Centrum voor groei en ontwikkeling, Nijmegen

De plek in Nederland voor de jaarlijkse Sadhaka Sangha weekenden, om elkaar te ontmoeten en je weer even helemaal onder te dompelen in de Sadhaka-sfeer.

De naam Cordium staat voor 'hart der harten'. De activiteiten die in Cordium plaatsvinden zijn gericht op werken vanuit en met je hart. Cordium is een plaats waar mensen kunnen werken aan hun eigen groei en ontwikkeling. Individueel of in groepsverband. Cordium wil dit centrum tot een open werkgemeenschap maken, tot een plaats waar gasten zich welkom, veilig en thuis voelen. Een uitgelezen plek dus voor Sadhaka-activiteiten!

De 110 m2 grote yogazaal van Cordium biedt een ideale ruimte voor de Sadhaka Sangha's. Met mooi weer is het goed toeven in de ruime binnentuin. In de vrije momenten is het heerlijk wandelen door de straten van de prachtige historische wijk Bottendaal.

  
Overnachtingsmogelijkheden 

De diverse consultkamers in het gebouw worden door Cordium voor de cursisten van de Sadhaka weekenden ter beschikking gesteld om te kunnen overnachten. Er is plek voor 2 tot 6 personen per kamer. Matrassen zijn aanwezig en je dient zelf een slaapzak, kussen en hoeslaken mee te nemen. Er is uiteraard douche-mogelijkheid. Een schitterend verblijf voor een weekendje yoga!

Wil je iets meer comfort dan zijn er in Nijmegen diverse overnachtingsmogelijkheden, van hotel tot bed & breakfast. Laat het ons dan even weten dat je geen gebruik maakt van een slaapplek in het Cordium.
Klik hier voor B&B's in de buurt van het Cordium.
Of informeer bij de VVV Nijmegen,
Tel: 0900 - 11 22 344 (€ 0,45 per minuut)
Website: www.vvvnijmegen.nl
Email: info@vvvnijmegen.nl 

 


Maaltijden

De heerlijke maaltijden die tijdens de Sadhaka weekenden uit de professionele keuken verschijnen zijn allemaal vegetarisch. Er is een gezellige salon waar de maaltijden gezamenlijk genuttigd worden.

 


Adres

Cordium is gevestigd aan de De Ruyterstraat 65 in de wijk Bottendaal, 6512 GB in Nijmegen en is centraal gelegen op loopafstand van het Nijmegen Centraal Station (750 meter, ± 10 minuten).  

Klik hier om naar de website te gaan van Cordium.