Info aanvragen

Conscious Dance Festival Relax – Relate – Release

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)
sadhaka-dansfestival2021-6

Het Sadhaka Conscious Dance festival is uniek in zijn soort

…met slechts 65 deelnemers… 7 dans docenten… 7 dagen lang bliss…

Een festival dat het lichaam heelt en voedt, het hart verwarmt, de geest kietelt en de ziel roept om thuis te komen. Een week waarin je kunt rusten in beweging en verandering in haar vele gezichten kunt verkennen.

Flyer Conscious Dance Festival Frankrijk 2021

Move to heal!

Het afgelopen jaar was een periode van volledige verandering. Wereldwijd, en voor velen ook persoonlijk. Soms verwelkomen we verandering, vaak zijn we er echter bang voor of vechten we ertegen. Dans is altijd een vreugdevolle en ondersteunende manier geweest om met en door veranderingen te bewegen. Dus we heten je welkom op dit exclusieve festival. Om het leven te vieren, in al zijn vormen, met alle uitdagingen en veranderingen. Ontspan, ontmoet, laat los. Je wordt veilig vastgehouden en begeleid door internationaal befaamde docenten uit een breed spectrum van bewegingsvormen. 5Ritmes, Movement Medicine, ZeroOne, Ecstatic Dance, ContactImpro, OpenFloor, Yoga, Voice & Breath work, stukjes levensmuziek en meer…

Liefde liefde liefde komt door alle kiertjes. Het stroomt naar buiten, naar binnen en verder… Van de bron en terug. Dank jullie wel voor jullie energie, verbinding en deze prachtige plek.

Esther

Week overzicht Conscious Dance Festival

Het festival begint met een openingsritueel op de eerste avond. Het programma start dagelijks al voor het ontbijt met een varierende ochtendworkshop zoals yoga, actieve meditaties, energie- en ademwerk, etc. Er zijn 2 of 3 volle danssessies per dag, gelijktijdig met workshops gericht op persoonlijk groei, authentiek relateren, diepgaande beweging en ritual. Na het diner is er een afwisselend avondprogramma en sauna. Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. De laatste ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis, of blijft nog een week voor een vervolg training: Tantra & Tango, Sacred Spirit – Tantra Yoga training voor gevorderden en een Kunstweek.

Er zijn vier weektrainingen waar je voorafgaand aan het festival aan kunt deelnemen: Kunstweek, Tantra retraite – from mind through body to source, The art of your transformation, Tibetaanse Tantra Massage cursus.

Enkele reacties van deelnemers

Wat een week, wat een tijd. Ik heb veel gevoeld, gevoeld, gevoeld. Mooie mensen, natuur, heerlijk eten. Ik zie mijn leven nu een beetje in het Sadhaka licht. (Stijn)

“Omhulling, zachte en stevige uitwisseling, creatief je lichaam gebruikend om dóór de buitenkant heen te komen en heel liefdevol onvoorwaardelijk op dat moment in die situatie contact te maken op alle energie niveaus; per persoon anders”. Als ieder mens op de wereld dit éénmaal zou mogen en durven ervaren, dan zou er minder oorlog zijn! Dank jullie wel voor jullie inzet en liefde om voor iedereen de week zo goed mogelijk te maken. (Jos)

Voor wie

Iedereen is welkom, want iedereen kan een stapje verder, of je nu nieuw bent met dans en beweging of een doorgewinterde danser, single of als koppel in welke vorm dan ook.

Belangrijk om te weten

 • Sadhaka biedt een veilige een laagdrempelige omgeving om je te ontplooien en te groeien in je lichaam en bewustzijn.
 • Door de internationale belangstelling voor dit festival en docenten vanuit heel Europa is de voertaal Engels.

Docenten

Het festival wordt gefaciliteerd door de eigenaren van het Sadhaka centrum voor spirituele groei en bewustzijn in Frankrijk, tantra yogadocent Wim Molinello en beeldend docent Chandra Patricia Benjamins. Mede organisator van het festival is Willemijn de Dreu – medicine dance facilitator. Zij vormde een team om zich heen van collega dans teachers, het neusje van de zalm van de Europese conscious dance scene, om de dans wokshops te faciliteren: Jo Hardy, Arun Reyes, Adam Barley, Angelike Valster, Leilani Weis,  Thierry Francois en Arun Ji.

Houd de website in de gaten voor updates over het programma en nieuwe docenten.

Healers, persoonlijke verdieping

Je kunt een individuele sessie boeken bij de verschillende trainers, masseurs en healers voor een nog verdiepender ervaring. Prijzen en boeking ter plekke.

 • Tantra massage
 • Prana Flow massage
 • Gestalt Therapy
 • 5 Rhythms

Foto’s van het Conscious Dance festival

sadhaka-dansfestival2021-11
Arun-Ji-At-ED-Almeria-2019-klein
International Flow Yoga and Yin Yoga restorative retreat spreuk 1
sadhaka-dansfestival2021-2b
leilani-foto-contactango-c_miguel2
International Flow Yoga and Yin Yoga restorative retreat spreuk
sadhaka-dansfestival2021-8

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?