tekst-massage-molen4

Trakteer jezelf op een ontspannen massage. Laat je verwennen door vakkundige handen tijdens je verblijf deze zomer op Le Moulin in Frankrijk.
Tijdens je verblijf zijn er bovendien twee sauna avonden, voor het ultieme vakantiegevoel!


 tekst-massage-molen3

Massages

Het is jouw beurt om te ontspannen!
Massages herstellen en ondersteunen de harmonie tussen lichaam en geest. Het hele lichaam, van het puntje van de tenen tot het kruintje van het hoofd, wordt met warme olie en kloppingen, knedingen, strijkingen en drukpunten gemasseerd. Alle spanningsresten vloeien weg uit je lichaam. Welke olie er wordt gebruikt is per persoon en masseur verschillend. Massage olie maakt de huid soepel en werkt verzachtend en heeft een celvernieuwende werking. Er wordt onder andere gebruik gemaakt van kennis uit acupuntcuur, reflexologie technieken en diepe druk op grote spiergroepen. Massages hebben een reinigend effect op de organen, stimuleren de bloedcirculatie, maken de spieren soepel en verhogen de flexibiliteit van het lichaam. Ook voorkomt masseren stress, stijve spieren en sommige aanhoudende pijnen en depressie doordat o.a. afvalstoffen in de spieren worden losgemaakt waardoor je lichaam het op een naturlijke manier kan afvoeren.

Een massage is een waar cadeautje aan jezelf, die je weer energie en een fit gevoel geeft.
 

Nieuw! Sauna

Sadhaka heeft vanaf zomer 2016 een prachtige sauna die ruimte biedt aan acht personen. De saunakachel is op hout gestookt en heeft een temperatuur van gemiddeld tussen de 60 en 80 graden. Na een sauna rondje is het heerlijk afkoelen in de rivier en bijkomen bij het kampvuur, tot de volgende ronde! Er worden twee sauna avonden per cursusweek georganiseerd, maar op verzoek vanaf vijf personen kan de sauna vaker aan.


Reserveren

Reserveren van een massage is mogelijk bij de boeking van de cursus of ter plekke.