• Combiweek Yoga en Creatief 2 juli - 9 juli 2011 Open or Close

  2 – 9 juli 2011, Combiweek Yoga en Creatief, Le Moulin

  Super, Superbe, Superst!
  Ik kom volgend jaar terug: 1 week als deelnemer. 2e week als vrijwilliger (dan wil ik wel graag de ochtend dienst hihi )
  Jullie hebben iets prachtig moois neer weten te zetten. Vol lof!
  Hugs Jannah

  Op de laatste dag : Eindelijk voelen!
  Reuze bedankt voor de mooie week en ‘de schitterende serpentijn’.
  Liefs van Karina

  Ik blijf hier nog een week en toch wil ik jullie nu al bedanken voor al die gulheid. Elk moment, elk detail is vol van liefde. Wat een verfrissing. Wat een voorrecht en geluk dit te mogen meemaken. En ook als ‘Belgske’ tussen die schitterende, knotsgekke en hartverwarmende ‘Hollandse dames.’
  X Peter

  Lieve mensen, Kia Ora!
  Wat een fantastische week! Super verzorging, oog voor detail en voor de gasten.
  Patricia: Dank voor je creatieve support en blijvend enthousiasme voor mijn werkjes!
  Wim: Voelen, rust, thuiskomen. Dank voor je onaflatende aandacht en rust.
  Vrijwilligers en kok Marck: de inwendige mens werd prima verzorgd, ik had een hele week Moederdag!
  Ik neem een berg met energie mee naar Nieuw Zeeland om daar met dit thuiskomgevoel de juiste beslissing te nemen.
  Enne… wie weet tot volgend jaar: een week rust in een famillie-bezoek-vakantie doet wonderen.
  Veel dank en liefs, Inge xx

  Hartelijk bedankt voor de inspirerende, ondersteunende begeleiding.
  Mijn mozaïek krijgt thuis een mooi plekje.
  Tot ziens, Marian

  Ik bedank jullie beiden voor de fantastische week die jullie ons hebben gegeven. Daar zijn vrienden voor. Ook het begeleiden van Eva. Super super.
  Heel veel liefs. Van Eva en Hans xxxx

  Wat heb ik heerlijk genoten van alles wat jullie hebben geboden.
  Een fantastische plek en een heerlijke sfeer, lieve mensen en super eten!
  Heerlijk om creatief als mindfull bezig geweest te zijn. Dank jullie!!
  Liefs, Trudy

  Rustgevend, opbeurend, zingend bij het kampvuur, verf in Janneke’s oor, Annemarie op de orka, te lekkere ananastaart, lichtjes bij de waterval, ‘het proces’ je lichaam als tempel, liefde en licht, en bijzondere mensen. Deze week was onze eerste keer!!! En daarvoor: Super bedankt.
  Liefs, Janneke & Annemarie

  Wat een bijzondere week, een cadeautje aan mezelf. Ik heb van elke minuut genoten. En veel ontdekt. Maar nog lang niet alles. Dus wellicht volgend jaar weer.
  Liefs en een dikke knuffel,Barbara

 • Yogatraining BewustZijn en Creamixweek 9 juli - 16 juli 2011 Open or Close

   9 – 16 juli 2011, Yogatraining BewustZijn en Creamixweek, Le Moulin

  ‘Het  zijn de kleine dingen die het doen’.
  Dank voor heel veel lieve, bijzondere, mooie, kleine ‘dingen’.  Al die kleine dingen maakten de week groot(s).
  Dank! Mark xx

  Wat waren het twee fantastische weken! Dank voor al jullie aandacht, liefde, kleine inspiraties. De warme geweldige sfeer, en niet te min het lekkere eten.
  Mooie locatie, mooi meer om fijn in te zwemmen. Tot de volgende keer in Frankrijk of Nederland. Veel liefs Karin en Clare

  Wat was het fijn om terug te komen bij Sadhaka! Ik heb erg genoten van de sfeer, de mensen, de yoga en het mediteren en het eten. Dank jullie wel! Ook voor het team natuurlijk super bedankt voor alle hulp:-) Het was weer een mooie week!
  Liefs Kawire

  Enorm bedankt voor deze mooie creatieve week hier bij Sadhaka!
  Ik heb me laten verwennen door de kok, door jullie enorme gastvrije onthaal, door de fijne sfeer met alle cursisten samen…
  Dit geeft me energie, moed en liefde om nieuwe wegen in te kunnen gaan slaan…
  Lieve groet, Sydon x

  Erg leuk om vrijwilligerswerk en vakantie te kunnen combineren.
  Erg bijzonder wat jullie hier hebben neergezet in Frankrijk.
  Ik heb een leuke tijd gehad!
  Niels

  Wat een mooie intensieve week. Elke keer haal ik er weer een stukje uit voor mijzelf. Om mee verder te gaan in de toekomst. Daarnaast ook veel ontspanning, plezier en nieuwe contacten. Heel erg bedankt voor deze 2e mooie week op le Moulin. Hopelijk de volgende keer op jullie nieuwe stekje…
  Liefs en een knuffel van Malou

  Dank voor de goede zorgen, de warme ontvangst, de aandacht voor het kleine (en grote), de rust, de prachtige plek die jullie uitgekozen hebben. Dank voor het mogelijk maken van het ontmoeten van elkaar hier bij Sadhaka! Alle goeds & tot ziens.
  Liefs, Roos

  Wauw….
  Woorden schieten tekort om te vertellen wat jullie me hebben meegegeven.
  Ontzettend mooie ervaringen bij de waterval, warmte, aandacht, ruimte, wijsheid. Ik heb stilte ervaren en rust gevoeld. Ik leef, ik adem ik Ben. Bedankt! Als ik toch 1 woord wil kiezen is dat: Thuiskomen! Tot snel.
  Veel liefs, Jonna

  Bedankt voor een fantastische week! Ik heb veel inzichten mogen krijgen en veel mooie mensen mogen ontmoeten. Wat een rijk gevoel!!
  Heerlijk om te kunnen Zijn zonder oordelen. Wat een heerlijke week. Ik heb ontzettend genoten! Heel erg bedankt!!
  Heel veel liefs, warme knuffel, Sandra - xx –

  Ik ben helemaal geen groepsmens. Ik voel me eigenlijk prima alleen. Toch dacht ik dit jaar: Evenwicht is alles, dus koos ik voor een andere vakantie en botste ik op Sadhaka. Het overtreft de stoutste verwachtingen. Wellicht de eerste keer dat ik me in een groep als een vis in het water voelde, zonder mezelf te verloochenen. Wat een rijkdom allemaal!
  Dankjewel Patricia, de creatieviteit is weer springlevend en de vingers jeuken voor nieuwe projecten.
  Dankjewel Wim, je hebt me geleerd langer dan 15 min stil te zitten, je yogalessen waren uitdagend en inspirerend, lang leve de krokodil ?
  De vruchten zal ik pas veel later plukken als ik discipline aan de dag leg.
  Dankjewel vrijwilligers; Marck, onvergetelijk…
  Evelien en Myrte: Jullie spontaniteit en jullie ongebreidelde creatieviteit, Carmen je geduld en je tips.
  Toch een speciale vermelding voor de natuur hier: Levend gezond zoetwater, een droom om in te zwemmen…de kano, ik word een trapper in de Canadese wouden, voor eventjes toch…Wat zijn we toch gelukkige mensen om in deze uitbundige schoonheid te mogen vertoeven. Life is beautiful. Sadhaka: Liefde, licht, creativiteit en vooral gulheid.
  Succes, Peter

  Lieve, lieve, lieve iedereen! We hebben genoten! Ondanks dat je je tweeëneenhalve week op één plek bevindt, hebben we toch echt zoveel meegemaakt. We hebben veel waardevolle ervaringen op gedaan. Heel veel dank daarvoor! Nu snel met de trein mee, het gaat jullie goed!
  Evelien en Myrte.

  Wat was het heerlijk om naar deze vakantie uit te kijken en te weten dat ik hier door twee fantastische mensen wordt ontvangen en natuurlijk ook de rest van het team. Het blijkt een feest om hier te komen. Ik heb veel nieuwe inzichten gekregen die me steeds dichter bij mijzelf doen komen. Bedankt voor jullie openheid en warmte. Dat geeft me een echt thuis gevoel. Het weer was een beetje anders dan andere jaren maar de regen zorgde voor een heerlijk knus gevoel bij de openhaard. En de waterval heb ik volgens mij nog nooit zo hard zien stromen. Dat was mooi om te ervaren. Als laatste wil ik jullie nogmaals bedanken met een hele dikke knuffel en veel succes wensen met jullie nieuwe project! Maar ga eerst lekker genieten van jullie vakantie!
  Heel veel liefs Karin en wie weet….tot volgend jaar!

  Twee weken genieten. Twee heel verschillende weken. Twee andere ervaringen. Creativiteit, rust, grenzen voor zijn, creatieve opwarmertjes, afronden, warme chocolademelk, verf, fris water, tent, licht, zon, regen. Iedereen bedankt!
  Jurien

  Het is bijna zo ver, het laatste avondmaal, na twee weken Sadhaka. De bewustzijnsweek heeft erg veel indruk op me gemaakt en er zijn veel wijze lessen en mooie ervaringen om mee naar huis te nemen. Na deze intensieve week ook een week heerlijke vakantie gehad. De perfecte omgeving om helemaal tot rust te komen en alles even te laten bezinken. Deze vakantie was echt een cadeautje. Dan rest me nog één ding: jullie te bedanken. En ik sluit af met een hekje#
  Liefs, Geertje

  Heel hartelijk bedankt voor de fantastische vakantie! Wim, je wijze lessen verpakt in mooie verhalen en veel humor neem ik mee voor de rest van mijn leven. Heerlijk eten (bedankt kokkies!), ontspannende massages (dank je wel Helen, ook voor de ‘operatie teek’), een geweldige locatie en heerlijk weer (van de hele dag in bikini tot warme chocolademelk bij de open haard). Wat wil een mens nog meer? Nou… meditaties en (klankschaal) concerten bij de waterval bijvoorbeeld. En fijne mensen om de hele bijzondere ervaringen mee te delen. En het was er allemaal! Ik ben blij dat we spontaan nog een week zijn gebleven!
  Hieronder nog een stukje uit een lied dat al de hele week door mijn hoofd speelt (uit de musical “wicked”)
  “ It well may be, that we will never meet again in this lifetime,
  So let me say before we part
  So much of me is made of what I learned from you
  You’ll be with me like a handprint on my heart
  and now whatever way our stories end
  I know you have rewritten mine by being my friend.
  Liefs, Nicky

  Ondanks dat ik het weer deze week niet continu zonnig was heb ik toch genoten. Genoten van de mensen om mij heen, genoten van de zwaan, de kano, de yoga en  mijn beeldhouwwerk en niet te vergeten de gezellige babbels s’avonds rond het kampvuur. Ja, zelfs genoten van de gezellige corvee. ‘s Morgens even wennen om tot 10.00 niets te zeggen, en als dat niet lukte dan gewoon de cactus erbij pakken en je was gered.
  Een zonnegroet van Aard

  Lieve Patricia en Wim, Bedankt voor de twee fijne weken! Ondanks het weer was de gezelligheid enorm. Crea i.p.v yoga was een goede keuze. Nieuwe dingen geleerd, veel gedachten werden nieuwe ideeën om verder te gaan met de mozaïek! Nu lekker naar huis en verder creaties maken. Was verassend om te voelen hoeveel rust crea brengt! Veel succes met jullie plannen!
  Liefs, Danïelle

  Het waren twee heerlijke weken. Eindelijk de rust en concentratie om mijn creativiteit te herontdekken en mijzelf hierbij tegen te komen en te verbazen. En een geweldige introductie van yoga. Wat ik wist, hoezeer je lijf verbonden is met geest en emotie, heb ik hier ervaren en neem ik mee. Het waren inspirerende activiteiten en ook jullie hebben mij geïnspireerd om een doel te vinden en hier compleet voor te gaan.
  Zonder alle blabla: ontzettend bedankt en jullie zouden mij hier zomaar eens terug kunnen gaan zien.
  Liefs Manon

  De afgelopen 2 weken zijn omgevlogen!
  Sadhaka is voor mij een fijne plek om ‘mooie mensen’ te ontmoeten en tijd te nemen om heerlijk creatief bezig te zijn. Patricia en Carmen, enorm bedankt voor jullie begeleiding en inspiratie om mijn ‘mozaïek voor gevorderden’ te maken. Het hele team : Bedankt voor jullie stralende inzet. Graag kom ik weer terug!
  Lieve groet, Joke

  Heel erg bedankt voor alle aandacht, verzorging, organisatie, ect. Ook veel dank aan Lex en Maudi en het vrijwilligers team. Vooral het oefenen van asana’s op de wijze van Wim en kennismaken met mozaïeken was voor mij leerzaam en interessant. Ik wens allen veel gezondheid, zodat iedereen nog lang door kan gaan met ‘zijn dingen’.
  Lieve groetjes van Ineke

  HIER NU ZIJN…is goed voor mij.
  Knuffel, Juliëtte

  Dit was een bijzondere stage voor mij met heel veel bijzondere en mooie leermomenten.
  Zowel op creagebied, begeleiding en persoonlijk vlak. Ondanks alleen maar in, op en rond dit terrein te zijn geweest, heb ik veel meegemaakt, veel mensen ontmoet en bijzondere verhalen gehoord. Ik wil graag nog een keer komen, maar dan als cursist en vakantieganger en samen met m’n vriend. Want zoiets MOET je met meer delen! Een zeer bijzondere plek en jullie nieuwe plek wordt nog mooier! Ik duim…en vooral!: visualiseer ik veel voor jullie zodat jullie droom echt uitkomt!
  Heel veel liefs en groetjes van Carmen

  Ruimte, contact met anderen, dankbaarheid, rust, contact met jezelf.
  Bedankt, van Betty.

  Toen we twee weken geleden hier aankwamen had ik meteen een gevoel van thuiskomen. Het waren weer mooie weken. Bedankt voor alle aandacht. Heb prachtige mensen ontmoet. Ik kom graag weer terug.
  Lieve groetjes van Odi

  Hartelijk bedankt voor deze helende, prachtige vakantie vol met liefdevolle mensen. Ik ben heerlijk tot rust gekomen en heb veel mooie mensen ontmoet. De meditaties, de yoga, het schilderen, het lekkere eten van Lex, de mooie omgeving…Het heeft mijn hartje deugt gedaan. Het was een ontzettend voedende vakantie voor mijn ziel. Heel erg bedankt dat jullie al het moois van jullie zelf, de omgeving en de materialen met ons gedeeld hebben…alle overvloed. Werkelijk een supervakantie! Ga zo voort en ik wens jullie alle goeds toe!
  And until we meet again, may god hold you in the pals of his hands. Liefs, Valerie xxx

  Twee weken geleden kwam ik hier en het was net of ik juist was vertrokken…een thuis gevoel! Ik heb ontzettend genoten. Eerst de Yogatraining BewustZijn, dan een week als vrijwilliger voor het ontbijt zorgen… een perfecte combinatie…. Bedankt! Jullie zitten in m’n hart!
  Dikke kus,Ilse xxx

  Wat heerlijk om een weekje in de liefdevolle, luchtige en mooie energie van Sadhaka te mogen zijn. Leren genieten van alles wat er gewoon IS zonder te zoeken, heerlijk! Jullie hebben me bijzonder geïnspireerd met jullie aandacht en verwondering, elke dag en elk moment opnieuw. Beleven en Genieten Ik kom graag nog eens terug.
  Liefs, Ma prem Kavita

  We hebben genoten! Heerlijke week, nieuwe ervaringen. Hernieuwde – teruggevonden ervaringen. Het heeft ons goed gedaan.
  Dikke kus & lieve groeten, Marco & Freny
  Ps. We duimen voor de beslissende handtekening van het nieuwe stekje.

  WOW! Wat een heerlijke week! Ik heb genoten! Bedankt voor alles, het ga jullie goed!
  Liefs, Elisabeth

  Dankjewel dat jullie de rust en creativiteit in mij naar boven hebben gebracht!
  Knuffels, Simone

  Lieve twee(eenheid) Wat een mooie ervaring. Helemaal wat ik nodig had, super! Bedankt! Liefs Rianne

  Wat hebben jullie het hier geweldig voor elkaar! Bedankt voor alles!
  Liefs, Loes

 • Yogatraining BewustZijn en Creamixweek 23 juli - 30 juli 2011 Open or Close

  23 - 30 juli 2011, Yogatraining BewustZijn en Creamixweek, Le Moulin

  Wim en Patricia (en wie dit verder leest)
  Mijn week was fantastisch, als dank een gedichtje dat ik hier schreef!
  Bedankt voor deze week.
  Wim

  Vrijheid(blijheid, geluk, en liefde)
  Ik ben vrij te zijn wie ik ben
  Vrij erover na te denken
  Mij zelf een wens te schenken
  Elke wijze om te leven
  Om mijn zelf aan te geven
  Om te zeggen wat ik wil
  Luid te zijn of juist stil
  Om te dansen en te zingen
  Vrij in oneindig vele dingen

  Vrij om elke keus te maken
  Om mijn eigen ziel te raken
  Vrij om elke laag te legen
  Er te zijn niet voor of tegen
  Oude pijnen te bevrijden
  Niet te vechten of te strijden
  Vrij het steeds op nieuw te doen
  De eerste stap, de eerste zoen
  De eerste traan, de eerste lach
  De allernieuwste, nieuwe dag
  Vrij te zijn, nu, in dit leven
  Vrij, al was het maar voor even…..!

  Dank voor een heerlijke week Yoga, zen, heerlijk eten, zon en creativiteit met al die mooie mensen.
  Niek

  Hartelijk dank voor die fantastische week! Wat een genot! De verzorging op alle gebied! Vooral de avond bij de waterval was geweldig. ’t was ook confronterend in de meditaties! Maar ook fijn zeg ik nu! Fijn de ‘ontmoeting’ met leuke, lieve mensen. Vooral jullie zijn hele speciale mensen. Het gaat jullie goed. Succes met ’t volgende project. Enne, ik kom zeker een keer terug.
  Veel liefs. Bisous, Margriet

  Ook dit jaar weer een hele leuke creatieve week gehad. Veel geleerd ook hoe ik eens anders kan schilderen dan vanaf het plaatje!
  Groetjes, Irma

  Wat een lieve mensen zijn jullie. Bedankt voor de leuke creatieve vakantie & we komen zeker nog een keer terug.
  Groetjes, Nadine & Ingrid

  Bedankt voor het vertoeven in deze heerlijke omgeving en voor de mogelijkheid om mooie mensen te ontmoeten. Mensen waarbij je niets hoeft uit te leggen als je  het over de gewoonste zaken van het leven hebt. Alle goeds voor de toekomst!
  Lianne

  Bedankt voor de mooie week met veel mooie lessen en creatieve dingen. Ik ben een aantal fantastische ervaringen rijker!
  Liefs, Rosa

  De tweede keer hier was ‘thuiskomen’ en een weekje voor mij. Het was een mooie week, een mooie groep. Mede dankzij twee mooie mensen! Dank jullie wel!
  Liefs Emke

  Ik heb een prachtige week beleefd bij jullie, ik ben mezelf nog iets meer/beter gaan kennen.
  Jullie hebben het super georganiseerd, mijn complimenten! Ik hoop dat jullie hier nog lang mee door kunnen gaan, Héél Leerzaam! Dankjulliewel.
  Rosalie

  Wat een bijzondere week was dit! Ik heb veel geleerd over mezelf en de manier van in het leven staan. Ik heb genoten van de heerlijke lessen, de gezelligheid, het eten, de vrijheid en van jullie. Jullie hebben ons vol vertrouwen verwelkomd. Bedankt!!
  Liefs, Cindy

  Ik heb een fijne tijd hier gehad. Bedankt dat ik hier mocht zijn.
  Liefs, Maudi

  Vorig jaar een geweldige ervaring. Dit jaar wederom GEWELDIG! Mooie mensen ontmoet, fijne gesprekken gehad en genoten van de mooie eet-creaties die zijn gemaakt door Lex. Het was weer heerlijk en……..Tot volgend jaar!
  Dikke knuffel, Ellen

  Voor de 2e keer leek het wel alsof ik hier al jaren kom. Heerlijk om zo jezelf te kunnen zijn en in volle vrijheid te kunnen genieten van inspanning en ontspanning. Mijn inzichten en de weg zijn wederom verijkt. Heerlijk! Veel succes en licht & liefde gewenst voor jullie twee in de toekomst.
  Liefs, Astrid

  Wat zijn we prachtig en liefdevol ontvangen en verzorgd deze week. Ik heb erg genoten en kom graag terug. Dank jullie wel.
  Liefs, Maria

  Het weekend was voor mij boven verwachtingen. Echt in één woord ‘WOW’!! Bedankt en tot ziens.
  Heel veel liefs, Wilma xx

  Een hele bijzondere week. Fijne sfeer. Misschien wel teveel leuke mensen voor mij. De yoga was heel fijn, ook de meditaties waren inspirerend. Bedankt daarvoor!
  Liefs, Ankh

  Wat een mooie balans, rust en bezinning. Fijne mensen, Wauw! Jullie leggen ons cursisten in de watten en daar heb ik met volle teugen van genoten. Het was een mooie en leerzame week. En vergeet Lex niet te zeggen hoe lekker het eten was, wauw! Veel succes met het bouwen van jullie eigen plek!
  Groeten, Meta

  Na één dag zei je (Wim): ‘ Jullie zijn er nu 1 dag en het voelt alsof je er al een week bent’. En dat was echt zo! Nu, een week verder, voelt het alsof ik iedereen al jaren ken en alsof ik hier al jaren kom. Nog nooit heb ik zulke lieve mensen ontmoet als jullie, zo vriendelijk en oprecht. De yoga was heel leerzaam en ik heb genoten van alle mooie verhalen van Wim in India. Ik ga zeker proberen (doen!) om dit mee te nemen. Ook ben ik zeker van plan om nog eens terug te komen! Het zal voelen als thuiskomen! Heel erg bedankt voor deze mooie week!
  Groetjes, Jolanda

  Wat fijn hier weer bij jullie te zijn. Warm en liefdevol onthaald. Liefde en licht zo zichtbaar, voelbaar en inzichtelijk. (en ook de dansavond, geweldig!) Dank voor zóóóóveel!
  Liefs en tot ziens, Karin

  Hartelijk dank voor de fijne week. Ik heb me heerlijk kunnen uitleven met al die creatieve en inspirerende impulsen. De unieke locatie, fijne sfeer en mensen, het lekkere eten en het progamma aanbod maakte de week compleet…Ben weer opgeladen voor een tijd. Veel succes met jullie plannen.
  Maaike

  Bedankt voor deze twee fantastische weken en het gevoel van thuiskomen. Patricia, twee jaar geleden is mijn creatieve karma hier ontwaakt. Dat vind ik super! Dit jaar gewerkt met glas in lood. Aaaaaaaaahhhh…. Maar het is weer gemaakt. Ik ga met twee fantastische ramen naar huis. Mooi! Wauw! Veel geleerd! Rest voor mij iedereen te bedanken voor deze mooie en fijne weken.
  Liefs, Fiorella.

  ‘Valt een yogi uit de boom. Hij zegt geen auw, maar hij zegt auhm. Yogi – Yogi!’   
  Fiorella & Meta

  Het was een heel bijzondere week. Zo fijn om bekenden terug te zien en nieuwe mensen te ontmoeten. De eerste avond voelde het al als een hechte groep. Zo mooi om hier op een ontspannen manier met yoga en meditatie bezig te zijn. Super Wim! En natuurlijk gitaar spelen en zingen rond het kampvuur. Ik vind het zo leuk om samen muziek te maken. Bedankt Patricia voor de mantra’s. Het was echt als een droom die uitkwam.
  Het Sadhaka gevoel. Ik zal het nooit precies in woorden kunnen vangen. Alles stroomde hier, licht, liefde, ik voel hier zoveel vertrouwen. Ik ga een stuk lichter naar huis en ben schitterende ervaringen rijker. Zo mooi ook dat we mee konden naar de nieuwe molen. Wat een mooie plek en wat een nieuwe mogelijkheden! Daar kunnen jullie echt een paradijs van maken. Het voelt heel goed en ik kom graag helpen als alles rond is. Vele handen maken licht werk. Het is heel apart om weer afscheid te nemen. Het voelt hier echt als thuis. Hier kan ik mezelf zijn, kan ik nieuwe inspiratie opdoen en krijg ik een duwtje in de rug om mijn vleugels uit te slaan. Bedankt voor alles.
  Ik heb jullie lief. Leoni

  Het Sadhaka gevoel was wat mij betreft een zeer uniek en bijzonder gevoel.
  Nadat ik hier vorig jaar al even was geweest. Vond ik het heerlijk om hier ook een hele week te zijn. Creatief bezig zijn is voor mij ook een manier om lekker alles los te laten en even niets te denken; voor uren achtereen. Ik heb met ontzettend veel plezier de afgelopen week beleeft. Het avondprogamma was ook geweldig; vooral het spelen op de djembee’s  en de theatersport. En natuurlijk niet te vergeten het kampvuur elke avond. Ik vond het mooi dat jullie ons de “le nouveau Moulin” hebben laten zien een geweldig project zal het gaan worden, waar met veel energie van veel mensen iets moois gebouwd zal gaan worden. Ook bij mij ging het kriebelen om er mee aan de slag mogen gaan ? On vera…
  Nu gaan we weer lekker naar de volgende vakantie. Thuis ga ik mijn beeld een mooi plekje geven. Ik heb er zo ontzettend veel plezier van beleeft, dat ik er zo nog één zou willen maken (een beeld dus). Ok, wens jullie heel veel plezier deze zomer en bovenal veel succes op de nieuwe molen.
  Jeroen

 • Combiweek Yoga en Creatief 31 juli - 7 augustus 2011 Open or Close

  31 juli – 7 augustus 2011, Combiweek Yoga en Creatief, Le Moulin

  Ik heb een superweek gehad, hartelijk bedankt! Vooral weer doorgedrongen van het feit dat niets er echt toe doet, dan te leven in het eeuwige nu. Misschien wel tot ziens.
  Edith

  Sadhaka: gezellig, gastvrij, crea, yoga, liedjes en kampvuur, saamhorige topweek. Bedankt! Ik heb genoten!
  Louise

  Heerlijk deze week! Lekker creatief bezig zijn en nieuwe dingen lezen en….heerlijk met yoga bezig zijn. De volgende keer neem ik wel een minder grote klus (nu…glas in lood). En dan kan ik nog beter het evenwicht houden tussen creatief en yoga. Wauw…dat is een heerlijke combinatie. Vooral de meditatie op de avond bij de waterval was een erg mooie ervaring. Ik denk dat ik dit beeld nog vaak zal gebruiken in mijn visualisatie-oefeningen. Ik hoop jullie weer eens te ontmoeten bij een yoga-crea week. Het was heerlijk! Bedankt. En….jullie doen het leuk en in een gezellige sfeer. Nogmaals bedankt en tot ziens.
  Liefs, Josje

  Ik heb een geweldige week gehad… Van zondag tot zondag maar ik heb het gevoel alsof ik hier weken ben geweest. Zoveel heb ik ontspannen…Mijn doel is behaald…wie weer tot volgend jaar! Super bedankt voor alles…
  Veel liefs, Linda

  Hartelijk dank voor de bijzondere week. Om met elkaar een mooie energie neer te zetten. Heleen en Frank

  Gezellig-lief-mooi-betoverend-leerzaam-nat-fijn-stilte-liefde-kaarsjes-Sjaan de zwaan-Hans de gans- Le Moulin-kampvuur-trekzak-knuffels-plezier-plagerijtjes-muziek-ontspanning-flosdraadje-lijstjes-gekke buien-kanoen-klusjes verzinnen-kletsen-véél kopjes thee-gedichtjes-verassingen-voelen-loslaten-poetsen-lachen-huilen-overwinnen-vrolijk.
  Patricia: wat een mooi cadeautje om hier weer te zijn… ik heb alles en ook jou in mijn hart gesloten. Dankjewel (en tot snel!).
  Liefs en een dikke knuffel, Michelle

  Tijdens de meditatie vanmorgen spookte dit moment door mijn hoofd; het erkennen dat ik afscheid moet nemen en een hele bijzondere mooie en nieuwe ervaring moet afsluiten. Stiekem zou ik nu willen schrijven dat ik als verassing niet wegga.
  Voordat ik hier binnenstapte en met open armen werd ontvangen zag ik er tegelijk wat tegenop; yoga, meditatie, zoveel creativiteit, zo veel mensen met zoveel verhalen. Is dat wel iets voor mij? Voel ik me daar wel thuis?
  Nu, terwijl  boven mij iedereen danst op muziek van Abba en ik de voetpassen van losgaande mensen door de vloer hoor dreunen, vind ik het moeilijk alles achter me te laten. Maar toch mee te nemen.
  Ik wil jullie zeggen dat ik echt heel blij ben dat ik dit alles met jullie en door jullie heb mogen beleven en ervaren, het heeft me meer dan goed gedaan. Sadhaka was even mijn thuis; iedereen hier mijn familie. Bedankt dat jullie mij hebben ontdekt op vlakken die ik niet van mezelf kende; eigenlijk vind ik bewustzijn heel mooi en fijn (mooie lessen, veel geleerd, hmm…). En heb ik nu alweer zin om te schilderen/tekenen/kliederen…
  Bedankt voor alle mooie woorden, warme armen om me heen, nieuwe kennis en alles wat ik heb ervaren en geleerd. Hopelijk tot gauw. Jullie zien mij terug.
  Alle liefs, Lauri

  Gedichtjes van Lauri dagelijks op het inspiratiebord:
  De lucht is mooi
  Als een kindertekening
  Schapenwolken hebben pootjes
  En dartelen door zonsopkomst

  Schapenwolken ruisen om mijn oren
  Stampen regen uit de lucht
  Uiteengespatte wolken
  Vormen meren op de grond

  Twee witgevederde vogellichamen
  Snijden geruisloos het zijdezachte wateroppervlak
  Zwaan voorop
  Gans volgt
  Liefde kent geen grenzen

  Zacht flonkerende lichtjes
  Langs het zingend kabbelstroompje:
  Kleine vlammen, vurig als kinderen van het kampvuur

  Ik had wat persoonlijke obstakels deze week. Toch heb ik het bijzonder ervaren om hier te zijn. Patricia ik wil jou ook nog hartelijk bedanken voor je goede zorgen bij mijn oogprobleem. En Wim tegen jou wil ik zeggen dat ik het fijn vond dat je me hielp om mijn horizon te verbreden bij het hoofdpijngedoe. Ik vind het heel leuk weer eens geïnspireerd te zijn op het creatieve vlak en ook het meditatie/yoga vlak. Nooit gedacht dat ik zo’n schilderij zou maken. Want ik was al lang gestopt met schilderen omdat ik het niet mooi vond wat ik maakte. Maar dit geeft weer hoop. Ook de sieraden die ik heb gemaakt smaken naar meer. En trouwens ik vind dat iedereen in een week tijd hele mooie dingen heeft gemaakt, dat werd nog duidelijker op de expositie! Ik wil ook verder gaan met mediteren, terwijl dat nog niet zo goed lukt. Maar ook een van de medecursisten heeft me tips hierover gegeven. Ik wil er een gewoonte van maken, want yoga doe ik al sinds een paar maanden. De avond met de lichtjes bij de waterval was ook heel bijzonder, evenals een aantal gesprekken die ik gevoerd heb met deelnemers. Ook leuk dat iedereen zo enthousiast  meedeed toen ik gitaar speelde. Daarna heb ik ook veel warmte ervaren van iedereen toen mijn oog nog ‘raar’ deed. Nu heb ik het boven wat gedanst…en morgen weer naar huis en ook al doe ik dat heerlijke eten en de mooie natuur missen.
  Liefs, Mirjam

  Chronische vermoeidheid bracht mij naar een kennismaking met yoga en meditatie. Yoga bracht mij naar Sadhaka. Sadhaka liet mij hernieuwd kennis maken met mijn creatieve kant. Tijdens het proces van het schilderen kwam ik mijzelf weer tegen, en vond dat grappig te ontdekken. Zo ook tijden de yogalessen en in contact met de mensen hier. De sfeer hier voelt als een warme deken in een koude winter. De liefde van de mensen voelt als thuiskomen. De omgeving; een groen paradijsje. Het eten; elke dag een feestje voor de smaakpapillen!...een week lang niet te hoeven koken; luxe! Helaas te weinig tijd (tijd=haat-liefde verhouding) om alle mensen te leren kennen. Het avond progamma iets te laat voor mij om er bij te zitten…maar vanaf m’n bed kreeg ik gezellig alles via het dakraam mee: de geur van het houtvuur, gekwebbel, gitaarmuziek, zang… Dankjulliewel!
  Liefs, Esther

  Jullie hebben hier iets moois neergezet! Je ziet de mensen hier echt groeien in hun bewustzijn en in hun creativiteit. Ik wens jullie heel veel kracht, licht, liefde en energie toe op jullie nieuwe plek bij de molen. En veel plezier op Bali, geniet ervan! Bedankt voor alles.
  Liefs, Shirley

  Er staat al iets van mij in het gastenboek voor Patricia maar ik wilde ook graag nog een stukje schrijven voor Wim over mijn ervaringen als vrijwilliger voor drie weken. Vanmiddag vertrek ik weer naar een andere ‘thuis’. Zo voelt het echt want de afgelopen weken heb ik me hier echt thuis gevoelt tussen al het groen, klusjes doen, strenge maar ook bemoedigende woorden van Wim en zijn enorm droge humor tijdens de lama’s! Ik ga jullie zeker een beetje missen, de gezelligheid, de vanzelfsprekendheid hier te mogen zijn, wat het ook daarom heel bijzonder maakt. Ik ben drie weken lang alleen zowel fysiek (haha) als mentaal hier geweest zonder ook maar een moment me zorgen te maken over alle lijntjes die thuis zoveel aandacht vragen.  Dat is voor mij betreft een enorm vakantiecadeau! Ik kom graag terug, ook op jullie nieuwe plek wat fantastisch was om te mogen zien! (een droom!!!) Ik kan nog één pagina vol schrijven met alle fijne, leuke, leerzame, grappige….etc. momenten, zoveel heb ik beleefd, gezien en ervaren. Ik neem het allemaal mee in mijn hart!
  Heel veel liefs en zeker tot snel ?! Michelle

  Heel veel dank voor de bijzondere energie, mensen, natuur, inspiratie en alle bijzondere momenten die we gedeeld hebben met jullie, de medecursisten en het water, de gans en de zwaan en de lichtjes bij de waterval, wat een ervaring. Ik wens jullie heel veel liefde en geluk bij jullie nieuwe plannen. Dank jullie wel.
  Liefs Yannah. Ik vond het super gezellie xxxxxxx

  Een week gewoon zijn. Heerlijk, even niks maar ook oh-zo-veel. Kennis gemaakt met yoga: een ontdekking. Daarnaast creatief bezig zijn. Een uitdaging. Op zoek naar het vuur: her ontdekken, geaard zijn. Kapha zijn, surya namaskar. Zen. Allemaal mooie nieuwe dingen om te onthouden en mee verder te gaan. Mee te nemen. Een week om niet snel te vergeten. Bedankt lieve mensen.
  Lieve groet, Areadne

  Wat was het weer fijn om hier terug te zijn! Veel fijne/bijzondere yogalessen, hele bijzondere, leuke en warme mensen…ook creatief bezig: voor het eerst ‘gebeeldhouwd’! Jullie zijn lieve, zorgzame en gastvrije mensen! Bedankt voor alle warmte en gezelligheid. Tot een volgende keer…..
  Liefs, Lilian

  Mijn eerste lustrum op Sadhaka! Dit keer samen met mijn vriend Guus. Veel bezig geweest met tekenen/schilderen. Een nieuw item voor mij. Groet, Corry en Guus

  Bedankt voor de fijne tijd hier bij Sadhaka!Het waren twee hele bijzondere weken. Ik had me er op voorbereid dat een tweede keer vast niet zo mooi, leerzaam en speciaal zou zijn, maar ik had het totaal verkeerd ingeschat. Het heerlijke Sadhaka gevoel is zeker geëvenaard. Dank jullie wel voor alle lessen, liefde en goede zorgen.
  Liefs, Elin

  Mijn eerste Sadhaka-lustum luister bijgezet met een extra lang verblijf hier; ruim twee weken.
  Heb het al vaker gezegd: Als ik Moulin hier bij het meertje binnenstap heb ik het gevoel dat ik thuiskom. Het was een hele bijzondere ervaring om het hele Sadhaka gebeuren ook eens als vrijwilliger mee te maken. Grote bewondering voor de manier waarom jullie de tent hier runnen. Het bezoekje aan die nieuwe Moulin was een geweldig moment; ik hoop echt dat die 95% kans binnenkort uitgroeit tot 100% en dat ik ook op de een of andere manier zal kunnen bijdragen aan dat project (misschien kan ik wel een mooie wandelkaart van de omgeving photoshoppen)
  Enfin, de toekomst zal het leren, Bedankt en tot gauw. Frans
  Ps. Nog ’n tip: een CD ‘sounds of Sadakha’: waterval, uilen, koeien, krekels, gans, wespen…en af en toe wat Aums en klankschalen erbij.

 • Yogatraining BewustZijn en Creamixweek 7 augustus - 14 augustus 2011 Open or Close

  7 - 14 augustus 2011, Yogatraining BewustZijn en Creamixweek, Le Moulin

  Wat een gezellige week, zonnig, mooie groep, en prachtige energie.
  Dank voor de inzichten tijdens de yogatraining.
  Dank: het leren genieten van de stilte in de ochtenduren.
  Dank: de meditatie/zonnegroet op de berg. Wat een schitterende plek en een fijn begin van de dag.
  Dank: verdiepen van het mediteren en de yoga oefeningen. De innerlijk rust!
  Dank: ik ervaar de groei heb weer wat kunnen loslaten uit de rugzak.
  Dank: last but not least jullie liefde waarmee je ons/ mij hebt omringt deze week.
  Veel geluk en succes wens ik jullie toe bij de start van de nieuwe droomlocatie. Graag tot de volgende keer in 2012
  Heel veel dank, Ineke Xxx

  Dank jullie wel allemaal voor een heerlijke week. En extra dank voor mijn 61e verjaardag. Een extra mooie dag! Philip

  Na vier jaar kan ik eindelijk weer terug komen bij Sadhaka. Midden in een heftige periode in mijn leven heb ik hier weer de rust en stilte in mezelf gevonden. Het lijkt wel een driedubbele onderhoudsbeurt. Bedankt!
  Liefs, Erika
  P.s. Veel succes met jullie nieuwe project.

  Lieve Wim, Deze week voelde als een warme douche, echt thuiskomen in mijn tempel. Dus mijn dank is groot vanuit mijn hele hart. Erg bedankt.
  Lieve Patricia, Veel geleerd, mooie, nieuwe inzichten, prachtige meditaties, wijze lessen & nog veel meer…
  Surya namaskar op de berg, meditaties bij de waterval, thuiskomen in je tempel, hmmm… tamas rajas sattva, Universum dat ben jij, vanuit licht, vanuit liefde, voeten in de grond; hoofd in de wolken,  Zen, Ohm, alles en niets.
  Wat een sublieme plek hier, gezellig, warm, liefdevol, mooie energie, heerlijk genoten van de mensen, eten, deze prachtplek, de lessen en natuurlijk jullie!
  Liefs, Beata, BeYogafull

  Een hele fijne week gehad. Inspirerend voor een beginner.
  Liefs, Rina Lidwien

  ‘Van Open zijn, word je Dichter’
  Zijn
  Werkelijk
  Geheel
  In het moment
  aanwezig
  dichtbij
  je kern
  je innerlijke trilling
  Daar waar tijd de illusie van bewustzijn is
  Bewust zijn
  waarin alles stroomt
  Van licht naar liefde
  Van liefde naar licht
  Waarin geven gelijk is
  aan ontvangen
  en enkel het Nu bestaat…
  Nog nooit was morgen zover weg
  Liefs, Hans xxx

  Wie schrijft die blijft! Dus daar sta ik dan. De kaart die ik vandaag voor de derde keer trok (voor de geïnteresseerde) was: ‘zolang ik oordeel ben ik een gevangene van mijn oordelen’. Een van de dingentjes die ik ga meenemen. Bedankt Wim en Patricia, voor jullie gastvrijheid en vrije manier van doen. Goed om twee weken in deze (voor mij) andere wereld te hebben gezeten. Mooie leuke en gemixte mensen heb ik hier gezien en ondanks mijn humor en sarcasme (?) heb ik ook moeite met afscheid nemen. Ik heb er van genoten, thanks en willicht tot de volgende of een ander jaar. Dan eens als cursist.
  Veel liefs, Marlies

 • Combiweek Yoga en Creatief 14 augustus - 21 augustus 2011 Open or Close

  14 – 21 augustus 2011, Combiweek Yoga en Creatief, Le Moulin

  En ineens hoor ik overal “Aum”: in de vlieg bij de lamp, de kerkklokken en een auto in de verte.
  Bedankt voor een heerlijke week, Nicky

  Een heerlijke relaxte week, met tal van mogelijkheden om iets te doen. De Aum-meditatie vond ik erg leuk om te doen. De organisatie was top en heerlijk gegeten.
  Hartelijke groet, Dette

  Wat een heerlijke, gezellige, inspirerende week was dit … Jammer hij is alweer voorbij … Ik heb genoten van jullie en van de leuke groep en van de goeie tips voor mijn mozaïek werk (hartje,hartje) en van zoveel meer.
  Leuke groet, Yvonne

  Lieve, lieve mensen, Wat heb ik ontzettend genoten van de yoga, van het lino snijden, meditatie, het eten en nog veel meer. Het meest heb ik genoten van jullie en iedereen om me heen. Alles met zoveel liefde en verbondenheid. Namasté.
  Liefs Wijnande

  Lieve Patricia, Wim en het team van zorgzame vrijwilligers, Wat een paradijs is het hier, een hele week verwend ( kok Tim !!!) worden, verzorgd worden, inspiratie krijgen en veel creativiteit ! Ik heb genoten omdat ik heerlijk kon beeldhouwen en kennisgemaakt met de yoga. Ik zal er met heel veel warme gevoelens aan terug denken. Zeker als ik naar mijn mooie beeld kijk.
  Bedankt voor alles !! Petra

  Lieve Patricia, Wim en vrijwilligers, Mede door jullie fantastische zorg was dit een onvergetelijke week. Dank daarvoor. Ik kom graag nog eens terug.
  Lieve groet, Ingrid

  Het is een proces
  Het is zoals het is
  Kijk naar je overbuurvrouw en steek je tong uit
  Tingelingeling
  Aum …
  Iedereen kan de Boeddha zijn
  Wat zegt de steen
  Amai
  Dank voor de mooie week! Jenny

  All inclusive:
  . spierpijn
  . ’n klamme tent
  . lege koffiepot
  . regen
  . …..
  En verder alleen maar Paradijs!
  Alles was geweldig, alles, alles, echt alles.
  Namasté, ik heb nog nooit zo’n geweldige vakantie gehad.
  Dank. Irene

  Wat een heerlijke week was dit! Leuke medecursisten, deskundige, hartelijke begeleiding, een prachtige omgeving, fantastisch eten en een veelheid aan verslavende activiteiten. Center Parcs is vast ook leuk op z’n tijd, maar hun slogan “Even helemaal weg” past veel beter bij Sadhaka.
  Bedankt voor alles, Martine

  Lief Sadhaka team, geweldige week met jullie beleefd. Vol verassingen en een fantastische locatie in deze Franse natuur.
  Liefs, Ellen

  Ik moet zeggen Nederlanders vallen dan toch best mee. Ik heb er echt van genoten.
  Liefs, Dirk

  Wat een fijne en bijzondere week. Heel erg bedankt voor de fijne begeleiding en de goede materialen. Een hartelijk welkom en nog veel meer.
  Liefs, Sylvia

  Een mooie week; vol rust inspiratie, heerlijk eten, groepsprocessen … natuur. Bijzonder zo’n plek waar divers pluimage z’n plek kan vinden. (ook letterlijk: zwaan, gans, eend … ) En ik heb de beeldhouwer in mezelf ontdekt.
  Bedankt! Annelou

  Twee weken geleden gekomen. Nu aan de vooravond van vertrek. Mooie dingen gezien, beleefd ( vooral intern) en meegemaakt; vooral tijdens de yoga – bewustzijnstraining van 7 aug. Mooi om er een vrijwilligersweek aan te plakken. De inzichten konden indalen in de mooie omgeving, direct trainen om een en ander in te bedden in ‘werk’. Jullie ‘Zijn‘, jullie karakters, jullie liefde, jullie glimlachen, jullie acceptatie … heel veel dank. Geduld is een mooie eigenschap, zo heb ik bij jullie beiden mogen zien. Afscheid nemen is mooi, je ervaart de afgelopen belevingen er intenser door. Zo ik ook, nu. Mooi. Dank, dank, dank, dank, dank. Mooi. Mmmmmmmm …
  Liefs, Karin

  This is it ( zie tekening gastenboek ) Dank ! Peter

  Heel erg bedankt voor deze super week en het heerlijke eten. Ondanks pijn in de rug en wat water in de tent was het geweldig.
  Liefs, Tinka

  ’T was super hier, echt een geweldige mix van creativiteit + yoga + omgeving + leuke mensen.
  Dikke x Luciënne

  Vannacht heb ik 100 keer in gedachten afscheid genomen met mooie woorden. Nu ben ik de woorden weer kwijt. Maar ze voelen wel. Hopelijk voelen jullie ze ook, Vast. Bedankt voor de heerlijke twee weken. Ik heb jullie met veel plezier geholpen tijdens de laatste week.
  Tot ziens. Liefs, Karin

 • Yogatrainig Bewustzijn en Creamixweek 21 augustus - 28 augustus 2011 Open or Close

  21 – 28 augustus 2011, Yogatrainig Bewustzijn en Creamixweek, Le Moulin

  Bedankt voor deze week. Wauw!!! Mijn hart voelt een stuk lichter en zonniger aan. Het leven is mooi! En Wim, bedankt voor het steentje tijdens de Bhakti Karma, dat was net wat ik nodig had om de warmte te voelen en te behouden. Een superweek. Hartverwarmend.
  Liefs, Margriet

  Weer een fantastische week voorbij. Bedankt voor de fijne energie, de zonnegroet op de berg en Patricia de oefeningen die we deden als opwarmertje. Zeer verhelderend en je aanwijzingen bij het maken van het beeld wat zich onder mijn handen vormde. Het was hard werken maar met zoveel energie. Het stroomde net als de Creuse en de regen in de nachten.
  Dank jullie wel de hele groep en het vrijwilligersteam, Cecile

  Wat een fijne week. Wat heb ik weer mooie inzichten gehad … het wordt weer een klein stukje duidelijker wat er allemaal in mijn karmisch boodschappenlijstje staat … dank, dank, dank!!!
  Veel liefs, Saskia

  Om mani pedme aum. Het was een super fijn samenzijn bij jullie. Heerlijk ongedwongen en oprecht. Zo fijn om een week omringt te zijn  met fijne mensen en herinnerd te worden aan dat wat is. Zachtheid, rust, vreugde, licht en voorspoed bij het verder vormgeven van jullie wensen. Sadhaka zal vanaf nu een warm gevoel bij me teweeg brengen. Ik hoop de ‘naam’ nog vaak te horen. Heb het fijn.
  Veel liefs, Bianca

  Wow!  Veel geleerd, mooie les ... ‘t is ’n blijvertje.
  Imke

  Met elke dag dat de ochtendzon hier een gouden gloed over het water legt, voelt Sadhaka voor ons nog een beetje meer als thuis. Een plek waar de stilte gonst van Zijnnn, waar je zintuigen worden geprikkeld, en waar de ontmoeting vaak zoveel meer is dan je vooraf had verwacht. Koester wat jullie hebben en blijf ook in de dromen voor de toekomst dicht bij de kern! Dan komen we graag nog eens thuis.
  Alle liefs, Ruth en Tim

  Jullie doen hier fantastisch werk. Vrij en ongedwongen heb ik mij gevoeld. Lekker niks en iets zitten doen en de omgeving in me opgezogen. Het is een fantastische plek hier en ik wens jullie met heel mijn hart, dat jullie het lukt om de nieuwe plek de magie te ontlokken, die daar onder het stof en achter de wildwoekerende struiken zeker te vinden is. Bedankt voor jouw hulp bij het herontdekken van het plezier aan het schilderen.
  Er is geen ster aan de hemel, die niet voor jullie straalt.
  Duizend dank, Antonius

  Bedankt dat je mijn inspiratie weer hebt bovengehaald. Door jouw oefeningen kon ik mijn denken over laten gaan invoelen. Dat was erg emotioneel maar ook erg fijn. Je hebt me weer een stuk verder geholpen. Dit was een enorme bruisplek voor mij en ook voor mijn dochter die nieuwe kanten van zichzelf ontdekt heeft. Super!
  Christa

  Ik wil je heel erg bedanken voor al je goede hulp. Door jou hulp, adviezen en aanpassingen, is mijn Boeddha toppie geworden! Ben er echt super trots op! Veel plezier & succes voor de toekomst! Jullie doen het super leuk.
  Tika

  Voor de derde keer alweer bij sadhaka. Dit keer met mijn zoon Steffen. Wat heb ik weer genoten van jullie warme hartelijkheid, van het bijzondere plekje, van het lekkere eten, het bezig zijn met allerlei materialen, van het zwemmen in het meer… Ik hoop in de toekomst nog eens langs te komen, of op deze plek, of in de nieuwe molen. Ik ben graag van de partij om een paar weken mee te helpen op de nieuwe locatie; ik hoor het wel als het zover is. Geniet van jullie welverdiende vakantie! En tot ziens!
  Harte groet van Wikje en Steffen.

   

 • Combiweek Yoga en Creatief 28 augustus - 4 september 2011 Open or Close

  28 augustus – 4 september, Combiweek Yoga en Creatief, Le Moulin

  Dank jullie voor deze mooie liefdevolle week en mooie herinnering aan: rust, mensen, de waterval, kamvuur, de warmte van Patricia en de soepen van Wim. Succes met jullie project.
  Liefs, Pascale

  Een mooie, intensieve week. Mijn grenzen dankzij jullie weer een stukje verlegd. De yoga, meditatie en het glas in lood (uitdaging…) het heerlijke eten, fantastisch! Alle goeds voor jullie en Sadakha.
  Liefs, Alice

  Lieve Patricia en Wim,
  Poes, wesp, gans, zwaan, eend.
  Creatief, yoga, waterval, berg, meditatie.
  Xxxx Agnes

  Lieve allemaal, dank jullie wel voor deze mooie week. Vind jullie mooie mensen, stuk voor stuk. Hoop jullie daarom in Nederland nogmaals te zien. Het is half negen, ben nog even bij de waterval geweest, heb alles opgeruimd en het thuisfront lonkt. Wens jullie allemaal een hele goede reis en nogmaals Dank.
  Heel veel liefs, Pascale