Info aanvragen

Sadhaka Conscious Community 2023

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Co-creatie voor bewuste en open minded mensen.

sadhaka-community3

Een plek om te Zijn…

Een uniek verblijf met een dagelijkse yoga, meditatie en tantra practice. Vanaf 14 april tot en met 22 juli zijn reizigers van over de hele wereld welkom om te landen op de zachte grond van Le Moulin in midden Frankrijk. Een veilige bedding waarin je kan rusten en je laven aan de warmte van een bewuste gemeenschap van mensen. Met aandacht voor elkaar, de aarde en de bron.

Zou je graag een langere periode samen willen leven in een bewuste omgeving? Samen leven in harmonie met jezelf, de mensen om je heen en de natuur? De Sadhaka Conscious Community is een familie van gelijkgestemden waar je kan thuiskomen, landen, verbinden en uitwisselen, in een afgebakende tijd van minimaal 1 week tot de hele periode, met een verlenging mogelijk met een gratis verblijf als vrijwilliger tot eind augustus. Voel je welkom!

Waarom community?

sadhaka-community1Gebaseerd op de Yoga filosofie: “Wij zijn Eén” verbinden we met elkaar, in een tijd waarin het meer nodig is dan ooit. Elkaar te helpen verbinden met onszelf, elkaar en de bron. Geen verwachtingen, geen oordelen, geen separatie. Just completely free! Met respect voor iedereen. Helemaal jezelf zijn.

We leven samen volgens 3 basis principes:

 • Wees liefdevol naar jezelf
 • Wees liefdevol naar de mensen om je heen
 • Wees liefdevol naar je omgeving

Je bent nooit alleen. Dat is het voordeel van gemeenschappen…

Het geeft een energieboost om omringd te zijn door een lieftallige familie die je ondersteunt, voedt en grondt. Als je iets nodig hebt, staat er altijd iemand voor je klaar.

We vormen samen een team van ongeveer 12 yoga en/of tantra liefhebbende/nieuwsgierige mensen.

7 dagen per week committen we ons aan 3 uur community werk, zoals koken, schoonmaken, tuinieren, onderhoud, schilderen, etc.
Initiatiefnemer Wim Molinello, zelf yoga en tantra docent, verzorgt wekelijks enkele lessen. Er is een dagelijkse gedeelde yoga, meditatie en tantra practice. Iedereen mag een inbreng hebben, zijn of haar kwaliteiten delen, en zo co-creëren we en inspireren we elkaar, groeien we met elkaar.

Je kunt altijd alles DELEN. Maar als je geen zin hebt? Je bent ook helemaal vrij om bij jezelf te blijven zonder beoordeeld of bekritiseerd te worden.

Het Sadhaka-domein is de perfecte plek voor je gemeenschapsleven ervaring. Het is een prachtig groen gebied omgeven door een riviertje, met schone lucht, stilte, water uit eigen bron, warm water (en binnenkort ook elektriciteit) van zonnepanelen, een sauna, 3 yogazalen en een terrein groot genoeg om tijd en ruimte te vinden om ver weg van de samenleving in een liefdevolle bubbel te zijn!

Wat zijn de activiteiten in deze community?

 • – Co-creatie: ochtend practice met onze sadhana: meditatie / yoga /tai chi, etc.
 • – Gezamenlijk ontbijt
 • – Je besteedt 3 uur per dag aan je karma yoga (tuinieren, schoonmaken, koken enz.)
 • – We lunchen samen
 • – Je hebt ’s middags wat vrije tijd om te delen, te ontspannen etc. of je hebt ’s middags een dienst met karma yoga (bijvoorbeeld het bereiden van het diner) en ’s ochtends vrije tijd.
 • – Dagelijks hebben we een sharing tijdens het diner
 • – Avondprogramma op basis van co-creatie, meditatie, sport, tantra, yoga, sauna, sharing van mannen/vrouwen.

sadhaka-community3

Voor wie is deze gemeenschap?

 • – Bewuste mensen die even willen ontsnappen aan de hectische moderne wereld en diep in contact willen komen met mensen met een vergelijkbare mindset en levensstijl.
 • – Reizigers die zich even willen settelen, op 1 plek willen verblijven en een tijd niet hoeven na te denken over accommodatie en eten 😉
 • – Allen die geïnteresseerd zijn in gemeenschapsleven maar dit nog nooit hebben meegemaakt; dit is de beste plek om eens uit te proberen!
 • – Spirituele zoekers die geïnteresseerd zijn in yoga, meditatie, healing, tantra, gezonde voeding etc…
 • – Mensen die met een vrijwillige bijdrage in de vorm van arbeidskracht een plek mooier willen maken met hun aanwezigheid.
 • – Mensen die willen leren hoe ze zelfvoorzienend kunnen worden. En er is hier zoveel te doen dat je veel nieuwe vaardigheden zult leren. (wist je bijvoorbeeld dat de eigenaar ook een imker is?)
 • – Of als je gewoon een kleine (of grote) sabbatical van je werk wilt hebben en je wilt ontspannen en gewoon omringd wilt zijn door een stel liefdevolle en dragende mensen? En afwassen en koken en de was doen moet je thuis ook;-)

Welke opties zijn er als ik deel wil uitmaken van deze community?

Dit is een simpel antwoord, want er is maar 1 optie: je wordt lid van de community!

Een van de redenen waarom we de prijzen van deze gemeenschap extreem laag kunnen houden? Omdat we geen ‘officiële staf’ hebben behalve wij 😉 dus dat betekent dat we echt op je rekenen als je betrokken bent bij het dagelijks leven en de taken! GEEN zorgen, als je dit nog nooit hebt geprobeerd… we leggen je alles uit!

– Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden gemeenschappelijke ruimtes. (kamers, badkamers, toiletten, keukens, woonkamer, servies etc.)
– Tuinieren
– Koken of helpen in de keuken
– Brood, muesli en andere gezonde voedingsmiddelen bereiden. (geen zorgen, we leren het je)
– Klussen, onderhoud gebouwen, zoals schilderwerk

En bovendien co-creatie!

Lessen geven waarin je kennis en professionele vaardigheden worden gedeeld op gebieden die passen bij de filosofie van de gemeenschap, zoals gezondheid, spiritualiteit en zelfvoorzienendheid.

Wat zijn de kosten voor mijn verblijf?

Zoals we eerder vermeldden, kunnen we de prijzen laag houden, zodat meer mensen kunnen profiteren van de plek en deze community ervaring, ook als je budget klein is. De prijzen zijn inclusief je verblijf, vegetarische maaltijden en de aangeboden lessen.

 • De minimale verblijfsduur is twee weken.
 • Je slaapt in een kamer die op dat moment beschikbaar is. Opties zijn: slaapzaal, drie-, twee en, eenpersoonskamer en caravans, of je komt met je eigen tent of camper.
 • Je kunt een eenpersoons kamer boeken tegen een meerprijs.
 • Met je financiele bijdrage is het fijn om de community uit de kosten te houden zodat het zichzelf kan blijven dragen. Het komt ten goede van je verblijf op Le Moulin, het organiseren, faciliteren, het onderhoud van de gebouwen, duurzaamheid, moestuin en groenvoorziening. We vragen daarom een minimale bijdrage van 20€ p.p./dag.
 • Na inschrijving betaal je 30€ via overschrijving voor je reservatie, waarmee je lid wordt van onze vereniging.
 • Ben je lid van Workaway, meld je dan aan via deze site, en je ontvang 25% korting!

Do’s & Don’ts

Hier zijn enkele dingen om thuis te laten of om over na te denken met betrekking tot anderen:

Do’s

 • Er zijn gitaren en djembé’s, maar als je (andere) instrumenten hebt die je bespeelt, breng die dan alsjeblieft mee om rond het vuur te jammen en mantra’s te zingen ;-).
 • Breng witte kleding mee voor meditatie, comfortabele kleding voor yoga en tantra beoefening, warme kleding omdat de nachten koud zijn, warme sokken of binnenpantoffels maken het comfortabel, doucheslippers, eigen handdoeken, biologische shampoos. Beddengoed is aanwezig.
  Neem voldoende contant geld mee want er is geen pinautomaat in de buurt.
 • Wij houden van ruilen! Dus voel je geïnspireerd om al je vaardigheden, kennis en ervaringen in te brengen, die de gemeenschap helpen te groeien in bewustzijn. Het programma zal vol plezier en spel zijn dat alleen door ervaring kan worden verklaard.
 • Er is (langzame) WIFI (mail gaat zonder problemen, grote hoeveelheden data niet). Er is geen signaal op het domein (300 meter verderop), je vindt de beste verbinding in de gemeenschap met de mensen om je heen;-).
  Er is stilte tot 9.30 uur in de ochtend. Een mooie manier om je dag rustig en met jezelf te beginnen.

Niet doen

Wij zijn een plek voor persoonlijke groei. Daarom willen we geen alcohol of drugs op ons terrein/in je lichaam. We streven naar een natuurlijke high <3
Zoek alsjeblieft een andere plek als je jezelf niet kunt vinden in deze keuze. Kom als je op zoek bent naar een schone en gezonde plek om te zijn.
Je bent fysiek in goede gezondheid. Je bent psychiisch in goede gezondheid en kunt jezelf emotioneel dragen.
Geen huisdieren op het terrein. Onze 2 katten, 10 kippen en 3 duiven houden van de rust van hun eigen territorium.

Verbinden je met ons op de volgende manieren:

 

E-mail

ls je vragen hebt die niet door de website kunnen worden beantwoord, of om je aan te melden om deel uit te maken van de community, aarzel niet om contact met ons op te nemen via: annajensen1994@hotmail.com

Na inschrijving betaal je 30€ via overschrijving voor je reservering, waarmee je lid wordt van onze vereniging.

Management Sadhaka community: Wim Molinello, Anna Jensen

Social Media

Word lid van onze besloten Facebook-groep: Sadhaka Community, om contact te maken met onze tribe en te delen voordat het gemeenschapsleven op Le Moulin begint.

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?