TerugCOM_SIMPLECALENDAR_PRINTe-mail sturenvCal/iCal
Datum:
10.02.2018
Prijs vanaf:
€ 17,50
Locatie:
Danslokaal, Nijmegen
Adres:
Waalbandijk 12F 6541 AJ Nijmegen, Nederland
Contactpersoon:
Patricia Benjamins,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webpagina:
http://www.sadhaka.nl
Telefoon:
++33 (0)254 27 22 37

 

Speciaal voor onze Sadhaka cursisten en als je wilt kennismaken met Sadhaka organiseren wij onze eerste dansavond in Nederland. Omdat we het fijn vinden je terug te zien of je nieuw te ontmoeten, en omdat we een plek willen zijn om ons fijn te voelen met elkaar, en omdat we houden van dansen.

Lekker op blote voeten niet dansen maar bewegen, precies zoals jij je voelt, helemaal vrij en in verbinding- vrij van etiketten en regels en in verbinding met jezelf en de fijne andere mensen om je heen. In Frankrijk op onze cursus- en vakantielokatie Le Moulin sluiten we zo ook elke cursusweek feestelijk af met een Sadhaka dansavond.

Dat gevoel willen we met jou herbeleven in Nederland en delen met meer mensen, dus neem een introducee mee die je wilt blij maken met een warm Sadhaka bad.

We bieden drie onderdelen.
Heart meditation van 16.00 - 18.30 a € 12,50
Diner van 18.30 – 20.00 a € 15,00
Ecstatic dance van 20.00 – 23.30 uur a € 17,50

Het leukst en meest compleet is het hele bad, van 16.00 – 23.30 uur, je betaalt dan € 45,- Je kunt ook kiezen voor een of twee losse onderdelen van het programma.
 

Heart Meditation

Kom uit je hoofd in je hart en voel: dit ben ik
Een krachtige en actieve meditatie waarbij hart-tot-hart verbindingen centraal staan. Vanuit stilte word je stapsgewijs begeleid naar een diepe ervaring van verbinding met jezelf. Vanuit je hart ervaar je nieuwe ruimte en openheid om de ander vanuit liefde en gewaarzijn te ontmoeten. 
Docent Wim leert je niet te kijken naar je buurman, of een leraar te volgen, maar te voelen. Leer luisteren naar je eigen lichaam en liefdevol zijn naar jezelf toe. Je bent zelf de creator van je eigen universum. Hij geeft je de regie terug over je lichaam, acties en reacties. Je wordt zelf verantwoordelijk voor je leven. Wat een stap! Wat een transformatie. Hoe waardevol!

 tekst-tantra2015-4a tekst-biodanza5 

Wat is Ecstatic dance?

Een Ecstatic Dance is een unieke danservaring, begeleid door muziek en geluiden Er zijn drie eenvoudige basisrichtlijnen voor Ecstatic dance: 'Geen schoenen, geen drank, geen geklets op de dansvloer (dat doen we in de ruimte ernaast;-)'. Dus we komen samen en verbinden onze blote voeten met de aarde, en vieren het leven samen in al zijn aspecten!

De Sadhaka Estatic Dance wordt verzorgd door de ervaren Ecstatic Dance Dj Theo Berlie.

Ecstatic dance begint en eindigt met een moment waarin we tijd en ruimte maken om contact te maken met onszelf, de anderen, de ruimte, de vibraties en onze intenties. Laat je dan meenemen op de muziek van een rustige start naar een heerlijk upbeat hoogtepunt en een langzame afbouw naar ontspanning. Een Ecstatic dance is een ontdekkingsreis vol heerlijke ritmes, bijzondere ontmoetingen, en vooral genieten en thuiskomen in je eigen lijf.

Dagindeling

16.00 – 16.30 tea time, binnenkomst
16.30 – 18.30 een verbindende hartsmeditatie onder leiding van Wim en Patricia
18.30 – 20.00 een vegetarisch diner
20.00 – 22.30 ecstatic dance onder leiding van DJ Theo Berlie
22.30 – 23.30 napraten met een hapje 

  

Lokatie

De Sadhaka Ecstatic Dance vindt plaats in Het Danslokaal in Nijmegen.
Klik hier om naar de website van Het Danslokaal te gaan met uitgebreide routebeschrijving en bereikbaarheid met het openbaar vervoer.


Data

Zaterdag 10 februari 2018
Zie ook agenda


Video impressie

Binnekort vind je hier voor een video impressie van een Sadhaka dansavond.

Inschrijven

Klik hier om je in te schrijven voor deze activiteit.