Tantric dance facilitators bij het Sadhaka Tantra festival

 

Rakesh is de initator van Tantric Dance en bekend met tantra zolang hij leeft. Hij is opgegroeid in een Osho commune, waardoor hij de teachings kent met zijn hart en ziel.
Hij heeft een speelse, gegronde manier van lesgeven en samen met zijn geliefde Elfriede vormt hij een mooi team.
Haar specialisme is energetisch lichaamswerk en het begeleiden van mensen in diepgaande transformaties.
Ze delen een passie om de wereld wakker te schudden door meer levendigheid, creativiteit en gronding.

 

Tantric Dance&Tantra

Tantric Dance is een speelse manier om je mannelijke en vrouwelijke energie te onderzoeken. Degene die de dans leidt belichaamd de mannelijke energie, en degene die ontvangt de vrouwelijke (en is geblinddoekt). Op deze manier kom je er via je lichaam achter waar je nog spanningen hebt en wat je patronen zijn. Je word je er bewust van en gebruikt dans en ademhaling om ze te bevrijden. Op die manier voel je je bevrijd en vol leven.

Rakesh en Elfriede zullen naast de Tantric Dance in de workshops tijdes het festival ook andere tantrische technieken aanbieden, zoals Tantric touch, Tantric breath en andere meditiaties.

Voor meer informatie over hun activiteiten in Neederland: www.artofloving.nl

Of verbind je op Facebook: www.facebook.com/tantrictouch ;  www.facebook.com/tantricdance

 

Testimonials

Wat ik zo mooi vind aan Rakesh en Elfriede is dat ze zich er niet boven zetten. Ze delen ook hun eigen kwetsbaarheden waardoor ze op een belichaamde manier lesgeven. Bas

Rakesh en Elfriede vertegenwoordigen zo mooi het mannelijke en vrouwelijke aspect, maar ook doordat ze de rollen soms omwisselen. Dat inspireert mij als vrouw ook om soms in mijn mannelijke energie te gaan staan. Iris

Tantric Dance heeft me ontzettend veel gebracht, ook in mijn dagelijks leven. Henk