Info aanvragen

The Art of your Transformation

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
Sadhaka-rixt-transformation2022-4

De reis van de Held(in)

The Art of your Transformation is de reis van jou als held/heldin.

Vanuit je verlangen om een innerlijk transformerende reis te gaan maken ben je hier bij Rixt Strikwerda bij Sadhaka op de juiste plek. Deze retreat naar je lichaam, zelfliefde, je ware essentie en samenzijn met anderen is het pad van transformatie en heling. Om jouw volledige potentieel te gaan leven.

Je bent een held wanneer je jezelf aangaat in alle uithoeken van je ziel. Je blokkades en schaduw en draken durft aan te gaan. En gebruik maakt van de potentie aan energie die daarin opgeborgen ligt. Ik begeleid je hierin vanuit passie en compassie. En zal je onbewuste en onderdrukte thema’s tevoorschijn toveren daar waar je niet had gedacht dat ze verborgen lagen. Deze transformerende retreat is een verdiepende innerlijke reis waar je naar kunt verlangen.

Samen met je reisgenoten ga je de dieper liggende weerbarstige dynamieken ontdekken. Deze leer je aanpakken en transformeren zodat je gebruikt maakt van de kwaliteiten die in je hebt.

De roep tot avontuur en expansie

Ga je mee uit je comfortzone en je levenslust en kracht herontdekken?

Wanneer je jezelf wentelt in je veilige comfortzone, dan krijg je vroeg of laat een oproep om die te verlaten. Door een gebeurtenis, een (ongewenste) bezoeker of je wordt “geroepen” door een onderdrukt verlangen. Ook kan het zijn dat je je ongelukkig voelt in een situatie die ‘veilig’ lijkt, of door tegemoet te komen aan de wensen van anderen of door je eigen angst. Wanneer je naar die oproep luistert, begint jouw reis van de held/in. Een belangrijk overgangsmoment in je leven. Je waagt de sprong naar het onbekende.

You are a spiritual being having a human experience

Je gaat je spiritualiteit verder ontdekken en exploreren. Door gebruik te maken van je krachten kom je in een veld waardoor je je dromen en missie waarvoor je bedoeld bent, volledig kunt gaat leven. In volle kracht en overgave. Tijdens de retreat ontvang je de prachtige tools die je nodig hebt om jouw kwantumsprong te gaan maken.
Deze tools zijn hulpbronnen en geven je kracht, onvoorwaardelijke liefde.
Door middel van Systemisch werk, Tantra, Kundalini energie activatie, Kunst en Dans en intuïtieve massage open je je naar deze krachtbronnen.

De vuurproef: Draken verslaan en schaduwen overwinnen

Je passie & vuur leven
Natuurlijk kom je de draak onderweg tegen met stevige uitdagingen en weerstanden. Je ontmoet je eigen schaduw. De blokkades waardoor je stagneert gaan we aanpakken. Je vult je rugzak met gereedschappen om deze donkere krachten in je leven te omarmen en te doorvorsen. “Shadow work must be done”. Om daarna je leven vrijer vanuit jouw volle potentieel te leven. Te leren dansen en jongleren met alle uitdagingen die het leven altijd weer biedt.

The art of your transformation

Leef voluit in LIEFDE
Vanuit LIEFDE versta je de kunst om vanuit jouw ware essentie te leven

Follow your bliss, find where it is

Zoals bij een intensieve reis ga je je lijf, leven en het universum in jezelf en om je heen verder ontdekken. En omdat het leven bedoeld is om van te genieten, ga je samen met je reisgenoten je bewustzijn verruimen door tantrische meditaties, diepere ontdekkingen doen tijdens belichaamde dynamische systemische werk en de kundalini energie ontdekken in je lichaam, samen met fijne intuïtieve massage. We gaan het leven vieren dansen, zingen, spelen en elkaar uitdagen. Om vervolgens thuis te komen in je ware essentie.

Je bevindt je in deze week in een veilige warme bedding, een kleine saamhorige en compassievolle community ontstaat tijdens deze retreat is de ervaring.
En valt als een warme deken om je heen als jij dat wilt. Waardoor jij met jezelf veilig de diepte in kunt gaan. Gesteund door de groep.

De Krachtbronnen en methodes

 

Met deze krachtbronnen gaan we gezamenlijk op reis :

 • Authentieke tantra vanuit het hart
 • Systemisch opstellingen/ innerlijke intra-psychische dynamiek
 • Lichaamswerk
 • Pelvic Heart Integration
 • Emotioneel lichaamswerk
 • Kundalini energie activatie
 • Yoga-, verbonden adem en meditatie
 • Shakti/shiva dans
 • Transactionele analyse, Innerlijk kind/innerlijke criticus/ware essentie/masker
 • Mannelijk/vrouwelijk energiewerk
 • Schaduw- en lichtwerk: transforming the lower self, talking to your inner demons and dragons
 • Creatieve opdrachten

 

Deze reis daagt je voortdurend uit om de schat in jezelf aan te boren voor jezelf en om als de tijd daar rijp voor is, wanneer je rugzak voldoende gevuld is, deze te delen met de wereld om je heen.

Wat mensen ervaren in het samenwerken met Rixt

De begeleiding door Rixt was liefdevol, inspirerend en vakkundig. Ik voelde me als in een warm bad, waar ik veilig aan mijn eigen thema’s kon werken. Af en toe uit mijn comfortzone komen als onderdeel van mijn reis. Ik heb geleerd om bewuster mijn levensenergie te voelen, blokkades te signaleren en ik heb het gevoel dat ik mijn ware zelf meer heb kunnen omarmen. Met daarnaast de speelsheid, energie en diepgang bracht de retreat mij een unieke leerzame ervaring, heel bijzonder wat je neerzet. – MK.

De catharsis oefening vond ik heel sterk. Samen met het aanleren van de kundalini ademhalingstechnieken. Ik kon meer ruimte ervaren. En het helpt mij om mijzelf meer te bevrijden van oude patronen, dat was super. – AvL.

veilig voel, alles werd goed begeleid. Ik ervaarde heel veel ruimte om mezelf te kunnen zijn. Om vervolgens mij te verbinden met de fijne groep en het feest van het leven te vieren met elkaar. Er gebeurde best veel en nu realiseer ik me dat er toen veel zaadjes gezaaid zijn. Inzichten vallen nu z’n plek. – CvG.

Trainer

Rixt Strikwerda is opgeleid in tantra, lichaamsgerichte creatieve therapie, systemische opstellingen en in kundalini yoga en Pelvic Heart integration.

Foto’s van deze cursus

sadhaka-rixt-transformation3
The Art of Transformation delight
sadhaka-rixt-transformation1b
Sadhaka-rixt-transformation2022-5
Le Moulin, een plek om te Zijnnnnn
Sadhaka-rixt-transformation2022-6

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?