Info aanvragen

45+ Conscious Love Bubble

  • Conscious Dating
  • Embodiment
  • Hartsverbinding
  • Persoonlijke groei
  • Knuffelworkshop
  • Liefde

Prijzen

  • Cursus met diner € 145,- p.p. all in

Liefde. Het enige wat zich vermenigvuldigt als je het deelt.

Sadhaka-opening-the-heart-space2b

De innerlijke reis naar je hart

Een liefdevol en integer event voor alle singles boven de 45 jaar. Kom je laven aan een warm bad van open minded mensen die jou graag van hart tot hart ontmoeten. Dichtbij je stralende authentieke zelf, ver weg van ‘swipen’, ‘speeddaten’ of vluchtigheid. Laten we samen de diepte in gaan, het leven vieren en ons verbinden met hart, ziel en lichaam! Heb jij daar juist moeite mee? Laat je dan een handje helpen door de heerlijke(!) ervaring van deze dag.

Open up the heart

We beginnen de dag met het openen van onze harten. Alle ‘ruis’ in ons hoofd, alle gedachten die ons beperken, kleiner maken of naar beneden halen, mogen voor deze dag even rustig worden. Daarvoor in de plaats vullen we ons met onvoorwaardelijke liefde. Voor onszelf en voor anderen. We doen dat via lichaamswerk, meditatie, dans en contactoefeningen.

Sadhaka-opening-the-heart-space5

Open up the soul

Vanuit een open hart, verkennen we de roep van jouw ziel. Kun je connectie maken met je authentieke zelf? Kun je contact maken met de roep van je ziel? In welke richting mag jouw leven bewegen en hoe is het om op zielsniveau contact te maken met anderen? Harten te delen? We gebruiken hierbij inzichten die horen bij Liefde als levensweg. Zo ontdek je niet alleen waar je zelf staat, maar ook waar de ander staat.

 

Open up the body

Hoe is het met jouw lichaam? Is het open en vrij? Ben je in contact met je seksualiteit en sensualiteit? Kun je je lichaam liefhebben en moeiteloos inzetten als jouw instrument – of mogen we samen in alle veiligheid blokkades wegnemen? We helpen je om letterlijk jouw ‘kanaal’ om lief te hebben op te schonen en vanuit die hoedanigheid het contact met anderen aan te gaan.

Aan het einde van de dag mag alles samenkomen in een zachte love bubble waarin je je gezien, gekend en aangeraakt mag weten. Beloofd: je gaat als een ander mens de deur uit 😉

Guidelines

*Je optutten voor dit event is niet nodig. Kom lekker als jezelf en doe een makkelijk pakje aan. Laagjes zijn aan te raden: afhankelijk van of je het warm of koud hebt. Een extra schoon shirt is altijd handig om bij je te hebben.
*Kom fris gedoucht, dat is fijn voor jezelf en fijn voor anderen.
*Schoenen zijn in de zaal niet toegestaan, dus neem (bijvoorbeeld) dikke sokken mee.
*Je bent 45 jaar of ouder. Je bent nooit ‘te oud’.
*Je bent welkom ongeacht seksuele voorkeur of genderidentiteit. We ontmoeten elkaar van mens tot mens.
*Je hoeft niet persé op zoek te zijn naar een ‘relatie’, je kunt ook op zoek zijn naar nieuwe mooie verbindingen of warme vriendschappen. Kom niet als je huidige partner daar moeite mee heeft of niet vanaf weet, we willen graag in zuiverheid deze reis als groep kunnen maken.

Sadhaka-opening-the-heart-space3

Praktische info

5 oktober | 16 november
Centrum voor Happiness, Hendrik van Wijnstraat 10 Amsterdam (parkeren voor de deur, dagkaart 15 euro met pinpas)
Inloop vanaf 10.45 uur
Start om 11.00 uur
Einde om 21.30 uur
Lunch: breng je eigen lunch mee
Diner: door ons verzorgd
Investering: € 145,00 per persoon

De docenten

Yvonne van de Graaf

Yvonne werd vele jaren geleden op zielsniveau gegrepen door liefhebben als spirituele weg. Na een mystieke ervaring waarin ze een liefde en eenheid ervoer die niet in woorden uit te drukken is, zou ze elk mens dit soort liefde, deze bevrijding gunnen. Dwars door verlies, verdriet, eenzaamheid of trauma heen is er andere werkelijkheid mogelijk. Ze schreef het boek ‘Ik geloof in Liefde’ en heeft een stichting onder diezelfde naam. Ze geeft trainingen, verzorgt vieringen en rituelen en zet lichaamswerk in om mensen letterlijk te bevrijden tot wie ze bedoeld zijn te zijn. Dearmouring, maar dan op zielsniveau.

Sadhaka-opening-the-heart-space-yvonne

Chandra Nanda Dasi
Tantra therapeut en facilitator

Met veel liefde en zorgvuldigheid brengt Chandra haar levenservaringen en brede kennis op het gebied van Tantra en lichaamswerk, opgedaan door vele trainingen en opleidingen om jou vanuit verschillende perspectieven op je pad te ondersteunen. Zij weet een veilige container neer te zetten voor jouw transformatie.

Chandra is opgeleid tot Tantra therapeut en Tantra masseur. Haar retraite centrum Sadhaka in Frankrijk is inmiddels een gevestigde naam op het gebied van Tantra, bewustwording en persoonlijke groei met diep transformerende trainingen en festivals. Ook in Nederland is ze actief met weekendcursussen en workshopdagen. In haar massage praktijk in Ede biedt zij individuele sessies.

“Elke ziel zoekt zijn weg terug naar de bron. Elk mens heeft daarbij zijn eigen weg te gaan, is uniek, maakt keuzes, ervaart, valt en staat weer op. Alleen door zelfonderzoek en introspectie kunnen we groeien naar een leven in vrijheid. Deel te maken van een klein stukje van jouw weg naar een verruimder bewustzijn betekent daarbij voor mij een voorrecht en godsgeschenk”.

Voel jij dat er groei ligt in je verbinding met je hart en het leven in al haar volheid te ervaren en vieren? Ben jij klaar om dit avontuur en deze ontdekkingsreis met ons in te gaan? Weet je welkom!

Ready for a deeper heart connection?

Sadhaka-opening-the-heart-space6
Sadhaka-opening-the-heart-space1
Sadhaka foto binnen overlay
Shaktiweek
Sadhaka-opening-the-heart-space7
sadhaka-jeannine2024-5

Love is the answer. What was the question?

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?