Info aanvragen

The Art of your Transformation

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
The art of your transformation

De reis van de Held(in)

The Art of your Transformation is de reis van jou als held/heldin.
Vanuit je verlangen om een innerlijk transformerende reis te gaan maken ben je hier bij Rixt Strikwerda bij Sadhaka op de juiste plek. Deze retreat naar je lichaam, zelfliefde, je ware zelf en samenzijn met anderen is het pad van transformatie en heling. Om jouw volledige potentieel te gaan leven.
Je bent een held wanneer je jezelf aangaat in alle uithoeken van je ziel. Je blokkades en schaduw en draken durft aan te gaan. En gebruik maakt van de potentie aan energie die daarin opgeborgen ligt. Ik begeleid je hierin vanuit passie en compassie. En zal je onbewuste en onderdrukte thema’s tevoorschijn toveren daar waar je niet had gedacht dat ze verborgen lagen. Deze transformerende retreat is een verdiepende innerlijke reis waar je naar kunt verlangen.
Samen met je reisgenoten ga je de dieper liggende weerbarstige dynamieken ontdekken. Deze leer je aanpakken en transformeren zodat je gebruikt maakt van de kwaliteiten die in je hebt.
Ga je mee uit je comfortzone en je levenslust en kracht herontdekken?

De roep tot avontuur en expansie

En wanneer je jezelf wentelt in je veilige comfortzone, dan krijg je vroeg of laat een oproep om die te verlaten. Door een gebeurtenis, een (ongewenste) bezoeker of je wordt “geroepen” door een onderdrukt verlangen. Ook kan het zijn dat je je ongelukkig voelt in een situatie die ‘veilig’ lijkt, of door tegemoet te komen aan de wensen van anderen of door je eigen angst. Wanneer je naar die oproep luistert, begint jouw reis van de held/in. Een belangrijk overgangsmoment in je leven. Je waagt de sprong naar het onbekende.

You are a spiritual being having a human experience

Je gaat je spiritualiteit verder ontdekken en exploreren. Door gebruik te maken van je krachten kom je in een veld waardoor je je dromen en missie waarvoor je bedoeld bent, volledig kunt gaat leven. In volle kracht en overgave.

Wij geven de tools die je nodig hebt om je kwantumsprong te gaan maken.

De vuurproef: Draken verslaan en schaduwen overwinnen

Natuurlijk kom je de draak onderweg tegen met stevige uitdagingen en weerstanden. Je ontmoet je eigen schaduw. De blokkades waardoor je stagneert gaan we aanpakken. Je vult je rugzak met gereedschappen om deze donkere krachten in je leven te omarmen en te doorvorsen. “Shadow work must be done”.

The art of your transformation

When the mind becomes still, the whole universe surrenders

Follow your bliss, find where it is

Zoals bij een goede reis ga je je lijf, leven en het universum in jezelf en om je heen verder ontdekken. En omdat het leven bedoeld is om van te genieten, ga je samen met je reisgenoten met volle teugen feestvieren. Dansen, zingen, spelen en uitdagen. Om vervolgens thuis te komen in je ware zelf.

De Krachtbronnen en methodes

Met deze krachtbronnen gaan we gezamenlijk op reis :

Lichaamswerk: emotioneellichaamswerk, kundalini energie activatie, tantra vanuit het hart, yoga- en ademwerk
Shakti/shiva dans
Transactionele analyse: Innerlijk kindwerk/innerlijke criticus/ware zelf/masker
Systemisch werk/ intra psychische opstellingen
Mannelijke/vrouwelijk energiewerk
Schaduw- en lichtwerk (transforming the lower self)
Creatieve opdrachten/het spel van de archetypen

Deze reis daagt je voortdurend uit om de schat in jezelf aan te boren voor jezelf en om deze te delen met de wereld om je heen.

Wat mensen ervaren in het samenwerken met Rixt

De begeleiding door Rixt was liefdevol, inspirerend en vakkundig. Ik voelde me als in een warm bad, waar ik veilig aan mijn eigen thema’s kon werken. Af en toe uit mijn comfortzone komen als onderdeel van mijn reis. Ik heb geleerd om bewuster mijn energie te voelen, blokkades te signaleren en ik heb het gevoel dat ik mijn ware zelf meer heb kunnen omarmen. Een unieke ervaring, heel bijzonder wat je neerzet. – MK.

De catharsis oefening vond ik heel sterk. Samen met het aanleren van de kundalini ademhalingstechnieken. Ik kon meer ruimte ervaren. En het helpt mij om mijzelf meer te bevrijden van oude patronen, dat was super. – AvL.

Ik vond de retreat een mooie reis naar binnen, waardoor ik meer in verbinding kwam met mezelf. Rixt creëert een open sfeer waarin ik me heel veilig voel, alles werd goed begeleid. Ik ervaarde heel veel ruimte om mezelf te kunnen zijn. Er gebeurde best veel en nu realiseer ik me dat er toen veel zaadjes gezaaid zijn. Dingen vallen nu na 2 maanden op z’n plek. – CvG.

Trainers

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?