27 juli - 3 augustus 2019

 
Een zeer exclusieve Yoga gathering in het hart van Frankrijk waar je dagelijks uit maar liefst 9 verschillende workshops jouw persoonlijke programma kiest! Het festival is uniek in zijn soort met slechts 50 deelnemers... 6 Yoga docenten... 7 dagen lang bliss... 

Bij Sadhaka ervaar je de totale vrijheid om helemaal jezelf te zijn, volledige aanwezig in het hier en nu. Beleef een week vol diepgaande interacties, mooie verbindingen en onvergetelijke ervaringen.

Ruime keuze uit workshops

In het dagelijks aanbod vind je: Dru Yoga, Yin Yoga, Hatha yoga, Tantra yoga, Vinyasa yoga en Raja yoga. Maar ook Duo/acro yoga, Burn out yoga, Mantra chanting, Tai Chi, ademwerk, uiteenlopende meditaties, ecstatic dance en creatieve activiteiten in het kunstatelier zoals dreamcatchers maken, intuïtief schilderen en mandela’s tekenen.

Een professioneel team van bevriende yoga docenten werken nauw samen en bewegen je met hun groepssessies gezamenlijk van aardse naar steeds verfijnde energie. Ze volgen in het verloop van de week de 5 elementen cyclus van aarde naar water, vuur, lucht en ether.
Bij de workshops aan het begin van de week ligt de focus op aarden en thuiskomen bij jezelf en bewustzijn van het Nu, in het midden van de week op healing en balanceren van ons energie lichaam, om aan het eind van de week aan te komen bij pure liefde: het openen van je hart voor de mensen en de wereld om je heen, naar een ervaring van eenheid, ecstacy en bliss.

 tekst-yoga2015-2 

Yoga, een levenswijze

Het festival zal je inspireren om naar je volle potentieel te leven en het leven te vieren, om volledig te ontspannen en om totale vrijheid te ervaren in het omhelzen van je ware zelf. De meditaties en oefeningen zijn erop gericht volledig aanwezig te zijn in het hier en nu en dieper in contact te zijn met je eigen kern van puur licht en liefde. Dit wordt bereikt door een verscheidenheid aan meditaties, verschillende Yoga vormen, emotioneel lichaamswerk, ademwerk en andere oefeningen, puur vegetarisch eten en een satvische omgeving. Je ervaart aan den lijve welke yogavorm het beste bij je past en de kracht van de bundeling van de verschillende yogavormen tezamen.


tekst-yoga2015-7 
 

Enkele reacties van deelnemers 

Na deze week ga ik verhuizen. Verhuizen naar een groter huis. Een grotere tempel, mijn keurslijf past niet meer. Vrijer, lichter en blijer vang ik mijn terugreis aan. Chris

Ik kan de dankbaarheid van deze week die ik voel niet beschrijven in een paar woorden. Ik laat het er dus Nu gewoon zijn. In licht en liefde. Veerle  

Een meer dan welkome verdieping van mijn leven. Een goed gevoel. Een heel goed gevoel! (En een beetje spierpijn) Erik

Wat jullie hier creëren is mooi, puur. Dankjewel dat ik hier in jullie sfeer mocht thuiskomen. Van hier vervolg ik mijn weg verder- met de inzichten, de energie, de liefde in mijn rugzak. Hilde

Een verademing, yoga en bewustzijn op zo'n domein, omringt en gedragen door liefde. Kunnen openbloeien. Heerlijk. Willem

tekst-yoga2015-1  

Dagindeling

Het festival begint met een openingsritueel op de eerste avond. Het programma start dagelijks al voor het ontbijt met een variërende ochtendworkshop (ochtend yoga, Tai Chi, meditatie, etc). Dagelijks maak je een keuze uit drie verschillende workshops in de ochtend om 10.30 uur en uit drie verschillende workshops in de middag beginnend om 3 uur. Elke workshops duurt gemiddeld 2 uur. Na het diner is er een afwisselend avondprogramma (Crystal Healing meditation, Mantra's chanten, ecstatic dance, sauna, etc.). Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. Op de laatste avond is er een gezamenlijke afsluiting. De laatste ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis, of blijft nog een week voor een vervolg training: Sadhaka Tantra Yoga cursus en de Tibetaanse Tantra Massage cursus, en de gecertificeerde opleiding Shiatsu massage en Pranic Healing.
Er zijn ook drie ervaringscursussen waar je voorafgaand aan het festival aan kunt deelnemen: de Sadhaka Tantra Yoga cursus, de Kunstweek, de Anti Burn out vakantie en de training Nen Chi Nin yoga & verdieping.
 

Voor wie is het Sadhaka Yoga festival?

Iedereen is welkom, want iedereen kan een stapje verder, of je nu nieuw bent met Yoga of een doorgewinterde yogi/yogini.
Door de internationale belangstelling voor dit festival is de voertaal Engels maar kan er vertaald worden naar het Nederlands.


tekst-yoga2015-8

Docenten

Gastheer en gastvrouw van het festival in Frankrijk zijn Raja en Tantra yogadocent Wim Molinello en zijn levenspartner en kunstdocent Patricia Chandra Benjamins. Zij faciliteren samen met Yogadocenten Chris Knibbe (Vinyasa, duo yoga, Tai Chi), Michelle Tarenskeen (Yin yoga), Saarein Bodewes (Dru yoga, Burn out yoga), Tonko de Wind (De-armouring, body work, Chakra Expert) en Tessa Schiebroek (Hatha & Pranayama, Ashtanga and Chakra Yoga) de verschillende workshops. Houd de website in de gaten voor updates over het programma en de docenten.

 

Wim Molinello & Patricia Chandra Benjamins


Saarein Bodewes

Tessa Schiebroek & Tonko de WindChris Knibbe

 

 

Michelle Tarenskeen


Johan Raaimakers

 

 

Healers

Je kunt een individuele sessie boeken bij de verschillende trainers, masseurs en healers voor een nog verdiepender ervaring. Prijzen en boeking ter plekke. 
 

 

Data

Zaterdag 27 juli - 3 augustus 2019
Eén week te kort? Verdiep je Yoga ervaring met de cursus Ten Chi nin yoga van 20 - 27 juli of een Tantra Yoga cursus van 3 - 10 augustus.
Zie ook agenda


Prijzen

Vroegboekprijs* / standaard prijs
6 persoons kamer ( gemengd gezelschap): € 665,- / € 690,-
4 persoons kamer (familiekamer): € 695,- / € 720,-
3 persoons kamer (familiekamer): € 740,- / € 765,-
2 persoons kamer (stellen): € 800,- / € 825,-
1 persoons kamer: € 900,- / € 925,-
Eigen tent: € 695,- / € 720,-
Eigen caravan / camper: € 720,- / € 745,-
1 of 2 persoons ingerichte tent: € 740,- / € 765,-
1 of 2 persoons ingerichte caravan: € 790,- / € 815,-

Prijzen zijn all in p.p. per week, dus inclusief alle workshops, 7 overnachtingen, maaltijden, drankjes bij de maaltijden, fruit, koffie en thee, en de avondactiviteiten. Alcoholische dranken tegen kleine vergoeding. Individuele sessies bij healers en masseurs zijn niet inbegrepen.

*De vroegboekkorting is geldig tot 31 maart 2019

Benieuwd naar onze kortingen in 2019? Lees hier meer.


 

Video impressie

Klik hier voor een video impressie van de lokatie.