Info aanvragen

Deel 2 Secret sexuality, Shiva & Shakti – kundalini

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

Secret sexuality, Shiva & Shakti

sadhaka-kamasutra1

“Ontdek hoe je je intimiteit kunt vergroten en geef je liefdesleven een boost door Tantrische oefeningen. Een spirituele verdieping van je relatie”.

Een verdiepend weekend uitsluitend voor alle deelnemers die de cursus Shiva Shakti secret sexuality gevolgd hebben organiseren we 29 april – 1 mei een zeer exclusief verdiepingsweekend, vol praktijk oefeningen en massages rond het wakker maken van de kundalini energie. Heb je interesse, laat het ons weten en dan sturen we je het programma (secret en exclusief!).

Over het Shiva shakti weekend Secret Sexuality:
“De nieuwe informatie, de ruimere blik op mijn eigen sexualiteit en die met mijn partner… de passie en kwetsbaarheid waarmee Chandra vertelt met de dragende kracht en aanwezigheid van Johan maken dit weekend tot een intensief, diepe en genotvolle ervaring”.

Ingrid

Foto's Tibetaanse Massage Cursus

Cursus data

 

Door de grote animo vindt dit themaweekend 4 keer per jaar plaats.

Elk jaar is er een vervolgweekend, een level 2, uitsluitend voor deelnemers van level 1.

Voor wie is deze training?

Deze cursus is geschikt voor stellen en gelegenheidskoppels. Je hoeft niet al heel veel ervaring binnen de Tantra te hebben, maar wel een open houding t.a.v. naaktheid, seksualiteit en spiritualiteit. Twijfel je over deelname? Neem dan contact op met Johan via  email: johan@tantra-atma.nl of bel: 0629064111

Belangrijk om te weten

– Er is geen speciale kledingcode. Enkele oefeningen zijn praktisch om naakt uit te voeren. Als naakt zijn voor jou een ‘no go’ is, is het wellicht beter om eerst deze angst te overwinnen.
– Er vindt tijdens de cursus geen gemeenschap plaats. Er is tijdens de massages en healing sessies intiem contact met je eigen (gelegenheids) partner.
– Docenten Johan en Chandra begeleiden je in dit weekend op een stevige basis van ruimte en veiligheid. Zij bieden samen een laagdrempelige omgeving om je spiritueel te ontplooien en te groeien in bewustzijn.

Meenemen

– Loszittende kleding, sarong, massage olie.
– Beddengoed (checken)
– Grote handdoek om op te liggen op het matje en badhanddoek

Kennismakingsweekend in Nederland

Nieuwsgierig geworden, maar vind je het programma van dit weekend een grote stap? We organiseren een laagdrempelig Tantra kennismakingsweekend waarbij je de Tantra vorm door Johan Raaimakers, Chandra en Wim Molinello gedoceerd kunt ervaren.

Docenten

Locatie

Het Shiva-shakti weekend vindt plaats in Meeuwenveen in Havelte.  (verandering voorbehouden) Voor meer informatie over de cursuslocatie, ga naar: www.meeuwenveen.nl

Secret sexuality, Shiva & Shakti

Foto's Massage
Foto's Tibetaanse Massage Cursus
Sadhaka foto binnen overlay
Foto's Tibetaanse Massage Cursus
Foto's Tibetaanse Massage Cursus
Foto's Wim en Chandra (docenten en eigenaren)

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?