Info aanvragen

All you can meet – Combiweek Creatief / Yoga / Zang / Tango / Tantra / Tantra Massage

 • Ruim 15 jaar ervaring
 • Aantrekkelijke prijzen
 • Prachtige plek middenin de natuur
 • Duurzaam verblijf
 • Goede faciliteiten (zwemvijver, sauna, water uit natuurlijke bron)

All you can meet – Combiweek Creatief / Yoga / Tantra en meer…

Combiweek Creatief / Yoga / Tantra

All you can meet weken bij Sadhaka in Frankrijk

Kom bij Sadhaka deze zomer de verbinding hervinden met jezelf en de mensen om je heen, via yoga, meditatie, creatief bezig zijn, massage en/of tantra. We bundelen onze krachten en het is aan jou te kiezen uit het beste van wat Sadhaka te bieden heeft! Een week waarin je creatief bezig kunt zijn, Hatha yoga kunt beoefenen en Tantra yoga lessen volgen. Elke Combiweek heeft daarnaast haar eigen unieke aanbod deze zomer met steeds weer andere extra workshops, zoals Singing circles, Tango en Tantra massage. Een breed scala aan combinaties waarbij je via verschillende wegen helemaal tot jezelf komt en in verbinding met anderen.

Ook deze zomer in Frankrijk:

Flyer Conscious Dance Festival Frankrijk 2021
Flyer Tantra Festival 2021 Frankrijk

Eerst voelen dan kiezen

Geen keuze stress vooraf maar per dag voelen en kiezen waaraan je wilt deelnemen..

Kies dagelijks je ochtendcursus uit het volgende aanbod:

 • Hatha yoga/mindfulness/meditatie van docent Wim Molinello, of
 • Creatief in het kunstatelier met Chandra Benjamins, of

Kies dagelijks je middagcursus uit het volgende aanbod:

 • Tantra yoga van docent Wim Molinello, of
 • Creatief in het kunstatelier met Chandra Benjamins

Met extra keuze workshops in de volgende weken:

10 – 17 juli 2021:

 • Tantra massage “The Art of Tantric Touch” met Johan Raaimakers
 • Singing circle met Mieke Praet

7 – 14 augustus:

 • Mindful Tango met Franc Duking

29 augustus – 5 september:

 • Tantra massage “The Art of Tantric Touch” met Johan Raaimakers
Foto's Cursus Yoga en Meditatie

Creatief

Wanneer: In alle All you can Meet weken
Docent: Chandra Benjamins

Express yourself! Creëren is een prachtig proces van uitproberen en experimenteren, het vrijmaken van je creatieve stroom waarbij je jezelf op een nieuwe manier ontdekt. Chandra geeft dagelijks workshops en groepsopdrachten, zoals dreamcatchers maken, objecten maken met natuurlijke materialen, schilderen op muziek, boesteren vanuit je gevoel. Je kunt ook zelfstandig aan de slag, en daarbij kiezen uit een verscheidenheid aan kunstdisciplines, met alle materialen die vrij tot je beschikking staan, en ze combineren en afwisselen, net wat bij je past: mozaïeken, beeldhouwen, tekenen, schilderen, aquarelleren, glas-in-lood maken, linodrukken, sieraden maken en boetseren.

Hatha Yoga

Wanneer: In alle All you can Meet weken
Docent: Wim Molinello

De hatha yogalessen gegeven door yogadocent Wim Molinello zijn verfrissend speels, pittig, humorvol en dynamisch. Je komt uit je hoofd weer in je lijf. Raja Yoga docent Wim Molinello leert je niet te kijken naar je buurman, of een leraar te volgen, maar te voelen. Leer luisteren naar je eigen lichaam en liefdevol zijn naar jezelf toe. Je bent zelf de creator van je eigen universum. Hij geeft je de regie terug over je lichaam, acties en reacties. Je wordt zelf verantwoordelijk voor je leven. Wat een stap! Wat een transformatie. Hoe waardevol!

Wim biedt een variatie aan Zen meditaties waarmee zijn yogalessen in rust worden afgesloten.

Tantra Yoga

Wanneer: In alle All you can Meet weken
Docent: Wim Molinello

Kom uit je hoofd in je hart en voel: dit ben ik
Vind jezelf dansend en lachend het leven vieren in Sadhaka’s prachtige yoga ruimte. De Tantra yogalessen gegeven door yogadocent Wim Molinello leren je op een ontspannen en speelse wijze zelf je grenzen te ervaren naar totale vrijheid en laten je thuiskomen in jezelf.

Bij de warming up met bewegingsexpressie op muziek kom je vrij in je lichaam en gaat de energie stromen (zoals Osho zei “Gooi alle gekte eruit “).
Elke les is anders, met contactoefeningen, actieve meditaties en energetische massage oefeningen, waarbij hart-tot-hart verbindingen centraal staan. Ze zijn gericht op spirituele groei. Je wordt uitgenodigd je op fysiek, energetisch, mentaal en emotioneel niveau te openen en verder te ontplooien en te groeien in bewustzijn.

Combiweek Tantra

Tantra massage “The art of Tantric touch”

Wanneer: 10 – 17 juli; 29 augustus – 5 september 2021
Docent: Johan Raaimakers

Een Tantra massage geven is minder dan 10 % techniek, de rest is onvoorwaardelijke aandacht, bewust-zijn en liefde. Het contact komt in de eerste plaats vanuit jezelf en je hart. Als gever ben je helemaal aanwezig en uit het denken en ego. Johan weet je in zijn lessen naar deze hogere sferen te brengen.

Prana Flow, 5 elementen, Inner Flow, Kashmir, Moon point, Kama marma zijn de massages die je kunt leren geven en ontvangen bij Johan. Als koppel of als single in een veilige bedding in de visie van het Tibetaans Tantrisch Boeddhisme.

Singing Circle

Wanneer: 10 – 17 juli 2021
Docent: Mieke Praet

Singing Circles zijn zo oud als Muziek. Het samenkomen in een cirkel heeft iets sacraal. Je stemt je af op elkaar en ademt dezelfde energie. Samen houden we de (muzikale) ruimte knus en veilig. De Circle baart de ene keer een meditatief dan weer een burlesk lied. Je leert je verwachtingen los te laten. Je voelt wat er wil komen. Niets hoeft. Zangervaring of -talent is niet nodig. Laat er enkel zin zijn om te verbinden in zang. Enkel bereidheid om mee op avontuur te gaan in de muziek. Het is hemels en ó-zo-welkom om samen de energie in de ruimte te vertolken in zang. Alsof je één stem bent.

Mindful Tango

Wanneer: 7 – 14 augustus 2021
Docent: Franc Duking

Tango leren is jezelf ontdekken – Tango dansen is jezelf loslaten (TangoZen)
Mindful tango gaat over in je eigen centrum kunnen blijven, in verbinding met een ander. Over samen genieten en ontspannen spelen met de verbinding. De Argentijnse tango is een improvisatiedans, er zijn geen afgesproken volgordes van passen. Danservaring is niet nodig.

Tango leren is een prachtige manier om dieper in je Zijn te zakken. Het vinden van afstemming vanuit het hart, in het moment. Het spel met leiden en volgen kan je een ervaring geven hoe je de polariteit en de sensualiteit in je relaties kunt verdiepen. Tango leren en tango dansen is verder ook gewoon ontzettend leuk, vol humor en samen genieten. Het is een bijzondere manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Je kunt alleen komen of met een partner.

Sadhaka inspireert om je creatief en spiritueel te ontplooien. Een unieke ervaring waar je nog lang met een glimlach aan terug denkt.

Chandra Patricia en Wim

Enkele reacties van deelnemers die de cursus hebben gevolgd

Dit is zonder twijfel het mooiste geschenk dat ik ooit aan mezelf deed. Dank voor de talrijke tips, zowel in yoga/meditatie als in creatief. Ik neem ze mee en draag deze week in mijn hart. Delphine

Ik heb genoten van de creatieve en yogalessen, het eten, de medecursisten en de vrijwilligers. Jullie zijn geweldige hartelijke mensen en wat stralen jullie enthousiasme, passie en warmte uit. Fijn dat we met jullie mogen genieten van dit paradijselijk stukje Frankrijk. Cindy

Ik vond hier totale rust en ontspanning! Het was hier prachtig om te verblijven in dit warme en liefdevolle domein van Le Moulin. Ik heb veel bijgeleerd op beide vlakken zowel yoga als crea. Laura

Voor de eerste keer beeldhouwen en de fijne yoga hebben het een superweek gemaakt. Ook de locatie, het eten en alle fijne mensen maken dat ik altijd met een glimlach terug zal denken aan Sadhaka 🙂 Hilde

Iets in mij zei: ‘Hier wil ik naartoe.’ De woorden: rust, liefdevol, warmte, ervaringen opdoen en delen spraken mij aan. Het overtreft al mijn verwachtingen, bijzonder om een week lang tussen zoveel liefdevolle en mooie mensen te mogen zijn!! Ik heb heel diep in mijzelf kunnen kijken en ik voel mezelf licht en blij. (Anoniem)

Voor wie

Je hebt geen ervaring nodig op creatief-, tantra- of yogagebied. Voor de yoga ben je in het bezit van een redelijke basisconditie en de wil om energie te stoppen in je spirituele groei. Je hoeft niet lenig te zijn, dat word je vanzelf.

Weekprogramma

Je arriveert in de loop van de namiddag waar ruimte is om in een ongedwongen sfeer met elkaar kennis te maken. Na het diner vindt de introductie plaats van de cursus dat wordt afgesloten met een namenspel. De eerste cursusdag is er één van opstarten. Er worden instructies gegeven over de diverse kunstdisciplines en je krijgt je eerste yoga en of Tantra les. Na de kennismakingsdag beginnen we dagelijks om 8.45 uur met de zonnegroet op de bergweide. Tot 10 uur is er stilte. De ochtend wordt zo een waardevol moment van de dag, om ontspannen wakker te worden en in alle rust bij jezelf te komen. In de ochtend kun je kiezen voor creatief in het atelier bezig te zijn, of een Hatha yoga les te volgen. In de middag heb je kueze uit Creatief of een Tantra yoga les. Cursisten die de creatieve cursus kiezen kunnen buiten de cursusuren zelfstandig beeldend doorwerken in het kunstatelier. Met een Tibetaanse klankschaalmeditatie, zang rond het kampvuur, sauna en/of een creatieve activiteit worden de dagen beëindigd (klik om het avondprogramma en massage-aanbod en wellness-aanbod te bekijken). Je bent tot niets verplicht en vrij om activiteiten over te slaan. Halverwege de week is er een middag vrij voor eigen invulling. Aan het einde van de cursusweek is er ‘s avonds een gezamenlijke afsluiting met o.a. een expositie van het gemaakte beeldende werk en lekker swingen in de dojo. De volgende ochtend na het ontbijt vertrekt iedereen weer naar huis (of blijft nog een week).

08.45 – 09.15 uur zonnegroet (optioneel)
10.00 – 12.30 uur Hatha yoga les, of Tantra massage of creatief in het atelier (6 ochtenden)
15.00 – 17.30 uur Tantra Yoga les, of creatief in het atelier of … ( 5 middagen)
21.00 – 22.00 uur avondactiviteit (optioneel)

Foto’s van onze cursus combiweek Creatief / Yoga / Tantra

Foto's Cursus Tantra Sadhaka
Foto's Cursus Tantra Sadhaka
Foto's Cursus Tekenen en Schilderen
Locatie foto Le Moulin, Frankrijk binnenplaats recht
Sadhaka cursus locatie foto
Foto's Cursus Tantra Sadhaka
Foto's Wim en Chandra (docenten en eigenaren)
Foto's Cursus Tantra Sadhaka

Deel deze cursus:

Nieuwsbrief ontvangen?