Info aanvragen

Tantra festival 2023

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Video by Arthur Kamadeva

IMG_20200722_213340217-nieuw

Het Sadhaka Tantra festival is uniek in zijn soort

Het Sadhaka Tantra festival – Natural high is een exclusief evenement met slechts 65 deelnemers… 8 Tantra docenten… 6 dagen lang bliss…

Voel de totale vrijheid om helemaal jezelf te zijn. Volledige aanwezig in het hier en nu, diepgaande interacties, mooie verbindingen en liefdevolle ervaringen. In Tantra gaat het niet om ‘bodies touching bodies’, maar om ‘buddhas meeting buddhas’. Verbind je op energie niveau van hart tot hart. Met beide benen krachtig op moeder aarde en met je hoofd in de hemel creëren we samen een roze liefdesbubbel waar je nog lang in zult nadeinen.

Together we can dive deep!

Enjoy, share and celebrate life. Jouw lichaam weet precies wat het nodig heeft, hoe en waar het wil helen, waar het wil loslaten. Jouw lichaam heeft, of is eigenlijk de toegang naar bewustzijnsverruiming, naar staten van bliss en extatisch zijn via aanraking, ademhaling, geluid en beweging . Tijdens dit exclusieve festival maken we je geleidelijk vertrouwd met energiewerk, met je eigen lichaam en je relatie met anderen. Dit wordt bereikt door een verscheidenheid aan meditaties, emotioneel lichaamswerk en andere Tantrische oefeningen. De workshops hebben een opbouw beginnend bij aarden en thuiskomen bij jezelf, bewustzijn van het Nu, healing en balanceren van ons energie lichaam, naar liefde: het openen van je hart voor de mensen en de wereld om je heen naar een ervaring van eenheid, ecstacy en bliss. Het festival zal je inspireren om naar je volle potentieel te leven en het leven te vieren, grenzen te verkennen, je angsten los te laten, om volledig te ontspannen en om totale vrijheid te ervaren in het omhelzen van je ware zelf. De meditaties en oefeningen zijn erop gericht volledig aanwezig te zijn in het hier en nu, dieper in jezelf te gaan en van hart tot hart te verbinden.

De directe vertaling van Tan-tra is: een reeks methoden en instrumenten ter verruiming van het bewustzijn. Maatschappelijke en religieuze conditioneringen weerhouden ons ervan om in volledige vrijheid te leven. In onze eeuwige zoektocht om gelukkig te zijn bewegen we ons in ons dagelijks leven graag binnen de grenzen van onze comfortzone. Innerlijke groei vindt het gemakkelijkst plaats net buiten die beperkende grenzen, “where the magic happens!”. In de veilige omgeving van gelijksgestemden maken we kleine stapjes buiten deze zelfopgelegde limiteringen en verruimen zo onze geest met nieuwe ervaringen, en worden ons bewust van ons volle potentieel. Het programma van speelse workshops met constante ondersteuning en feedback dagen je uit om je beperkingen op te heffen en de ruimte van je authentieke zelf binnen te gaan.

Tantra als verlichtingsleer

De focus van de Tantra ligt op zelfrealisatie en het bereiken van verlichting, de ervaring van kosmische eenheid. De lessen en oefeningen zijn erop gericht.in contact te komen met en vervolmaken van onze vrouwelijke en mannelijke energie en het versterken en vervolgens omhoog brengen van de levensenergie (prana) door het balanceren van de chakra’s.

Liefde liefde liefde komt door alle kiertjes. Het stroomt naar buiten, naar binnen en verder… Van de bron en terug. Dank jullie wel voor jullie energie, verbinding en deze prachtige plek.

Esther

Workshops

De docenten werken nauw samen en bewegen je met hun groepssessies gezamenlijk van aardse naar steeds verfijnde energie, via bewustzijn en heling van het eigen lichaam naar opening voor liefde en verbinding met de diepere lagen in jezelf en met de mensen om je heen.

In de workshops zijn er zowel individuele oefeningen, met een partner als met de groep.

Een greep uit het aanbod:

 • Ten mighty agreements for empowered participation
 • Your Holy YES and Sacred NO
 • Pelvic Heart Integration
 • Erotic power and Ancestral initiation
 • The Art of Energy sex
 • Tantric Death. Ecstatic Death Meditation
 • Tantric Puja: the Art of Adoration
 • Orgasmic Fire Breathwork
 • Ritual Play
 • Pleasure medicine
 • Sensual sisterhood
 • Prana flow massage
 • Kasjmir massage
 • The vulnerability of men
 • Love Hooks – discovering our patterns in relationships
 • Masculine Feminine – embodiment of the two energies
 • Sex Magic Breath Work
 • Reparenting – healing childhood wounds by becoming our own divine masculine and feminine

Dit is oa onze toolbox voor jou, om jezelf te ervaren, om al je verschillende kanten te ontdekken, om te groeien, helen, vrij te zijn, de ui af te pellen om meer open, bewust en wakker te zijn en het lichtwezen te onthullen dat je al bent…

Week overzicht Tantra festival

Het festival begint met een openingsceremonie op de eerste avond. Het programma start dagelijks al voor het ontbijt met een varierende ochtendworkshop (Holotropic Breathing, Yoga, Osho Kundalini en Dynamic Meditation, Quantum Light breath, etc). Na de dagopening en sharing maak je een keuze uit drie verschillende workshops in de ochtend om 10.30 uur en uit drie verschillende workshops in de middag beginnend om 3 uur. Elke workshops duurt gemiddeld 2,5 uur. Na het diner is er een afwisselend avondprogramma (Crystal Healing meditation, Mantra’s chanten, Playparty, Love temple, sauna, etc.). Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. 1 dag zijn er apparte workshops voor de mannen en vrouwen, met een reunie ceremonie op het eind. Op de laatste avond is er een eind ceremonie en feestelijke afsluiting. De laatste ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis, of blijft nog een week voor een vervolg training van een van de teachers.

Er zijn tevens Tantra ervaringscursussen waar je voorafgaand aan het festival aan kunt deelnemen

Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

“Want we zijn allemaal Boeddha’s… Wauw”. En die zijn we tegen gekomen deze week, in onszelf en in de ander. Bijzonder, verrassend, confronterend, open, vrijheid maar vooral heeeel leerzaam.” (Michelle en Chris)

Wat een week, wat een tijd. Ik heb veel gevoeld, gevoeld, gevoeld. Mooie Boeddha’s, natuur, heerlijk eten. Wat kan een man nog meer wensen. Wensen vervullen doen we thuis. Ik zie mijn leven nu een beetje in het Sadhaka licht. (Stijn)

Mijn Tantra week is: Samen ervaren met de groep en mijn lief wat er gebeurt als je door de schil en maskers en afweer je open durft te stellen. Dan krijg ik contact met die liefdevolle, fragiele (fijnstoffelijke) en tegelijkertijd zó krachtige mens daarbinnen.
“Omhulling, zachte en stevige uitwisseling, creatief je lichaam gebruikend om dóór de buitenkant heen te komen en heel liefdevol onvoorwaardelijk op dat moment in die situatie contact te maken op alle energie niveaus; per persoon anders”. Als ieder mens op de wereld dit éénmaal zou mogen en durven ervaren, dan zou er minder oorlog zijn! Dank jullie wel voor jullie inzet en liefde om voor iedereen de week zo goed mogelijk te maken. (Jos)

Onbekend met Tantra stapte ik vorige week over de drempel, bij Wim en Chandra. Slechts 7 dagen verder stroomt mijn hart over met liefde. Tantra heeft de compassie met mijzelf en mijn medemens verdiept en geeft een liefdevolle verbinding. Bedankt alle lieve mensen van Sadhaka voor jullie enorme gastvrijheid, de fantastische ambiance, het heerlijke eten, de veilige omgeving waarin ik weer een beetje mocht groeien. (Trees)

Voor wie

Iedereen is welkom, want iedereen kan een stapje verder, of je nu nieuw bent met Tantra of een doorgewinterde Tantrika, single of als koppel in welke vorm dan ook.

Belangrijk om te weten

 • Je hebt altijd de vrijheid om workshops niet, gedeeltelijk of minder intensief mee te doen.
 • Er is geen speciale kledingcode. Enkele oefeningen zijn praktisch om naakt uit te voeren, maar je bent niets verplicht.
 • Sadhaka biedt een veilige een laagdrempelige omgeving om je spiritueel te ontplooien en te groeien in bewustzijn.
 • Door de internationale belangstelling voor dit festival is de voertaal Engels maar kan er vertaald worden naar het Nederlands.

Trainers

Gastheer en gastvrouw van het festival in Frankrijk zijn dit jaar Fredrik Swan – Tantra facilitator en muzikant & Janie Petersen – Tantric Relationship Coach. Zij faciliteren samen met een team van bevriende Tantra docenten de verschillende workshops.  We updaten je hier in de aankomende weken over het teachers team!

Healers, persoonlijke verdieping

Je kunt een individuele sessie boeken bij de verschillende trainers, masseurs en healers voor een nog verdiepender ervaring. Prijzen en boeking ter plekke.

 • Tantra massage
 • Prana Flow massage
 • SE sessies gebaseerd op Peter Levine’s trauma work
 • Relatie en open counselling sessies
 • Yoni & lingam massage
 • Deep bodywork & Sexual dearmouring
 • Healing the feminine (pelvis en yoni sessie)
 • Pelvic Heart Integration sexual healing sessie

Love angel, emotionele ondersteuning

De workshops kunnen veel losmaken bij je, zowel tijdens als erna. Monique Sajet, coach met ruim 30 jaar ervaring in het begeleiden van interpersoonlijke processen staat speciaal voor jou klaar om waar nodig jouw ervaringen betekenis en diepgang te geven voor een makkelijkere integratie, inzicht en groei. Zij houdt zowel aan het einde van de dagworkshops als in de namiddag een uur gratis spreekuur.

Foto’s van het Tantra festival

sadhaka-tantrafestival2022-1
sadhaka-tantrachandra6
Foto's Mensen en Sfeer Cursussen Sadhaka
sadhaka-tantrachandra7
International Flow Yoga and Yin Yoga restorative retreat spreuk
sadhaka-tantrachandra5a

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?