Info aanvragen

Zing je ziel

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Ervaar harmonie, verbinding, Bliss…

Ontdekt jezelf op een nieuwe manier

Een stem reflecteert de emotionele blokkades. Die slaan we al te vaak op in ons lichaam. Daardoor resoneren bepaalde delen niet mee. Deze workshop nodigt je uit om blokkades rond je keelchakra van naderbij te onderzoeken. We werken met wat aanwezig is. We bevrienden de randen waar we vaak onze ogen voor sluiten. We overstijgen ze.

Van binnen naar buiten

Zingen doe je met je hele lijf. Elk kleinste deeltje van ons lichaam herbergt een klank. Die is niet altijd mooi. Toch willen we die bevrijden, omarmen. Zelfs koesteren. Zo onszelf bevrijden. Dat doen we mede met beweging en stretches.

Programma

De werkvormen zijn eindeloos gevarieerd : nu eens individueel, dan weer in formaties van 2 of meerdere medereizigers. Nu eens staand, dan weer zittend, liggend. Soms binnen, soms buiten. We voelen in waar we aan toe zijn. De sfeer varieert van intimistisch en feeëriek naar groots en explosief. Het doel is helder. De weg ernaar toe flexibel.

Voor wie

Zangervaring is niet nodig. Wel de bereidheid om de kwetsbaarheid van je expressie in alle mildheid te onderzoeken. Aan de hand van spelvormen en thema’s exploreren we verschillende lagen van dieper, van dichter bij je authentieke stem, je authentieke zelf te komen. Ook ervaren zangers zullen zich gevoed voelen door deze aanpak.

Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

Chandra en Wim

Veiligheid

We creëren een veilige omgeving van ‘mogen’. We hoeven nergens heen. We zijn nu al perfect. Toch is het net daarom dat er magische ontdekkingen plaatsvinden. We ondernemen deze reis naar binnen als individu en als groep. De samenstelling van de groep is nooit toeval. Elk individueel verhaal is een verhaal van ons collectief. Iedere reis is een etappe op onze persoonlijke reis.

Docent

Mieke is naast zangeres ook yogadocente en energetisch therapeute. Ze past haar kennis van de meridianen, de energiecentra, mindfulness en de ontdekkingen op haar eigen genezingspad toe waar nodig. Ze heeft 20 jaar ervaring in het leiden van groepen. Met haar mediumschap en haar sjamanendrum voelt ze telkens opnieuw de temperatuur van de groep. Je krijgt enkel dat waar je klaar voor bent.

Een reactie van een deelnemer die de cursus heeft gevolgd

Vanaf de eerste oefening werd er zielscontact gemaakt tussen elkaar in de groep. Geen verweer mogelijk. Tranen stromen. Opnieuw en opnieuw gaat het contact met in eerste instantie onbekenden recht naar je hart. Alles rondom je valt weg en tussen alle mooie resonanties ervaar je een heilige stilte waarin je één bent met de ander, met alle mooie mensen in de ruimte. Want je ziet enkel pure schoonheid in ieder. Ik ben nog steeds diep ontroerd door het geschenk van deze groep.
Mieke, Zangweek juli 2019

Foto’s

sadhaka-mieke-zang2022-3
mie
Le Moulin, een plek om te Zijnnnnn
sadhaka-mieke-zang2022-4
sadhaka-mieke-zang2022- (25)
sadhaka-mieke-zang2022-2

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?