Info aanvragen

Tantric Soul Retrieval

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Eros, Love and Belonging.

Tantric Soul Retrieval nodigt you uit om delen van jezelf die verloren zijn te hervinden en te integreren om jouw capaciteit voor een leven vol liefde te verhogen!

Deze week biedt inspiratie en ondersteuning om te leren luisteren naar de wijsheid van je lichaam, te verbinden met je kracht, en om aansluiting te vinden op wat voor jou het meest van belang is.

Je wordt begeleid op een reis om diep in je lichaam en kracht te zakken, een transformatieve doorstroming van levenskracht te voelen, naar de dieptes van hart en eros, om jezelf wezenlijk te koesteren en een diep gevoel van samenzijn te ervaren.

Tantric Soul Retrieval is een zoektocht naar de belichaming van zelf-liefde en vrijheid in erotische expressie!

Verlang jij naar een diepe ervaring van samenzijn?

Heb jij behoefte aan voedende verbinding in al je relaties?

Wil jij de capaciteiten ontwikkelen om uitdagingen aan te kunnen gaan, en eer te doen aan wat wezenlijk belangrijk is in jouw leven?

Dit is een week om levensenergie te cultiveren, en oude verhalen over ‘anders’ zijn los te laten, zodat je een leven kan leiden vanuit een gevoel van volledigheid.

Tantric Soul Retrieval leidt naar vele bronnen en antwoorden, en een remedie voor ontdekking en heling van die dingen waar je eerder de vinger niet op kon leggen.

Wat ga je ervaren tijdens deze week?

– Thuiskomen in jezelf en jouw mogelijkheden.
Loslaten van zelfbeperkende patronen.
– Het omhelzen van je menselijkheid.
– Het transformeren van jouw schaduw.
– Je volledig voelen.
– Het ervaren van extase als deel van je levensstroom.
– Het eren van jezelf als een seksueel, spiritueel wezen dat welkom is in het leven!

Tantric Soul Retrieval is een krachtige en directe manier om je authentieke soevereiniteit te ervaren; de vrijheid om keuzes te maken, en om te genieten van jouw kwaliteiten.

De scheiding tussen seks en ziel is misschien wel een van de oudste wonden van de mensheid.

Velen van ons zijn opgegroeid met het gevoel los te staan van bepaalde delen van onszelf, of dat nu onze lichamen zijn, onze bezieling, onze erotische essentie, ons gevoel erbij te horen, van de natuur, onze voorouders, of van onze dromen.

Tijdens deze week zul je bekrachtigende initiaties ervaren, samen met diepe rituelen die je de inzichten geven om die plekken binnen je lichaam en psyche waar je seksualiteit en spiritualiteit los van elkaar zijn geraakt weer verbinding te geven. Je zult je relatie met het leven ontdekken als iets seksueels, creatiefs en alchemistisch. Jouw vermogen om écht te luisteren naar de verborgen delen van jezelf wordt gecultiveerd, waardoor ze onthuld worden en je kan ontvangen wat ze jou te bieden hebben.

Sluit je aan bij deze week en…
*Bereid je voor om de vitaliteit van je adem, lichaam en seksualiteit te gebruiken!
*Laat je volle stem klinken!
*Geniet van voedende aanraking en menselijke verbinding!
*Vier je plezier met erotisch ritueel!
*Eer je wildheid met natuurceremonies en transformerende sjamanistische processen!

Tantrisch-Shamanische begeleiders en integriteit

Tanya en Sadhu genieten ervan om hun talenten als space holders en facilitatoren van diep proceswerk te delen. Samen brengen zij een krachtige mix van ervaring in seksueel sjamanistisch werk, seksuologisch lichaamswerk, tantra, en belichamingsoefeningen, werkend met zowel individuën, stellen, en groepen. Zij vinden het heerlijk om samen te werken om krachtig transformatieve, erotische empowerment workshops en trainingen aan te bieden.

Zij zijn ervaren trantrisch-sjamanistische facilitatoren die dit werk aanbieden vanuit hun eigen geleefde ervaringen en belichamingen daarvan.

Samen zijn Sadhu en Tanya speelde liefdespiraten die zeilen op de zeeën van transformatie, beiden toegewijd aan hun eigen individuële reizen van het hart. Zij zijn gegrond, creatief, en toegewijd aan authentieke mensenlijke expresie.

Zij zijn toegewijd aan de onmetelijke waarde dat dit werk biedt aan de levens van mensen en zij begeleiden en bieden dit aan met grote zorgvuldigheid en volle aanwezigheid.

Zij willen JOU van dienst zijn in het belichamen van jouw hoogste potenieel in de liefde, het leven en je relaties.

Belangrijk om te weten

– Dit evenement is LGBTQ+ vriendelijk.
Alle volwassen van alle gender identiteiten en seksuele voorkeuren zijn hier welkom.
– Er is optionele naaktheid en erotische aanraking bij dit evenement.
– 
Je zal nooit worden gevraagd om iemand aan te raken of aangeraakt te worden door iemand waar je aanraking niet mee wilt delen, of aangeraakt worden op een manier die niet is zoals jij die wilt.
– Tijdens deze week vragen wij om volle verantwoordelijkheid voor de keuzes die je maakt in hoe je meedoet.
– Wij werken met erotische energie die los staat van het nastreven van seksuele aantrekking. Wij vragen van jou dat je altijd binnen je eigen grenzen blijft en een ervaring creëert die de grenzen eert van elk persoon waar je mee werkt. Er vindt geen geslachtsgemeenschap plaats tijdens de processen en oefeningen in deze week.
– Wij nodigen je daarnaast ook uit om open te staan voor verrassingen, en om mogelijkheden van ervaringen te ontdekken die kunnen ontstaan wanneer je vooringenomen ideeën los laat.

Foto’s van een Tantra training bij Tanya en Sadhu

Tan-circle-cave-bewerkt
tanya-sadhaka1
Foto's Tibetaanse Massage Cursus
Tanya-nude-in-bosjes-sadhaka
Le Moulin, een plek om te Zijnnnnn
Shaktiweek

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?