Info aanvragen

Shakti Bliss & Power weekend

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Prijzen

 • 1 pers. kamer met eigen wastafel en gedeeld sanitair € 495,- p.p. all in
 • Prijs per persoon op basis van 2 persoons kamers € 395,- p.p. all in
 • Kamer 6 pers. (gemengd) € 345,- p.p. all in

Shakti Bliss & Power weekend

Afbeelding shaktiweek

Het is sister tijd!

Het is sister tijd! Een verwenweekend, een superkrachtige vrouwenpower boost weekend, 100% SHAKTI time! 

Dans met de mannelijke en vrouwelijke energie in jou,
Flirt met de yin en de yang, de schaduw en het licht.
Speel met moeder aarde en haar 4 elementen.
Zing met de oervrouw in jou.
Wieg met je innerlijke kind
Beweeg met je natuurlijke levensstroom
Voed je inspiratie, verbeelding en creatiekracht
Vier je vrouwzijn

Sluit vriendschap met je emoties, seksualiteit, natuurlijke cycli en je sensualiteit

Soms gericht en direct en soms speels en indirect geven we onze vrouwelijkheid de ruimte om te ontspannen en zich te openbaren, steeds meer bewegend naar ons authentieke zelf, steeds meer vrij en onbegrensd.

In onze yoni en baarmoeder slaan wij emoties op, herinneringen, onbewuste conditioneringen en overtuigingen rondom seksualiteit en vrouwzijn van onszelf en anderen of uit de omgeving, die ons belemmeren om ons vol vrouw te voelen.

We creëren een veilige ruimte waarin je mag landen in je bekkengebied en je vrouwelijkheid en waar je meer liefde voor je lichaam mag voelen. Je krijgt inzicht in je overtuigingen die je weerhouden je natuurlijke stroom te volgen en tevreden met jezelf te zijn.

Voel jij dat je meer je hart wil volgen in plaats van je hoofd je leven en keuzes te laten bepalen? Durf jij je hart te openen voor jezelf en naar anderen? Zit er hartezeer wat je tegenhoudt je opnieuw te openen voor je geliefden? Hoe kunnen we onze kwetsbare hart beter blootleggen, onderzoeken, troosten en voeden dan in een liefdevolle omgeving met gelijkgestemde sisters! Samen doen we dit veel beter en sneller. Met overgave en vertrouwen, onze krachten gebundeld, die ons laten uitstijgen tot ver boven onszelf.

Wat betekent het om een vrouw te zijn? Dat is een mooi zelfonderzoek om van dichtbij te bekijken, zodat Grootsheid er doorheen kan schijnen.

Weet dat deze groei niet alleen voor jezelf is, maar ook voor de generaties voor en na ons, voor alle mannen en vrouwen op deze wereld, voor alle levende wezens, voor de aarde als geheel.

Het programma

Ingrediëntendoos waar Saarein en Chandra uit putten:

• Veel Yoni time dit weekend! yoni healing, yoni steam, yoni ei oefeningen
• Bekkenbodem stress release
• Body en feminine empowerment
• Massages: Moonpoint, borsten
• Cacao ceremonie
• Vrouwen puja
• Tantrische dans om de mannelijke/vrouwelijke archetypes in ons wakker te maken

Vrijdag 3 juni
18.00 aankomst, lichte maaltijd
20.00 openingsceremonie, yoni puja

Zaterdag 4 juni
8.00 – 8.45 wake up shakti yoga
8.45 – 9.45 ontbijt
10.00 – 12.30 innerdance of the 4 archetypes
12.30 – 14.30 lunch
14.30 – 17.30 self love: a journey to abbundance and self acceptance
18.30 – 19.00 diner
20.00 – 21.30 yoni steam, sex chat

Zondag 5 juni, smoothy day!
8.00 – 8.45 wake up shakti yoga
10.00 – 10.30 shakti dance
10.30 – 11.15 sharing
11.30 – 13.00 borstenmassage
15.00 – 17.30 Yoni healing, cord cutting
20.00 – 21.30 cacao ceremonie, celebration night

Maandag 6 juni
8.00 – 8.45 wake up shakti yoga
8.45 – 9.45 ontbijt
10.00 – 11.00 innerdance of the 4 archetypes
11.15 – 14.00 moonpointmassage & yoni egg practice
14.00 – 15.30 lunch
15.30 – 17.00 end celebration, sharing & vrouwenceremonie

Dans, zing, lach, deel, en voel… dit ben IK!

Voor wie is deze retreat?

Voor iedereen die zich als vrouw definieert;-) en de behoefte voelt om gericht aandacht te geven aan haar vrouwzijn. Je bent mentaal in goede gezondheid, je kunt jezelf dragen en hebt ruimte om te delen, helen en plezier te hebben! Je bent klaar om dieper onderzoek te doen in jezelf en je open, kwetsbaar en nieuwsgierig op te stellen.

Na aanmelding neemt Saarein contact met je op. Met nieuwe deelnemers is dat een videochat en met bekenden een telefoongesprek. Zij zal de volgende vragen met je doornemen, en aan de hand daarvan samen inschatten of deze intensieve training nu bij jouw behoefte aansluit:

 • Wat zijn je verwachtingen? Wat hoop je uit dit weekend te halen?
 • Ben je bekend met lichaamswerk?
 • Heb je ervaring met naakt zijn in een groep?
 • Gebruik je medicijnen die invloed hebben op je mentale en emotionele gesteldheid?
 • Heb je psychische klachten of persoonlijkheidsstoornis?
 • Ben je slachtoffer geweest van seksueel misbruik?
 • Je telefoonnummer:

Boek je accommodatie

 • 1 pers. kamer met eigen wastafel en gedeeld sanitair € 495,- p.p. all in
 • Prijs per persoon op basis van 2 persoons kamers € 395,- p.p. all in
 • Kamer 6 pers. (gemengd) € 345,- p.p. all in

Team

Chandra Nanda Dasi
Tantra therapeut en beeldend docent
Tijdens de Tantra festivals en trainingen die ik heb bijgewoond en georganiseerd, waarin er op 1 dag de mannen een vrouwen gescheiden van elkaar hun eigen workshops volgden, verbaasde en overweldigde het me keer op keer, de kracht van sisterhood. Het vrouwenwerk, het verbinden met onze vrouwelijkheid, lichamelijk en energetisch, met elkaar, in onszelf en met onze voorouders. Ik vroeg mij af, “als het veld in 1 dag al zo sterk neergezet en gevoeld kan worden, hoe zal een hele week met vrouwen dan wel niet zijn??”. Als ik me nu daarop afstem voel ik de energie stromen in m’n lijf, voel ik vreugde, levenskracht en creativiteit, 100.000 cellen in mij die vibreren, opspringen en allemaal in koor roepen JA. Voel jij ‘m ook? Ben jij ook nieuwsgierig? Heb jij ook zo’n zin om samen ons vrouwzijn in al haar volheid te ervaren en vieren? Ben jij klaar om dit avontuur en deze ontdekkingsreis met ons in te gaan? AHE!
https://www.sadhaka.nl/trainers/chandra-nanda-dasi/

Saarein Bodewes
Alternatief Psychotherapeut, Yogadocent en (Tantrisch) lichaamswerker
Tijdens mijn reizen heb ik ontzettend genoten van het diepe contact wat vrouwen bindt in andere culturen. Ik werd gekoesterd zonder achterdocht en opgenomen in de gemeenschap. En dat simpelweg omdat het vrouwzijn ons verbindt en daar speelt naar mijn mening de baarmoeder een grote rol in. Ik vind het contact met vrouwen zo heerlijk als je je vanuit de diepte van de baarmoeder met elkaar verbindt. Zomaar ergens in de trein, op een verjaardag of met je soulsister die je al zolang kent, in diepe verbondenheid met de ander. Ik kan dan geraakt worden door een intens vervuld gevoel. Er is genoeg te doen om onze baarmoeders, yoni’s en harten te openen en tegelijkertijd zijn we ook helemaal goed zoals we zijn. Paradoxaal he? Hier is logica ver te zoeken en dalen we af naar de magische en donkere diepten van het vrouwzijn die ons verbinden met de aarde, elkaar en het universum. Ik kijk ontzettend uit naar deze Shakti week om vol vertrouwen, liefde en overgave te doen wat nodig is, om te mogen schijnen zoals we werkelijk zijn.
https://www.serenepraktijken.nl/vrouwencirkel/ 

Lot Vis
Tantra masseur en ademtherapeut
Als spaceholder en persoonlijke begeleider is Lot Vis er tijdens de lessen voor jou. Zij heeft een praktijk in Leusden voor Tantra massage en ademwerk, en een brede ervaring in lichaamsgericht werk en het begeleiden van mensen bij innerlijke processen.
http://lotvis.nl/tantra/

De keuken godin
Er is dit weekend een professionele kok die de journey gaat ondersteunen met een detox. Dagelijks bereidt zij met passie en liefde vegan gerechten met biologische producten. Je wordt bovendien verwend met vele tussendoortjes zoals fruit shakes, smoothies, chai’s. Er is 1 sap kuur dag. Maar ook de dag beginnen met oil pulling, appelazijn en gezonde en voedzame porridges. Niets is ons te veel, en genieten en verwennen is een belangrijk ingredient dit weekend!!!

Locatie

Het Shakti weekend 3-6 juni vindt plaats op Meeuwenveen in Havelte. Je kunt kiezen uit een 1 en 2 persoons kamer. Info over de locatie: https://www.meeuwenveen.nl/

Het Shaktiweekend 6 – 9 oktober en het verdiepingsweekend 11 – 13 november worden gegeven op Landgoed Algoed bij Enschede. Je kunt hier kiezen voor een bed op een 2 of een meerpersoons kamer.

Elk bed heeft een kussen en dekbed en is voorzien van een beschermende hoes voor het matras. Beddengoed kun je huren a € 10,- per set of zelf meenemen. Breng ook eigen badhanddoeken mee. Er is op beide lokaties gedeelde sanitair.

Prijs

Prijs per persoon € 395,- p.p. all in op basis van 2 persoons kamer en € 495,- op basis van eenpersoons kamer. Een meerpersoons kamer is € 345,-

De prijs is all-in, dus voor de 3 overnachtingen, alle biologische veganistische maaltijden, thee en fruit gedurende de dag en gezonde snacks, alle lesonderdelen plus benodigde materialen.

Deze exclusieve vrouwen retreat heeft plek voor in totaal 21 vrouwen.

Inschrijven

Je kan je inschrijven voor dit weekend door hier te klikken en het formulier in te vullen en de bovenstaande vragenlijst toe te sturen. Je krijgt dan een bevestiging terug en een verzoek tot een aanbetaling. Is de aanbetaling overgemaakt dan ben jij verzekerd van jouw plek.

Shaktiweekend deel 2!

We geven een vervolg weekend voor iedereen die het Shakti Bliss en Powerweekend in de afgelopen jaren heeft gevolgd! Ook als je bekend bent met vrouwenwerk en innerlijk werk ben je welkom, er vindt dan een videogesprek plaats om te kijken of het weekend bij je past.

Ready for Sisterhood?

Shaktiweek
sadhaka-womenretreat6
Sadhaka foto binnen overlay
Shaktiweek
sadhaka-tantrachandra7
International Flow Yoga and Yin Yoga restorative retreat spreuk
IMG-20200827-WA0012

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?