Info aanvragen

Shakti Bliss & Power verdiepingsweekend

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Prijzen

 • Prijs per persoon op basis van 2 persoons kamers € € 295,- p.p. all in
 • Kamer 6 pers. (gemengd) € € 245,- p.p. all in

Shakti Bliss & Power verdiepingsweekend

Afbeelding shaktiweek

Het is sister tijd!

Een verwenweek, een groeiweek, een transformatieve week, een speelweek, een zachte week, een superkrachtige boost week, EEN SHAKTIWEEK!

Dans met de mannelijke en vrouwelijke energie in jou…
Flirt met de yin en de yang, de schaduw en het licht…
Speel met moeder aarde en haar 4 elementen…
Zing met de oervrouw in jou…
Wieg met je innerlijke kind…
Luister naar je voorouders…
Beweeg met je innerlijke levensstroom…
Voed je inspiratie, verbeelding en creatiekracht…
Vier je vrouwzijn!

Sluit vriendschap met je emoties, seksualiteit, natuurlijke cycli en je sensualiteit

Soms gericht en direct en soms speels en indirect geven we onze vrouwelijkheid de ruimte om te ontspannen en zich te openbaren, steeds meer bewegend naar ons authentieke zelf, steeds meer vrij en onbegrensd.

In onze yoni en baarmoeder slaan wij emoties op, herinneringen, onbewuste conditioneringen en overtuigingen rondom seksualiteit en vrouwzijn van onszelf en anderen of uit de omgeving, die ons belemmeren om ons vol vrouw te voelen.

We creëren een veilige ruimte waarin je mag landen in je bekkengebied en je vrouwelijkheid en waar je meer liefde voor je lichaam mag voelen. Je krijgt inzicht in je overtuigingen die je weerhouden je natuurlijke stroom te volgen en tevreden met jezelf te zijn.

Voel jij dat je meer je hart wil volgen in plaats van je hoofd je leven en keuzes te laten bepalen? Durf jij je hart te openen voor jezelf en naar anderen? Zit er hartezeer wat je tegenhoudt je opnieuw te openen voor je geliefden? Hoe kunnen we onze kwetsbare hart beter blootleggen, onderzoeken, troosten en voeden dan in een liefdevolle omgeving met gelijkgestemde sisters! Samen doen we dit veel beter en sneller. Met overgave en vertrouwen, onze krachten gebundeld, die ons laten uitstijgen tot ver boven onszelf.

We kijken naar pijnstukken en zoeken het licht op. In de schaduw vinden we wat geen ruimte heeft gehad en zich wil laten zien. Het goud wat we zoeken ligt verscholen in het donker en wanneer we het licht van ons bewustzijn op deze onderdrukte stukken richten wordt dit getransformeerd tot flinke power die onze levensenergie weer meer doen stromen.

Wat betekent het om een vrouw te zijn? Dat is een mooi zelfonderzoek om van dichtbij te bekijken, zodat Grootsheid er doorheen kan schijnen.

Sta jij jezelf dit toe? Opoffering zit in ons DNA, maar dit karma hebben onze grootmoeders voldoende uitgebroed. Het is nu tijd om in onszelf te geloven. Ontdek wat je ware geschenk aan de wereld is en krijg de kracht om dit geschenk waardig te dragen.

Weet dat deze groei niet alleen voor jezelf is, maar ook voor de generaties voor en na ons, voor alle mannen en vrouwen op deze wereld, voor alle levende wezens, voor de aarde als geheel.

Wat bieden we aan?

Binnenkort volgt het programma! Hou de pagina in de gaten.

Het programma

Ingrediëntendoos waar Saarein en Chandra uit putten:

 • Bekkenbodem stress release
 • Vrouwenlijn helen
 • Yoni time : yoni healing sessies, yoni reading, womb healing, yoni steam,
 • Sexual healing
 • Body en feminine empowerment
 • Shakti Massage
 • Cacao ceremonie
 • Vrouwen puja
 • Tantrische dans om de mannelijke/vrouwelijke archetypes in ons wakker te maken

Tijden

Vrijdag
17.00 – 19.00 uur aankomst en diner
20.30 uur opening van de ruimte en vrouwen ceremonie

Zaterdag
8.00 – 9.00 wake up shakti yoga
9.00 – 10.00 ontbijt
10.00-13.00 workshop
13.00-15.30 lunch pauze
15.30-18.00 workshop
18.30-19.30 diner
20.00 – 22.00 avondprogramma

Zondag
8.00 – 9.00 wake up shakti yoga
9.00 – 10.00 ontbijt
10.00-12.30 workshop
12.30-14.30 warme lunch pauze
14.30-17.00 workshop
17.00 vertrek

Shaktiweek
Shaktiweek

Dans, zing, lach, deel, en voel… dit ben IK!

Voor wie is deze retreat?

Voor iedereen die zich als vrouw definieert;-) en de behoefte voelt om gericht aandacht te geven aan haar vrouwzijn. Je bent mentaal in goede gezondheid, je kunt jezelf dragen en hebt ruimte om te delen, helen en plezier te hebben!

Bij aanmelding vragen we je de volgende vragen in het inschrijfformulier bij opmerkingen te beantwoorden:

 • Wat zijn je verwachtingen? Wat hoop je uit deze week te halen?
 • Heb je bij ons het deel 1 Shaktiweekend gevolgd? Nee? Vul dan ook onderstaande vragen voor ons in:
 • Wat is je ervaring met lichaamswerk en vrouwenwerk?
 • Heb je ervaring met naakt zijn in een groep?
 • Gebruik je medicijnen die invloed hebben op je mentale en emotionele gesteldheid?
 • Heb je psychische klachten?
 • Ben je slachtoffer geweest van seksueel misbruik?
 • We nemen graag contact met je op voor een klein kennismakingsgesprek. Telefoonnummer:

Cursus data

  Boek je accommodatie

  • Prijs per persoon op basis van 2 persoons kamers € € 295,- p.p. all in
  • Kamer 6 pers. (gemengd) € € 245,- p.p. all in

  Team

  Chandra Nanda Dasi
  Tantra therapeut en beeldend docent
  Tijdens de Tantra festivals en trainingen die ik heb bijgewoond en georganiseerd, waarin er op 1 dag de mannen een vrouwen gescheiden van elkaar hun eigen workshops volgden, verbaasde en overweldigde het me keer op keer, de kracht van sisterhood. Het vrouwenwerk, het verbinden met onze vrouwelijkheid, lichamelijk en energetisch, met elkaar, in onszelf en met onze voorouders. Ik vroeg mij af, “als het veld in 1 dag al zo sterk neergezet en gevoeld kan worden, hoe zal een hele week met vrouwen dan wel niet zijn??”. Als ik me nu daarop afstem voel ik de energie stromen in m’n lijf, voel ik vreugde, levenskracht en creativiteit, 100.000 cellen in mij die vibreren, opspringen en allemaal in koor roepen JA. Voel jij ‘m ook? Ben jij ook nieuwsgierig? Heb jij ook zo’n zin om samen ons vrouwzijn in al haar volheid te ervaren en vieren? Ben jij klaar om dit avontuur en deze ontdekkingsreis met ons in te gaan? AHE!
  https://www.sadhaka.nl/trainers/chandra-nanda-dasi/

  Saarein Bodewes
  Alternatief Psychotherapeut, Yogadocent en (Tantrisch) lichaamswerker
  Tijdens mijn reizen heb ik ontzettend genoten van het diepe contact wat vrouwen bindt in andere culturen. Ik werd gekoesterd zonder achterdocht en opgenomen in de gemeenschap. En dat simpelweg omdat het vrouwzijn ons verbindt en daar speelt naar mijn mening de baarmoeder een grote rol in. Ik vind het contact met vrouwen zo heerlijk als je je vanuit de diepte van de baarmoeder met elkaar verbindt. Zomaar ergens in de trein, op een verjaardag of met je soulsister die je al zolang kent, in diepe verbondenheid met de ander. Ik kan dan geraakt worden door een intens vervuld gevoel. Er is genoeg te doen om onze baarmoeders, yoni’s en harten te openen en tegelijkertijd zijn we ook helemaal goed zoals we zijn. Paradoxaal he? Hier is logica ver te zoeken en dalen we af naar de magische en donkere diepten van het vrouwzijn die ons verbinden met de aarde, elkaar en het universum. Ik kijk ontzettend uit naar deze Shakti week om vol vertrouwen, liefde en overgave te doen wat nodig is, om te mogen schijnen zoals we werkelijk zijn.
  https://www.serenepraktijken.nl/vrouwencirkel/ 

  Lot Vis
  Tantra masseur en ademtherapeut
  Als spaceholder en persoonlijke begeleider is Lot Vis er tijdens de lessen voor jou. Zij heeft een praktijk in Leusden voor Tantra massage en ademwerk, en een brede ervaring in lichaamsgericht werk en het begeleiden van mensen bij innerlijke processen.
  http://lotvis.nl/tantra/

  De keuken godin
  Er is deze week een professionele ayurvedische kokkin die de journey gaat ondersteunen met een detox. Dagelijks bereidt zij met passie en liefde vegan gerechten met biologische producten. Je wordt bovendien verwend met vele tussendoortjes zoals fruit shakes, smoothies, chai’s. Er is 1 sap kuur dag. Maar ook de dag beginnen met oil pulling, appelazijn en gezonde en voedzame porridges. Niets is ons te veel, en genieten en verwennen is een belangrijk ingredient deze week, en daarom is er ook zelfgemaakte chocola!!!

  Locatie

  Het Shakti weekend vindt plaats op het heerlijke, sfeervolle en ruime Landgoed Algoed, een cursuslokatie bij Enschede.
  Je krijgt een tweepersoons kamer. Je kan ook kiezen voor een meerpersoons slaapplek. Elk bed heeft een kussen en dekbed en is voorzien van een beschermende hoes voor het matras. Beddengoed kun je huren a € 10,- per set of zelf meenemen. Breng ook eigen badhanddoeken mee. Er is gedeelde sanitair.

  Prijs

  Prijs per persoon € 295,- p.p. all in op basis van 2 persoons kamer.
  Een meerpersoons slaapplek bedraagt € 245,- all in.

  De prijs is all-in, dus voor de 2 overnachtingen, alle biologische veganistische maaltijden, thee en fruit gedurende de dag en gezonde snacks, alle lesonderdelen plus benodigde materialen.

  Deze exclusieve vrouwen retreat heeft plek voor in totaal 24 vrouwen.

  Inschrijven

  Je kan je inschrijven voor deze week door hier te klikken en het formulier in te vullen en de bovenstaande vragenlijst toe te sturen. Je krijgt dan een bevestiging terug en een verzoek tot een aanbetaling. Is de aanbetaling overgemaakt dan ben jij verzekerd van jouw plek.

  Ready for Sisterhood?

  Shaktiweek
  Shaktiweek
  Sadhaka foto binnen overlay
  Shaktiweek
  Shaktiweek
  International Flow Yoga and Yin Yoga restorative retreat spreuk
  IMG-20200827-WA0012

  Deel deze cursus:

  Nieuwsbrief ontvangen?