Print
Datums:
13.07 - 20.07.2019
Prijs vanaf:
€ 665,-
Locatie:
Le Moulin
Adres:
D72, 36190 Orsennes, Frankrijk
Contactpersoon:
Patricia Chandra Benjamins,Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Webpagina:
http://www.sadhaka.nl
Telefoon:
++33 (0)254 27 22 37

 

Heb jij een passie voor fotografie? Wil jij jouw creativiteit en techniek verdiepen? Deze geweldige cursus leert jou hoe je op professionele wijze controle krijgt over je camera, zodat je vanuit de verbinding met je intuïtie prachtige foto’s kunt creëren. Kom en breng een week door in het Franse buitenleven omringd door een groep artistieke mensen die je zullen aanmoedigen om dieper in jezelf te kijken en jouw unieke stijl te ontwikkelen.


Passie voor fotografie


Artic sculpture - Greg Clarke


Professioneel fotograaf Greg Clarke deelt met jou wat hij heeft geleerd in de afgelopen 2 decennia, terwijl hij over de hele wereld fotografeerde. Hij laat je kennis maken met zijn denkprocessen en technieken, die hij gebruikt tijdens een shoot. Daarnaast deelt hij zijn expertise van digitale bewerkingstechnieken dagelijks, zodat ook jij jouw afbeeldingen als een professional leert bewerken. Of je nu jouw eerste DSLR camera hebt gekocht, of al ervaren bent, deze 6-daagse cursus geeft je de mogelijkheid om je creatieve visie te verdiepen. Je leert om je camera goed te beheersen en vergroot je begrip van de fundamenten van een geweldige foto, de belichting en compositie.

Verschillende stijlen van fotografie worden geïntroduceerd, met hun technieken en kenmerken, door middel van het werk van bekende fotografen. Je kunt hierbij denken aan documentaire, portret en landschap. Gedurende de week vind jij jouw eigen pad en stel je een serie van jouw eigen werk samen in een thema van jouw keuze.
De ochtendlessen beginnen met het geven van feedback om elkaar te steunen in zijn of haar creatieve flow. Elke cursist zal minimaal 5 bewerkte foto’s laten zien, die de vorige dag gemaakt zijn.
De middagen worden toegewijd aan het maken van foto’s en digitaal bewerken. Cursisten mogen maximaal 36 digitale foto’s maken gedurende elke shoot (1 of 2 shoots per dag), alsof je gebruik maakt van een fotorolletje. Dit helpt om meer na te denken en meer moeite te stoppen in elke foto.

 

Cursusvoorwaarden

Je hebt geen ervaring in fotograferen nodig. Wel is een DSLR camera vereist, dat is een digitale camera dat handmatig in te stellen is en waarbij je lensen kunt verwisselen. Daarnaast moet je je eigen laptop meebrengen met een digitaal fotobewerkingsprogramma, zoals Adobe Photoshop of Lightroom.


Dagelijkse lesrooster

08.45 - 09.15 uur zonnegroet (optioneel)
10.00 - 12.30 uur foto lessen ( 6 ochtenden)
14.30 - 17.00 uur foto shoots en foto’s bewerken ( 5 middagen)
21.00 - 22.00 uur gevarieerd avondprogramma

Docent

De fotografiecursus wordt gegeven door professioneel fotograaf Greg Clark.
Bezoek zijn website met zijn cursussen en recente werk: www.gregcphotographer.com
Voor zijn erotische fotografie ga naar: www.tantricphotography.com

Voor meer technische informatie over de cursus kan je persoonlijk contact opnemen met Greg: cemoaquoi@yahoo.com

 
  
La Brance - Greg Clarke


Ervaring van cursisten

Na het volgen van de lessen van Greg, heb ik het gevoel dat ik nog nooit zoveel respect en liefde heb gehad voor fotografie als nu. Hoe meer ik leerde, hoe gemotiveerder ik werd. Er heeft zicht een creatieve wereld voor me geopend. Michelle

Voor de cursus had ik al een dure DSLR camera, maar gebruikte altijd de automatische modus. Nu ben ik degene die de camera bestuurd, niet de camera zelf. Ik weet welke instellingen ik moet gebruiken om het effect te krijgen dat ik voor ogen heb. Ik voel me meer zelfverzekerd en dat is terug te zien in mijn foto’s. Adriana

Ik heb veel ervaring in fotografie, maar desalniettemin gave de lessen me de mogelijkheid om mijn eigen artistieke stijl te verdiepen. En eerlijk gezegd ben ik me nu ook meer bewust van de schoonheid om me heen. Robert

Greg’s lessen hebben me enorm geholpen, vooral op het gebied van belichting en compositie. Ik neem nu veel bewuster foto’s. Ik neem minder foto’s, maar de foto’s die ik neem zijn van een veel hoger kwaliteit. Daarnaast kan ik nu ook mijn foto’s na afloop bewerken op mijn computer en daar haal ik ook enorm veel plezier uit. Wanche

 
Dalton highway - Greg Clarke

Data

Zaterdag 13 - 20 juli 2019
Eén week te kort? Laat je kunstzinig inspireren in de Kunstweek, of vind je midden in de training Ten Chi nin yoga of een Tantra Yoga cursus van 20 - 27 juli.
Zie ook agenda


Prijzen

Vroegboekprijs* / standaard prijs
6 persoons kamer ( gemengd gezelschap): € 665,- / € 690,-
4 persoons kamer (familiekamer): € 695,- / € 720,-
3 persoons kamer (familiekamer): € 740,- / € 765,-
2 persoons kamer (stellen): € 800,- / € 825,-
1 persoons kamer: € 900,- / € 925,-
Eigen tent: € 695,- / € 720,-
Eigen caravan / camper: € 720,- / € 745,-
1 of 2 persoons ingerichte tent: € 740,- / € 765,-
1 of 2 persoons ingerichte caravan: € 790,- / € 815,-

Prijzen zijn all in p.p. per week, dus inclusief alle workshops, 7 overnachtingen, maaltijden, drankjes bij de maaltijden, fruit, koffie en thee, en de avondactiviteiten. Alcoholische dranken tegen kleine vergoeding. Individuele sessies bij healers en masseurs zijn niet inbegrepen.

*De vroegboekkorting is geldig tot 31 maart 2019

 

Video impressie

Klik hier voor een video impressie van de lokatie.