Info aanvragen

Sieraden workshop

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Sieraden workshop

Sieraden workshop 3

Maak kennis met verschillende technieken

Een leuke en gezellige bezigheid tijdens een van de Sadhaka cursussen. Om er bij te doen, of als cursus van een paar dagen of een week.

Je leert hoe je kettingen, armbanden en oorbellen kunt maken met kralen en andere materialen naar je eigen ontwerp en smaak. Je maakt kennis met verschillende technieken zoals rijgen, kettelen en knopen. Er is een ruime collectie aan kralen aanwezig: meer dan 800 soorten in alle kleuren en maten, waaronder veel glaskralen, kralen van metaal, van noten, van been en van natuursteen, zoetwaterparels, en onderdelen zoals leer- en katoenveters, hangers, etc.. In een uur maak je al een bijzondere en persoonlijke ketting, armband, oorbellen, sleutelhanger of ander ontwerp.

Weekindeling

De avond van aankomst is er één van kennismaken met elkaar. Er vindt dan een korte introductie plaats over de cursusweek. De eerste ochtend begint met een uitgebreide introductie. De rest van de 1e cursusdag krijg je een instructieles over de gereedschappen en technieken en begin je met de eerste onderzoeks- fase. De dagen erna begint het programma dagelijks in stilte met de zonnegroet, een yoga-cyclus om mee wakker te worden (vrije deelname). De zonnegroet wordt afgesloten met een ontspannen meditatie. Na het ontbijt volgt een korte creatieve warming up oefening met de groep. Elke ochtend en middag kun je gemiddeld drie uur onder begeleiding beeldend bezig zijn.
Buiten de cursusuren is het ook mogelijk zelfstandig door te werken. Je bent tot niets verplicht en vrij een eigen indeling te maken. De docent loopt bij je langs om aanwijzingen te geven en je beeldende proces te begeleiden. Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. Tussendoor vinden er werkbesprekingen plaats, want van elkaar kun je ook veel leren. De week wordt feestelijk afgesloten met een expositie van het gemaakte werk. De volgende ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis (of blijft nog een week).

Je kunt de cursus volgen in de Sadhaka Combiweken Yoga en Creatief en Kunstweken.

 Dagdeel  Programma
 Voor ontbijt 8.45 – 9.15 uur  Zonnegroet, m.u.v. de eerste ochtend
 Ochtenddeel 10.00 – 12.30 uur  Creatief onder begeleiding
 Middagdeel 14.30 – 17.00 uur  Creatief onder begeleiding
 Avondeel 20.30 – 21.30 uur  Meditatie, creatieve of muzikale activiteit

Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

Chandra Patricia en Wim

Foto’s van onze sieraden workshop

Foto's Cursus Sieraden maken
Foto's Cursus Sieraden maken
Foto's Cursus Sieraden maken
Foto's Cursus Sieraden maken
Sadhaka cursus locatie foto
Foto's Cursus Sieraden maken

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?