Info aanvragen

Het wiel van de Heilige Seksualiteit retraite

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Het wiel van de Heilige Seksualiteit retraite

Spirituele transformatie en bevrijding

Tantra masseur Johan Raaimakers verzorgt samen met Susanne Quartel, Tantra en holistisch therapeut samen deze verdiepende training bij Sadhaka in Frankrijk. De visie en invalshoeken zijn vanuit het Sjamanisme en tantrische filosofieën uit diverse stromingen gecombineerd met trauma en release werk. Kortom een verrassende week waar je veel gaat leren over jouw overtuigingen en deze gaat transformeren.

Magie van Wiel werk

In veel levens- en tantrische visies komt het wiel voor. Het wiel is gebaseerd op het idee dat er een begin en een einde is en dat alles constant in beweging is. Neem een dag, een leven, een seizoen of cyclus waarbij alles opkomt, vergaat of verandert. Zo’n verandering kan op veel manieren gebeuren: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Binnen het wiel van de heilige seksualiteit staat de beweging van energie centraal. Oude imprints, overtuigingen en blokkades kunnen losgelaten en getransformeerd worden. En precies dát is de essentie van dit retreat.

Seksualiteit en bevrijding

De rol van seksualiteit binnen tantra gaat altijd over spirituele transformatie en bevrijding, ook wel verlichting genoemd. Vanuit deze insteek gaan we jullie begeleiden, inspireren en meenemen in de magische wereld van het wiel van de Heilige Seksualiteit. Deze week kan een enorme boost aan je dagelijks leven geven. Het onderbewuste wordt meer bewust en eventuele blokkades worden getriggerd waardoor het zelfhelend vermogen activeert. In deze retreat werken we met alles wat zich in het moment aandient en laten we samen jouw/jullie energie weer stromen.

Programma

Het programma gaat divers zijn, in een veilige setting gaan we stap voor stap diepere lagen ontdekken. Susanne en Johan hebben een toolbox vol om jullie te ondersteunen in dit proces. Wat we gaan inzetten is een combinatie van praktische oefeningen en theoretische informatie. We gaan masseren waaronder een fire massage en een yoni/lingam puja. Adem werk, release werk, meditatie, spelen met touw, dans, beweging, yoga en veel meer. we zijn 6 ochtenden en 5 middagen van 2.5 uur bezig met de materie van het wiel.

Dagindeling

Dag opening 09.45 – 10.15 uur: Gezamenlijke activiteit en praktische info
Ochtenddeel 10.15 – `12.45 uur: workshop (6 ochtenden)
Middagdeel 15.00 – 17.30 uur: workshop ( 5 middagen)
Avondeel 20.30 – 21.30 uur: Meditatieve, creatieve of muzikale activiteit (optioneel)

Omhulling, zachte en stevige uitwisseling, creatief je lichaam gebruikend om dóór de buitenkant heen te komen en heel liefdevol onvoorwaardelijk op dat moment in die situatie contact te maken op alle energie niveaus

Frank

Voor wie is deze retraite?

Om een groep mensen aan te trekken die elkaar inspireert hebben we richtlijnen voor deelname. Deze retreat is gericht op vrouwen en mannen tussen de 25 en de 50 jaar. Kom je als koppel en ben je samen nog geen 100 zijn jullie ook welkom. Dit weekend is niet bedoeld voor mensen zonder ervaring in (tantrisch) lichaamswerk. Bij twijfel over ervaring of leeftijd neem dan contact met ons op. Onze voorkeur is om als koppel of gelegenheidskoppel te komen zodat je voor de oefeningen en massage een partner hebt. Dit mag ook een man-man of vrouw-vrouw koppel zijn. Als ervaren m/v singel ben je ook welkom. Wij kijken hoe de balans van single aanmeldingen is en stellen jullie wellicht ook vooraf al aan elkaar voor. Het kan ook zijn dat één van ons contact opneemt om je te screenen of dit weekend voor jou geschikt is. Wij sturen zorgvuldig aan om een veilige setting te creëren zodat iedereen zich gezien voelt in dit bijzondere retreat. Veiligheid, respect en acceptatie staan op de eerste plaats.

Foto’s van een retraite

sadhaka-johan-suzan-wiel2022-1
Foto's Tibetaanse Massage Cursus
Foto's Tibetaanse Massage Cursus
sadhaka-johan-suzan-wiel2022-4
Le Moulin, een plek om te Zijnnnnn
Foto's Tibetaanse Massage Cursus
Foto's Tibetaanse Massage Cursus
sadhaka-mieke-zang2022-4

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?