Info aanvragen

Sadhaka Tantric New Year retreat

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Sadhaka Tantric New Year retreat

Combiweek Creatief / Yoga / Tantra

Innerlijk vuurwerk

Deze tijd vraagt om een krachtig licht. We laten bewust los wat ons niet meer voedt en dient. Samen zetten we sterke intenties neer. Samen de energieën bundelen in een hoge frequentie, om het nieuwe jaar krachtig, met liefde, vertrouwen en een open hart in te gaan.

De dagen zijn gevuld met een gezamenlijke dagelijkse practice, met zelf tijd, heerlijk gezond eten, cosy bij het haardvuur, verbinden met de natuur en onszelf en elkaar, met sauna, vuur- en cacoa ceremonie. Er is ruimte voor co-creatie en een eigen inbreng in het programma. Verwacht sterke fysieke oefeningen, rijk innerlijk werk, massage, tantra en meditatie, mantra chanting, global healing meditations en sharing circles. Ontdek meer over jezelf en je ware vermogen om te leven in vrijheid en te delen in levensvreugde.

Foto's Cursus Yoga en Meditatie

Verkrijg helderheid en inzicht in wat deze nieuwe tijd van jou vraagt.
Je hebt twee keuzes: evolueren of herhalen. Het is tijd om te evolueren! Het is tijd om samen op te staan. Om je unieke essentie te herinneren. Om volledig te leven. Om je aan je hart te binden. Om je lichaam als tempel te eren. Claim je kracht en schoonheid, leef het mysterie van het menszijn, herinner je je zielsbestemming, vertrouw op en geef je over aan authenticiteit en aangeboren wijsheid.
In een prachtige setting, in de stilte ver weg van de bewoonde wereld, gewoon bij jouw Sadhaka in hartje Frankrijk.

Les programma:

8.45 ontbijt
10.00 workshop
12.30 lunch
16.00 ruimte voor co-creatie
18.30 diner
20.30 workshop

Combiweek Tantra

Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

Chandra en Wim

Enkele reacties van deelnemers die een cursus bij Sadhaka hebben gevolgd

Dit is zonder twijfel het mooiste geschenk dat ik ooit aan mezelf deed. Dank voor de talrijke tips, zowel in yoga/meditatie als in creatief. Ik neem ze mee en draag deze week in mijn hart. Delphine

Iets in mij zei: ‘Hier wil ik naartoe.’ De woorden: rust, liefdevol, warmte, ervaringen opdoen en delen spraken mij aan. Het overtreft al mijn verwachtingen, bijzonder om een week lang tussen zoveel liefdevolle en mooie mensen te mogen zijn!! Ik heb heel diep in mijzelf kunnen kijken en ik voel mezelf licht en blij. (Anoniem)

Voor wie

Oud Sadhaka gangers en hun introducées die willen verbinden in een Tantrische setting. Je hebt tantra ervaring en bent comfortabel met naakt zijn in een groep. Je hebt innerlijk werk gedaan en kunt jezelf daarin dragen.

Foto impressie

Foto's Cursus Tantra Sadhaka
Foto's Cursus Tantra Sadhaka
Foto's Omgeving Cursus Locatie Frankrijk
International Flow Yoga and Yin Yoga restorative retreat spreuk
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk binnenplaats recht
Foto's Omgeving Cursus Locatie Frankrijk
Foto's Wim en Chandra (docenten en eigenaren)
Foto's Cursus Tantra Sadhaka

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?