Info aanvragen

All you can meet – Combiweek Creatief / Yoga / Tantra

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Aantrekkelijke prijzen
  • Prachtige plek middenin de natuur
  • Duurzaam verblijf
  • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

All you can meet – Combiweek Creatief / Yoga / Tantra

Combiweek Creatief / Yoga / Tantra

All you can meet weken bij Sadhaka in Frankrijk

Kom bij Sadhaka deze zomer de verbinding hervinden met jezelf en de mensen om je heen, via yoga, meditatie, creatief bezig zijn, massage en/of tantra. We bundelen onze krachten en het is aan jou te kiezen uit het beste van wat Sadhaka te bieden heeft! Een week waarin je creatief bezig kunt zijn, Hatha yoga kunt beoefenen, Tantra yoga lessen volgen en leren masseren. Een breed scala aan combinaties waarbij je via verschillende wegen helemaal tot jezelf komt en in verbinding met anderen.

Ook deze zomer in Frankrijk:

Flyer Conscious Dance Festival Frankrijk 2021
Flyer Tantra Festival 2021 Frankrijk

Eerst voelen dan kiezen

Geen keuze stress vooraf maar per dag voelen en kiezen waaraan je wilt deelnemen..

Kies dagelijks je ochtendcursus uit het volgende aanbod:

  • Hatha yoga/mindfulness/meditatie van docent Wim Molinello, of
  • Creatief in het kunstatelier met Chandra Benjamins

Kies dagelijks je middagcursus uit het volgende aanbod:

  • Tantra yoga van docent Wim Molinello, of
  • Creatief in het kunstatelier met Chandra Benjamins
Foto's Cursus Yoga en Meditatie

Creatief

Express yourself! Creëren is een prachtig proces van uitproberen en experimenteren, het vrijmaken van je creatieve stroom waarbij je jezelf op een nieuwe manier ontdekt. Chandra geeft dagelijks workshops en groepsopdrachten, zoals dreamcatchers maken, objecten maken met natuurlijke materialen, schilderen op muziek, boesteren vanuit je gevoel. Je kunt ook zelfstandig aan de slag, en daarbij kiezen uit een verscheidenheid aan kunstdisciplines, met alle materialen die vrij tot je beschikking staan, en ze combineren en afwisselen, net wat bij je past: mozaïeken, beeldhouwen, tekenen, schilderen, aquarelleren, glas-in-lood maken, linodrukken, sieraden maken en boetseren.

Hatha Yoga

De hatha yogalessen gegeven door yogadocent Wim Molinello zijn verfrissend speels, pittig, humorvol en dynamisch. Je komt uit je hoofd weer in je lijf. Raja Yoga docent Wim Molinello leert je niet te kijken naar je buurman, of een leraar te volgen, maar te voelen. Leer luisteren naar je eigen lichaam en liefdevol zijn naar jezelf toe. Je bent zelf de creator van je eigen universum. Hij geeft je de regie terug over je lichaam, acties en reacties. Je wordt zelf verantwoordelijk voor je leven. Wat een stap! Wat een transformatie. Hoe waardevol!

Wim biedt een variatie aan Zen meditaties waarmee zijn yogalessen in rust worden afgesloten.

Tantra Yoga

Kom uit je hoofd in je hart en voel: dit ben ik
Vind jezelf dansend en lachend het leven vieren in Sadhaka’s prachtige yoga ruimte. De Tantra yogalessen gegeven door yogadocent Wim Molinello leren je op een ontspannen en speelse wijze zelf je grenzen te ervaren naar totale vrijheid en laten je thuiskomen in jezelf.

Bij de warming up met bewegingsexpressie op muziek kom je vrij in je lichaam en gaat de energie stromen (zoals Osho zei “Gooi alle gekte eruit “).
Elke les is anders, met contactoefeningen, actieve meditaties en energetische massage oefeningen, waarbij hart-tot-hart verbindingen centraal staan. Ze zijn gericht op spirituele groei. Je wordt uitgenodigd je op fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau te openen en verder te ontplooien en te groeien in bewustzijn.

Combiweek Tantra

Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

Chandra Patricia en Wim

Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

Dit is zonder twijfel het mooiste geschenk dat ik ooit aan mezelf deed. Dank voor de talrijke tips, zowel in yoga/meditatie als in creatief. Ik neem ze mee en draag deze week in mijn hart. Delphine

Ik heb genoten van de creatieve en yogalessen, het eten, de medecursisten en de vrijwilligers. Jullie zijn geweldige hartelijke mensen en wat stralen jullie enthousiasme, passie en warmte uit. Fijn dat we met jullie mogen genieten van dit paradijselijk stukje Frankrijk. Cindy

Ik vond hier totale rust en ontspanning! Het was hier prachtig om te verblijven in dit warme en liefdevolle domein van Le Moulin. Ik heb veel bijgeleerd op beide vlakken zowel yoga als crea. Laura

Voor de eerste keer beeldhouwen en de fijne yoga hebben het een superweek gemaakt. Ook de locatie, het eten en alle fijne mensen maken dat ik altijd met een glimlach terug zal denken aan Sadhaka 🙂 Hilde

Iets in mij zei: ‘Hier wil ik naartoe.’ De woorden: rust, liefdevol, warmte, ervaringen opdoen en delen spraken mij aan. Het overtreft al mijn verwachtingen, bijzonder om een week lang tussen zoveel liefdevolle en mooie mensen te mogen zijn!! Ik heb heel diep in mijzelf kunnen kijken en ik voel mezelf licht en blij. (Anoniem)

Voor wie

Je hebt geen ervaring nodig op creatief-, tantra- of yogagebied. Voor de yoga ben je in het bezit van een redelijke basisconditie en de wil om energie te stoppen in je spirituele groei. Je hoeft niet lenig te zijn, dat word je vanzelf.

Weekprogramma

Je arriveert in de loop van de namiddag waar ruimte is om in een ongedwongen sfeer met elkaar kennis te maken. Na het diner vindt de introductie plaats van de cursus dat wordt afgesloten met een namenspel. De eerste cursusdag is er één van opstarten. Er worden instructies gegeven over de diverse kunstdisciplines en je krijgt je eerste yoga en of Tantra les. Na de kennismakingsdag beginnen we dagelijks om 8.45 uur met de zonnegroet op de bergweide. Tot 10 uur is er stilte. De ochtend wordt zo een waardevol moment van de dag, om ontspannen wakker te worden en in alle rust bij jezelf te komen. In de ochtend kun je kiezen voor creatief in het atelier bezig te zijn, of een Hatha yoga les te volgen. In de middag heb je kueze uit Creatief of een Tantra yoga les. Cursisten die de creatieve cursus kiezen kunnen buiten de cursusuren zelfstandig beeldend doorwerken in het kunstatelier. Met een Tibetaanse klankschaalmeditatie, zang rond het kampvuur, sauna en/of een creatieve activiteit worden de dagen beëindigd (klik om het avondprogramma en massage-aanbod en wellness-aanbod te bekijken). Je bent tot niets verplicht en vrij om activiteiten over te slaan. Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. Aan het einde van de cursusweek is er ’s avonds een gezamenlijke afsluiting met o.a. een expositie van het gemaakte beeldende werk en lekker swingen in de dojo. De volgende ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis (of blijft nog een week).

08.45 – 09.15 uur zonnegroet (optioneel)
10.00 – 12.30 uur Hatha yoga les, Tantra massage of creatief in het atelier (6 ochtenden)
15.00 – 17.30 uur Tantra Yoga les, Tantra massage of creatief in het atelier ( 5 middagen)
21.00 – 22.00 uur avondactiviteit (optioneel)

Foto’s van onze cursus combiweek Creatief / Yoga / Tantra

Foto's Cursus Tantra Sadhaka
Foto's Cursus Tantra Sadhaka
Foto's Cursus Tekenen en Schilderen
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk binnenplaats recht
Sadhaka cursus locatie foto
Foto's beeldhouwen
Foto's Wim en Chandra (docenten en eigenaren)
Foto's Cursus Tantra Sadhaka

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?