Info aanvragen

Leven vanuit flow, gevoel en intuïtie

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

In deze training gaat het om jou…

In flow zijn…

Deze week open je je hart, je kijkt die belemmeringen aan waardoor je nog niet helemaal vertrouwt en laat ze los. Je komt in contact met je intuïtie. We doen oefeningen waardoor je helderheid krijgt in je eigen verlangens en waarmee je jezelf en ook de ander helder gaat zien. We gaan voelen en duiken de diepte in met elkaar. Ontspannen in wat er is om mee te bewegen met de stroom van het leven die precies dat biedt wat je op dit moment nodig hebt.

In flow gaat het leven vanzelf. Je volgt je gevoel en komt in situaties die precies kloppen bij wat op dit moment bij je past. Alles lijkt gemakkelijk te ontstaan, precies zoals jij wilt, soms onverwacht, maar altijd moeiteloos, snel en soms magisch. Mooie ontmoetingen, nieuwe ervaringen of antwoorden op vragen waarvan je nog niet wist dat je die gesteld had.

Programma

We doen oefeningen om het hart te openen middels meditatie, ademwerk, Tai Chi, energiewerk, werken met het innerlijk kind, visualisaties en contactoefeningen uit de mindfulness en tantra. Je gaat deze week meer ruimte innemen. Je wordt je bewuster van je eigen energie en de energie van de ander waarbij je weerstanden transformeert en leert ontspannen te zijn met wat er is.

Verbinden

Leven vanuit flow kan alleen wanneer je je verbindt met jezelf en daarbij ‘de mind’ met al zijn weerstanden loslaat. De ander kan hierin een liefdevolle spiegel zijn, je ondersteunen om dieper te zakken in het contact. Deze week openen we onszelf stap voor stap voor dieper contact met onszelf en de ander.

De dagen hebben me in een warme veilige omgeving dicht bij mijn eigen gevoel gebracht. Ik heb gemerkt dat ik meer zie en meer ervaar door vanuit mijn gevoel te leven. Ook stilte brengt een helder inzicht zonder daar meteen woorden aan te koppelen. Samengevat heeft de cursus me meer balans en inzicht gebracht. Thil

Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

Op mijn levensweg heb ik iets verloren, mijn gevoel. In Frankrijk heb ik mijn gevoel teruggevonden. Elize

Ik heb het ervaren als een hele liefdevolle week met hele lieve, zorgzame begeleiding. Stapje voor stapje, heel geleidelijk de volgende stap in je eigen herkenningstraject. Ik heb het gevoel gekregen echt bij mezelf te zijn gekomen. De rust en liefde in mezelf te hebben ontdekt. Ik heb een super week gehad, ook echt vakantie. Ik ben in voor een vervolg!!! Annie

Mijn proces: van aftasten naar overgave, van wennen naar verovering, van afstand naar nabijheid, van oppervlakte naar diepte, van buiten naar binnen, van apart naar samen, van twijfel naar kracht, van beschouwen naar zien, van beleven naar intern voelen, van worstelen naar toch boven komen, van een lach naar een traan, van een traan naar een lach, van wezen naar zijn, van angst naar kracht, van anderen naar mijzelf, van spiegelen naar inzicht, van disbalans naar evenwicht. Met jullie steun krachtig op eigen benen! Zomerzoen van Prachtige Puck

Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

Verleng je verblijf met een Kunstweek, Kom tot je Kern met yoga en creativiteit, een verdiepende Tantra Yoga cursus, Tantra massage week of een volpensionverblijf in de week voor en/of na deze training.

Dagindeling

Je krijgt per dag ongeveer 5 tot 6 uur les. Het programma begint dagelijks met een ochtendblok vanaf 10.00 uur. Na de lunch is er een middagprogramma vanaf 15.00 uur. Na de warme maaltijd is er afwisselend een avondprogramma waaronder een Tibetaanse klankschaalmeditatie. Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. Aan het einde van de cursusweek is er ’s avonds een gezamenlijke afsluiting. De volgende ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis (of blijft nog een week).

Voor wie is deze training?

Voor iedereen die behoefte heeft aan meer flow, leven vanuit het hart en intuitie wil trainen.

Belangrijk om te weten

  • Je hebt altijd de vrijheid om lesonderdelen niet, gedeeltelijk of minder intensief mee te doen.
  • Sadhaka biedt een veilige een laagdrempelige omgeving om je spiritueel te ontplooien en te groeien in bewustzijn.

Foto’s van een retraite bij Sadhaka

Foto's Cursus Yoga en Meditatie
Foto's Cursus Yoga en Meditatie
Foto's Cursus Tantra Sadhaka
Foto's Cursus Tantra Sadhaka
International Flow Yoga and Yin Yoga restorative retreat spreuk
Foto's Mensen en Sfeer Cursussen Sadhaka

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?