• Kunstweken 2015 Open or Close

  Wat vonden cursisten voor jou van de Sadhaka Kunstweken?

  tekst-gastenboek2015-kunstweek


  Ik spreek namens mijzelf, Harm: nooit geweten dat zo'n Kunstweek met alles wat erbij hoort zo'n fantastische week zou worden. We hebben zelfs bijgeboekt voor nog een week. Heel veel dank hiervoor en succes voor de komende cursusweken.
  Harm

  Wat een fijn warm bad, puur, echt. Mijn complimenten. Organisatorisch zit het goed in elkaar, fijne locatie, fijne mensen. Een heerlijke plek om jezelf en de creativiteit weer terug te vinden. Mooie ontmoetingen.
  xx Bedankt, Kitty xx

  Voor de vierde keer weer een week beleefd waarin ik tot rust kon komen en mocht genieten en voelen. Heerlijk een drie.... beeld mogen maken. En maar hakken en hameren...... af en toe een massage en lieve mensen om me heen. Het gevoel van thuiskomen vind ik erg waardevol. Bedankt voor alle voorwaarden die jullie scheppen zodat iedereen zich veilig kan voelen. Lieve groetjes en tot volgend jaar.
  Freny

  Wat een prachtige rustig plekje hebben jullie hier gevonden. Ik heb genoten van alle rust, stilte, creativiteit. Een warm bad en mooie, lieve mensen om me heen! Heerlijke week!! Bedankt en ik kom graag nog eens.
  Liefs, Erika

  Patries en Wim bedankt. Super week.
  xx Ina en Johan

  Het waren weer "warme weken" waarin ik me heerlijk thuis heb gevoeld en verbonden met alle lieve mensen die aanwezig waren. Gezelligheid, mooie gesprekken om te delen, genieten van mijn creatief bezig zijn....ik neem het met me mee.! Dank jullie wel en graag tot ziens!
  Joke

  Voor mij de eerste keer, zeer positieve ervaring. Prachtige locatie, lieve mensen, heerlijk ontspannen.
  Groetjes, Erik

  Ik verlangde naar  rust en stilte en ontving verstilling, creativiteit en verbinding. Ik neem een hoop mee naar huis (niet alleen mijn werkstuk).
  Liefs, Diana

  Dank, merci voor de fijne week. Het beeldhouwen geeft een herinnering voor lange, lange tijd!!
  xx Anton

  Heling, rust, creativiteit, inspiratie, LIEFDE. Voor mij waren dit bijzonder bijzondere weken. Dank daarvoor!
  Met liefde, Tineke

  Hartelijke dank voor deze mooie dagen! Fijne mensen en lekkere eten, het leuke knutselen. Gewoonweg geweldig! Hartelijke dank hiervoor en vast tot ziens!
  Heidi

  Als moeder en dochter hebben we heerlijk genoten! Het eten was uitzonderlijk lekker. Dank "U" Inez, wij komen zeker een keer naar Antwerpen om te genieten van je culinaire proeverijen. Wim en Patricia, geweldig om te zien dat jullie nog even gedreven zijn als een aantal jaar geleden. Dit is een plek om terug te komen! Tot volgend jaar.
  Christa en Shari

  Het was gewoon weer fantastisch. Ik heb genoten!
  Brigitte

  Bedankt voor deze mooie week. Ik heb veel geleerd en Heidi en ondergetekende hopen nog eens terug te komen (misschien volgend jaar al).
  Wendy

 • Tantra Yoga cursussen 2015 Open or Close

  Wat vonden cursisten voor jou van de Sadhaka Tantra Yoga cursussen?

  tekst-gastenboek2015-tantraweek

  "Want we zijn allemaal Boeddha's...  Wauw". En die zijn we tegen gekomen deze week, in ons zelf en in de ander. Bijzonder, verrassend, confronterend, open, vrijheid maar vooral heeeel leerzaam. Wim en Patricia bedankt en tot snel.
  Liefs, Michelle en Chris

  Tantra-Yoga week was tegelijk heel liefdevol, heftig, leerzaam en mooi voor mij.
  De stralende liefdevolle Buddha ogen van Wim bij de Angel-walk!
  De stralende verwelkomende lach van Patricia!
  Mooi jullie samen nog puurder mee te maken t.o.v. 2010 (mijn laatste verblijf hier). Mooi jullie beider ervaring in de tantra te delen. Dank jullie wel en zeker tot de volgende keer.
  x Jos

  Lekker zo'n warm bad. Bedankt voor de mooie 3 weken. Ik heb veel van de boeddha's bij Sadhaka geleerd.
  Stephan, specialist in serious thinking

  Wauw wat een mooi cadeau!!! Zo mooi, zo intensief, zo in verbinding, zo kloppend. En dan rest mij nog maar een ding, jij ook bedankt.
  xxxx Kus, Gaby

  Heling - Heel - Geheeld
  Hier - Nu - Yoga
  Rolf

  Een hele mooie week om op terug te kijken, fantastische plek, nieuwe energie opgedaan, geweldig team, fijne mensen en grenzen verlegd. Heel veel dank.
  Rita en Geert

  Een harde leerschool en een hemel op aarde! Dank je wel.
  Els

  100% ontspanning, 100% inspiratie! en heerlijk eten, fantastische ontmoetingen. Dank allemaal.
  Marianne

  Ik heb alles mogen ervaren waar ik naar verlangde. Een fijne ervaring. Ik kom zeker terug! Liefs Marije

 • Yogatrainingen BewustZijn 2015 Open or Close

  Wat vonden cursisten voor jou van de Sadhaka Yogatrainingen BewustZijn?


  tekst-gastenboek2015-yogatrainingen

  Wat was dit thuiskomen. Vanaf het eerste uur tot de laatste knuffel. Genieten, genieten, genieten. Soms een moeilijk moment maar daarna was onze glimlach 2x zo groot. Voel-voel-voel. Heel veel dank uit het diepst van ons hart.
  Veel liefs, Chris en Ellen

  Fantastische Patricia, Wim en alle vrijwilligers. Wat maken jullie er een feest van op deze heerlijke plek. Rust, vriendschap, ontspanning en inspanning en errug lekker eten....Het was vanaf ontvangst tot vertrek vakantie en inspiratie. Wat zetten jullie een goede sfeer neer. Ik ga geïnspireerd, lekker lenig en bewust naar huis. Tot ziens. Dikke hug, Pauline

  Wat een fantastische week heb ik gehad! Het was als een warm bad waarin ik heerlijk kon ontspannen en stukjes van mezelf heb (her) ontdekt. Heel erg bedankt.
  Liefs Agnes

  Fijne, warme, relaxte sfeer. Onthaasten, ontmoeten en ont-moeten.
  Bedankt, Kitty

  Wat een warme en lieve mensen waardoor het een supervakantie is geworden. Zo snel als je echt contact met iedereen hebt zodat je je echt welkom voelt. Verder veel geleerd en genoten van het lekkere eten.
  Liefs, Anja

  Allebei super bedankt voor deze heerlijke week op deze mooie plek. Het was precies wat ik nu nodig had. Een mooie plek, mooie mensen, mooie ontmoetingen en rust. Dank je wel,
  Liefs, Talitha

  Ik ben hier maar twee nachtjes geweest, om mijn vriendin Pauline weg te brengen en op te halen en voelde meteen de rust en gezelligheid om mij heen. Een fijne plek om te zijn!
  Liefs, Jan-Paul

  Dank Patricia, dank Wim!
  Loes

  Wat fijn om zo welkom te zijn en je zo vrij te kunnen voelen om vragen te stellen en gewoon te genieten! Het was een fantastische week. Ik heb nu al zin in volgend jaar. Fijne zomer (en winter en lente...). Tot ziens.
  Liefs, Nanda

 • Combiweken Yoga - Creatief 2015 Open or Close

  Wat vonden cursisten voor jou van de Sadhaka Combiweken Yoga - Creatief?

  tekst-gastenboek2015-combi-yoga-crea


  Totaal onvoorbereid kwam ik naar Sadhaka. Iets met yoga en kunst wist ik, meer niet. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het meer dan dat vond. Yoga: geweldig! Wat Wim eruit weet te halen! Heel veel geleerd! Patricia: een kundige blik naar mijn probeersels met toch best een mooi resultaat! En dat niet alleen, het groepsgebeuren, het eten, kortom GEWELDIG!!!.
  Eja

  Dank je wel voor de heerlijke week ontspanning op de molen. Verbazingwekkend hoe gesmeerd alles loopt. Ik heb erg genoten van alle creatieve uren in het atelier en van de yoga. Het is een aanrader voor wie nog twijfelt. Patricia bedankt voor het ad hoc regelen van mijn vervoer naar Frankrijk. Ik wens jullie een fijne verdiende vakantie.
  Hartegroet, Willemien

  Wat een mooie en fijne plek zeg! Fijn om hier twee weken vertoefd te hebben. Ik vind het mooi om te zien hoe jullie je inzetten om het ons als gasten naar de zin te maken. Het eten, de avondactiviteiten, etc. Graag tot een volgende keer!
  Raymond

  Alweer mijn vijfde Sadhaka jaar. Als ik om me heen kijk zie ik allemaal lieve fijne gezellige mensen op de bank..... Een echte bonte avond, zingend onder het genot van drankjes..... Mijn eerste Combiweek. Patricia, dank je wel voor je uitleg, support en goede tips. Ik vond het heerlijk om allerlei dingetjes uit te proberen en nieuwe dingen te ontdekken. Wim, ik ben jou dankbaar voor alle fijne lessen en mooie woorden. "ik luister graag", "Tingelingeling" "WOW, de file in Parijs. "dan rest mij nog een ding jullie te bedanken". "Fijne les" "Veel geleerd". Het blijft fijn.
  Dank jullie wel voor de hartelijkheid, gezelligheid en goede zorgen. Jullie zijn prachtmensen en hele grote lieve schatten.
  Dikke knuffel, Detje

  Many tnx voor de heerlijke week in jullie mooie molen. Een fijne plek in de groene heuvels in Frankrijk. Fijne yoga, heerlijk bewegen en heerlijk eten en al m'n ideeën kunnen uitwerken in het kunstatelier met goede tips van Patricia. Veel geluk en plezier in jullie molen en tot ziens!.
  Liefs Anneke

  Sadhaka: geschikt   -  ongeschikt
  Helemaal! Een groot compliment waard. Ik voel me helemaal in het zonnetje gezet dankzij lief vriendinnetje Shirley en door Wim en Patricia. Le Moulin: The ultimate feelgood in paradijselijke rust.
  Liefs Diana

  Wat een heerlijke week was het weer! Ik heb genoten! Veel geleerd, veel gedanst, veel gehuild, veel gelachen, lekker gegeten, veel lieve mensen ontmoet, veel getekend. Bedankt voor de fijne sfeer en ambiance. Bedankt voor jullie liefde! Succes met aankomend jaar. Veel liefs, Karen

  Veel dank voor deze mooie en bijzondere ervaring! Ik heb de cursussen yoga en creatief als heel interessant en leerzaam ervaren. En de contacten met de medecursisten vond ik heel plezierig, open, gemoedelijk, bijzonder en gezellig. En wat een verwennerij; overheerlijk gegeten. Zo'n week is zeker voor herhaling vatbaar!! Ik ben dan ook volop aan het nagenieten, heerlijk.
  Dianne

  Jullie zijn zo lief en jullie werken zo hard om zoooooveel mensen "geluk" te geven.
  Annelies

  Dank je wel dat ik hier mocht zijn!
  Liefs Tessa

  Hartelijk dank voor een fantastische week, creativiteit en ontspanning!
  Groeten Heleen

  Dank voor de geweldige week.
  Liefs Jillie
  PS: ga door met het goede werk

  Bedankt voor de rust en creativiteit. Voor herhaling vatbaar!
  Lieve groetjes, Ilona

  Dank je voor deze geweldige week. En mooi dat ik mijn proces van jaren in een schilderij heb kunnen vastleggen op een mooie manier. Dank je hiervoor!
  Liefs, Wilma

  Wat een superfijne week was dit! Het was mijn eerste keer maar zeker voor herhaling vatbaar! Heerlijk om zoveel rust, creativiteit en vooral jezelf zijn te ervaren. Het geeft voor mij aan hoe mooi het is om dit verder door te zetten en ik weet eigenlijk wel zeker dat ik zowel de vrijheid en rust van het creatieve en de yoga verder thuis ga opzoeken en ontdekken! Ook de lieve mensen hier zijn geweldig geweest en natuurlijk wat voor mij heel bijzonder is: met een gerust hart durven te eten omdat er zoveel rekening wordt gehouden met mijn allergieën.
  Liefs, Christine

  Wat een feest om bij jullie te zijn! De prachtige plek, sfeer, de rust, jullie lessen en hartelijkheid, dank je wel hiervoor. Tot ziens.
  Lieve groetjes, Annet

  Wat een plezier weer! Dankjuliewel lieve mensen. Het was weer prettig vertoeven op jullie heerlijke plek in Frankrijk. Het heeft deugd gedaan. Dankjewel  voor de gastvrijheid, de heerlijke keuken, de fijne yogalessen en meditaties, de ontspanning, het creatieve gedeelte. Het was weer mooi. Jammer dat ik moet gaan. Ik kom graag terug volgend jaar. En merci voor de caravan;-) Liefs en een fijn verlof aan jullie.
  Dikke kus, Valerie

 • Combiweek Massage - Yoga / Creatief 2015 Open or Close

  Wat vonden cursisten voor jou van de Combiweken massage met Yoga of Creatief?

   

  tekst-gastenboek2015-combi-massage

  Een weekje yoga en massage bij Sadhaka is...als een jaar op welke plaats dan ook! Wat een intensieve ervaring. Zo liefdevol en hartverwarmend. Nog nooit zo hard gewerkt om te ontspannen. Een geweldige ervaring en een enorme boost om weer terug te gaan naar de "gewone wereld". Dankjewel. Waaauw-poef- Liefs, Yvonne

  Bedankt voor weer een heerlijke week Sadhaka. De zonnegroet in de regen, leren masseren bij Helen, creatief bezig zijn met serpentijn, pastel en linoleum, de twee heerlijke dansavonden en het handen vasthouden in de kring. Met zonovergoten weer en heerlijk eten. Wat wil je nog meer? Veel liefs en een dikke hug,
  Leonie en Jeroen

  Vanaf dag 1 viel alles van me af. zonder verwachtingen naar hier gekomen en toch zo heel veel meegemaakt. En wat een lieve mensen allemaal. Ook een heel dikke pluim aan het team. Inez en Wim voor het lekkere eten, Wim voor de yoga, Patricia voor haar geduld en liefde tijdens crea, Ernestine voor de healing-sessie, Helen voor de massage, Joyce en Anette voor al het heerlijke eten uit de keuken. Dikke, dikke kus allemaal en tot volgend jaar!,
  Carolie uit België

  Heel erg bedankt voor deze fantastische week, waarin alles mocht en niets moest. Thuisgekomen in mijn eigen tempel, de sprong gewaagd en heel veel geleerd van de wijze lessen van Wim en de " gouden handen" van Helen. Daarnaast genoten van de geweldige sfeer op Le Moulin, heerlijke maaltijden, het ijsvogeltje, zon en regen, open haard, muziek, kampvuur en vooral stromende energie. Wauw! Liefs, Nicky

  Wij hebben echt genoten van ons verblijf. De yoga was top, met een goed meditatief gedeelte. De massage cursus was tof, alsook de crea voor Anna. Zeer lekker eten! Goede Sadhaka tent. Leuke tips voor activiteiten. Goed gedaan!! Tot nog eens.
  Frans