! :-) Jeannie (na een yoni release)

 

Jessica

Jessica heeft een missie om iedereen een solide basis en verbinding te geven met hun eigen levensenergie. Ze werkt in volledige overgave met de energie van het hart, het lichaam en de ziel. Als tantra practitioner biedt ze bodyworksessies aan mannen, vrouwen en koppels. Ze werkt graag met groepen. Ze is een moeder van 3 dochters en een verpleegkundige. Haar professionele spirituele pad begon met Ayurveda en tijdens het uitvoeren van een heleboel ayurvedische massage voelde ze een diepe roeping om het tantrische pad te volgen. Ze begon haar studie met de Rasayana tantra academie en vervolgde haar studie met verschillende trainingen, voornamelijk van Anand Rudra. Sinds 3 jaar organiseert ze tantrische avonden, waarin mensen op een eenvoudige manier kunnen beginnen met de basis van haar werk. Haar werk is gebaseerd op tantra kriya yoga, een oude techniek waarin we ademwerk combineren met bandha's, mudra's en asana's. Samen met Renée biedt ze workshops in tantra-massage, yoni en lingam-massage. Haar stijl van werken is energiek, liefdevol en krachtig.


Jessica heeft een prakrijk in de buurt van Middelburg. Haar website:
www.livingtouch.nl

Facebook: www.facebook.com/LivingTouchAyurvedaZeeland/

 

Wat je kunt verwachten van de workshops op het Sadhaka Tantra Festival van Jessica en renée:
ATKY - Ancient tantra kriya yoga, een warming up, verbinding maken met de levensenergie en je energie in beweging te krijgen
Actieve meditaties - om te verbinden met het lichaam. (fysiek, energetisch, spiritueel)
Lichaamswerk - wakker maken van het lichaam, vrijmaken van spanning
Spelen met aanraking - op de Wheel of Consent-gebaseerde oefeningen
Ritual Play - zelfexpressie, spelen op een authentieke, spontane en non-verbale manier
Tantra-massage - masseren op een tantrische manier, waarbij de levensenergie in geactiveerd en in beweging gezet wordt.
Yoni en Lingam massage - een bewuste en helende aanraking van de genitaliën om het hele lichaam op een veilige manier wakker te maken. Wees je ervan bewust dat het hele lichaam de genitaliën vertegenwoordigt en dat de genitaliën het hele lichaam vertegenwoordigen,
en dat we door daar te werken verbinding kunnen maken met het universum.

 

Testimonials van yoni en lingam massage weekenden geleid door Jessica en Renée

Een belangrijk onderdeel van het leerproces blijkt de ademhaling te zijn: Pranayama’s. Die heb je hard nodig bij de oefeningen in de massage. Jessica en Renée hebben een eigen en heldere kijk op de manier waarop Tantra je ervaringsleven kan verrijken. Ze weten veiligheid in de groep te creëren waardoor de energie gaat stromen in de groep en in jezelf...

We leerden onze yoni en lingam beter kennen en hebben nu handvatten om thuis verder te experimenteren en te ontdekken. Wij haalden het maximale uit elkaar en onszelf doordat we voorafgaand aan dit massage-weekend op de Tantra-avonden hebben geleerd onze energie op te wekken. Een aanrader.
Rob (62) en Mieke (58)

Lieve Jessica en Renee, wat een prachtig team vormen jullie en wat hebben jullie mij liefdevol ontvangen en begeleid in de yoni sessie. Een hartverwarmende, vertrouwen gevende helende energie. In verbinding met elkaar mag ik meer en meer thuiskomen bij mijzelf en vandaar uit de pijnen en angsten voorbijgaan en loslaten en door jullie liefde hele grote stappen maken daarin. Mijn zelfvertrouwen vergroten en met veel liefde en blijheid het pad volgen dat zich voor mij opent. De obstakels die zeker zullen komen niet uit de weg gaan maar zien als lessen om te oefenen in het zijn wie ik ben. Ik dank jullie met veel ontroering en blijdschap voor wat jullie me hebben laten voelen en ervaren. Nogmaals een innige omhelzing vanuit grote bewondering voor jullie werk en grote dankbaarheid voor de gevolgen daarvan. NAMASTÉ.
Eveline