Info aanvragen

Kom tot je Kern – Creatief / Yoga / Meditatie / Tantra

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Kom tot je kern – Creatief / Yoga / Meditatie / Tantra / Zang

Combiweek Creatief / Yoga / Tantra

Kom tot je kern weken bij Sadhaka in Frankrijk

Kom bij Sadhaka deze zomer de verbinding hervinden met jezelf en de mensen om je heen, via yoga, meditatie, creatief bezig zijn, dans en/of massage. We bundelen onze krachten en het is aan jou te kiezen uit het beste van wat Sadhaka te bieden heeft! Een week waarin je kunt kiezen uit een dagelijks aanbod: je creativiteit laten stromen in het kunstatelier, Hatha yoga, actieve meditaties, sharings en conscious dance. Een breed scala aan combinaties waarbij je via verschillende wegen helemaal tot jezelf komt en in verbinding met anderen.

Eerst voelen dan kiezen

Geen keuze stress vooraf maar per dag voelen en kiezen waaraan je wilt deelnemen.

Kies dagelijks je ochtendcursus uit het volgende aanbod*:

 • Hatha yoga/BewustZijn/meditatie van docent Wim Molinello, of
 • Creatief in het kunstatelier met Chandra Benjamins, of

Kies dagelijks je middagcursus uit het volgende aanbod*:

 • Massage en contact oefeningen door docent Wim Molinello, of
 • Creatief in het kunstatelier met Chandra Benjamins

* Bij een kleine groep voegen we de lessen samen en is er ’s ochends een yoga en meditatie les of tantra workshop en smiddags creatief onder begeleiding.

Met extra keuze workshops in de volgende weken:

9 – 16 juli 2022:

 • Extra: een Singing circle met Mieke Praet

23-31 juli 2022:

 • Dagelijks een Singing circle met Mieke Praet
Foto's Cursus Yoga en Meditatie

Creatief

Wanneer: In alle Kom tot je kern zomerweken
Docent: Chandra Benjamins

Express yourself! Creëren is een prachtig proces van uitproberen en experimenteren, het vrijmaken van je creatieve stroom waarbij je jezelf op een nieuwe manier ontdekt. Chandra geeft dagelijks workshops en groepsopdrachten, zoals dreamcatchers maken, objecten maken met natuurlijke materialen, schilderen op muziek, boesteren vanuit je gevoel. Je kunt ook zelfstandig aan de slag, en daarbij kiezen uit een verscheidenheid aan kunstdisciplines, met alle materialen die vrij tot je beschikking staan, en ze combineren en afwisselen, net wat bij je past: mozaïeken, beeldhouwen, tekenen, schilderen, aquarelleren, glas-in-lood maken, linodrukken, sieraden maken en boetseren.

Hatha Yoga

Wanneer: In alle Kom tot je kern weken
Docent: Wim Molinello

De hatha yogalessen gegeven door yogadocent Wim Molinello zijn verfrissend speels, pittig, humorvol en dynamisch. Je komt uit je hoofd weer in je lijf. Raja Yoga docent Wim Molinello leert je niet te kijken naar je buurman, of een leraar te volgen, maar te voelen. Leer luisteren naar je eigen lichaam en liefdevol zijn naar jezelf toe. Je bent zelf de creator van je eigen universum. Hij geeft je de regie terug over je lichaam, acties en reacties. Je wordt zelf verantwoordelijk voor je leven. Wat een stap! Wat een transformatie. Hoe waardevol!

Wim biedt een variatie aan meditaties waarmee zijn yogalessen in rust worden afgesloten.

Tantra, massage en contact oefeningen

Wanneer: In alle Kom tot je kern weken
Docent: Wim Molinello

Kom uit je hoofd in je hart en voel: dit ben ik
Vind jezelf dansend en lachend het leven vieren in Sadhaka’s prachtige yoga ruimte..

Elke les is anders, met contactoefeningen, actieve meditaties en energetische massage oefeningen, waarbij hart-tot-hart verbindingen centraal staan. Ze zijn gericht op spirituele groei en laten je thuiskomen in jezelf. Je wordt uitgenodigd je op fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau te openen en verder te ontplooien en te groeien in bewustzijn.

Combiweek Tantra

Singing Circle

Wanneer: 9 – 16 juli 2022
Docent: Mieke Praet

Singing Circles zijn zo oud als Muziek. Het samenkomen in een cirkel heeft iets sacraal. Je stemt je af op elkaar en ademt dezelfde energie. Samen houden we de (muzikale) ruimte knus en veilig. De Circle baart de ene keer een meditatief dan weer een burlesk lied. Je leert je verwachtingen los te laten. Je voelt wat er wil komen. Niets hoeft. Zangervaring of -talent is niet nodig. Laat er enkel zin zijn om te verbinden in zang. Enkel bereidheid om mee op avontuur te gaan in de muziek. Het is hemels en ó-zo-welkom om samen de energie in de ruimte te vertolken in zang. Alsof je één stem bent.

Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

Chandra Patricia en Wim

Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

Dit is zonder twijfel het mooiste geschenk dat ik ooit aan mezelf deed. Dank voor de talrijke tips, zowel in yoga/meditatie als in creatief. Ik neem ze mee en draag deze week in mijn hart. Delphine

Iets in mij zei: ‘Hier wil ik naartoe.’ De woorden: rust, liefdevol, warmte, ervaringen opdoen en delen spraken mij aan. Het overtreft al mijn verwachtingen, bijzonder om een week lang tussen zoveel liefdevolle en mooie mensen te mogen zijn!! Ik heb heel diep in mijzelf kunnen kijken en ik voel mezelf licht en blij. (Anoniem)

Ik heb genoten van de creatieve en yogalessen, het eten, de medecursisten en de vrijwilligers. Jullie zijn geweldige hartelijke mensen en wat stralen jullie enthousiasme, passie en warmte uit. Fijn dat we met jullie mogen genieten van dit paradijselijk stukje Frankrijk. Cindy

Voor wie

Een week sepciaal voor jou als jij de behoefte voelt om te zakken in je lijf, in een inspirerende omgeving te zijn waar je jezelf mag zijn, ontspannen, niets te hoeven, en via rust, ruimte en natuur je innerlijke stem weer helder te horen.

Je hebt geen ervaring nodig op creatief-, yoga of meditatiegebied. Voor de yoga hoef je niet lenig te zijn, dat word je vanzelf;-)

Weekprogramma

Je arriveert in de loop van de namiddag waar ruimte is om in een ongedwongen sfeer met elkaar kennis te maken. Na het diner vindt de introductie plaats van de cursus dat wordt afgesloten met een namenspel. De eerste cursusdag is er één van opstarten. Er worden instructies gegeven over de diverse kunstdisciplines en je krijgt je eerste yoga en meditatie les. Na de kennismakingsdag beginnen we dagelijks om 9.45 uur met een gezamenlijke dagopening. Tot 9.45 uur is er stilte. De ochtend wordt zo een waardevol moment van de dag, om ontspannen wakker te worden en in alle rust bij jezelf te komen. In de ochtend kun je kiezen voor creatief in het atelier bezig te zijn, of een yoga les te volgen. In de middag heb je keuze uit Creatief of een workshop ‘Bewust Zijn’ van Wim. Buiten de cursusuren blijft het kunstatelier voor je open. Met een Tibetaanse klankschaalmeditatie, zang rond het kampvuur, sauna en/of een creatieve activiteit worden de dagen beëindigd (klik om het avondprogramma en massage-aanbod en wellness-aanbod te bekijken). Je bent tot niets verplicht en vrij om activiteiten over te slaan. Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. Aan het einde van de cursusweek is er ’s avonds een gezamenlijke afsluiting met o.a. een expositie van het gemaakte beeldende werk en lekker swingen in de dojo. De volgende ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis (of blijft nog een week).

09.45 – 10.15 uur Gezamenlijke dagopening (optioneel)
10.15 – 12.30 uur Hatha yoga les of creatief in het atelier (6 ochtenden)
15.00 – 17.30 uur Massage en contactworkshop, of creatief in het atelier ( 5 middagen)
21.00 – 22.00 uur Avondactiviteit (optioneel)

Foto’s van onze Kom tot je Kern weken Creatief / Yoga / Meditatie / Tantra

Foto's Locatie
Foto's Mensen en Sfeer Cursussen Sadhaka
Beeldhouwcursus - Cursus Beeldhouwen - Sadhaka
Foto's Locatie
Le Moulin, een plek om te Zijnnnnn
Foto's Cursus Tekenen en Schilderen
Foto's Cursus Mozaïek
Foto's Cursus Yoga en Meditatie

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?